Hyppää sisältöön
Uutinen4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi

4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi

14.12.2022 – Granlund Saimaa tarjoaa talotekniikan asiantuntijoille monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallaan. Saimaalla työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työkavereita auttaen.

Aihepiiri
Ura Granlundilla
Jaa

Granlund Saimaalla työskentely sujuu joustavasti sekä etänä että konttoreilla. Voit valita sinulle sopivan toimipaikan Lappeenrannasta, Kouvolasta tai Imatralta.

Granlund Saimaa hakee parhaillaan uusia työkavereita LVI-suunnittelijaksi, sähkösuunnittelijaksi, teollisuuden sähkösuunnittelijaksi ja sähkösuunnittelun projektipäälliköksi.

Listasimme 4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi.

1 Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin

Granlund Saimaalla pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin. Kohdevalikoimaa löytyy kerrostaloista teollisuuskiinteistöihin ja myymälöistä lämpölaitoksiin.

”Koska hankkeiden tyypit vaihtelevat paljon, pääsen työssäni perehtymään laajasti erilaisten kiinteistöjen järjestelmiin. Eri tehtävien painopisteet vaihtelevat päivittäin, mikä osaltaan pitää työn mielenkiintoisena”, kertoo sähkösuunnittelija Roope Junnonen.

”Granlund Saimaalla olen päässyt tekemään paljon erilaisia talotekniikan suunnitteluhankkeita päiväkoti- ja koulukohteista teollisuuden rakennuksiin. Uudis- ja saneeraussuunnitteluhankkeiden suhde on ollut sopivalla tasolla. Jokainen suunnitteluhanke on erilainen ja vastaan tulee aina uusia haasteita, joiden ratkaiseminen antaa tekijälleen onnistumisen tunteita. Suunnitteluhankkeista suurin osa on ollut tietomallinnushankkeita, mikä on ainakin itselle ollut mieluinen asia”, kertoo LVI-suunnittelun projektipäällikkö Ville Pönkä.

”Työssäni innostaa se, kun ymmärtää haastavia asioita ja pääsee soveltamaan asioita suunnittelussa. Hyvin suunniteltu projekti on parasta markkinointia tilaajan suuntaan, mikä innostaa tekemään asiat hyvin ja laadukkaasti”, sanoo teollisuussähkösuunnittelija Eerik Tuuliainen.

2 Meillä pidetään huolta kaikista

Granlund Saimaa pitää huolta jokaisen hyvinvoinnista sekä yhteishengestä. Tarjoamme esimerkiksi vapaalippuja urheilukaupungin moniin menoihin, yhteisiä pelivuoroja, sähköavusteiset polkupyörät työmatkoille sekä mukavia virkistysreissuja.

Kahvitauoillamme nauru raikaa ja kaikki otetaan mukaan juttuun.

”Granluns Saimaalle on mukava tulla töihin, sillä meillä on hyvä ryhmähenki ja kaikki otetaan porukkaan mukaan”, Ville iloitsee.

”Granlund Saimaalle kannattaa tulla jo hyvän työilmapiirin ja -ympäristön sekä oikeasti hyvien henkilöstöetujen takia”, suosittelee Roope.

3 Meillä autetaan kaveria

Granlund Saimaalla johdon ovi on aina auki ja tukea saa myös työkavereilta.  

”Talon sisältä löytyy asiantuntija lähes järjestelmään kuin järjestelmään, joten saan apua yksityiskohtaisiinkin suunnitteluun liittyviin kysymyksiini”, Roope kertoo.

”Teollisuuden ryhmässä on valtavasti tietotaitoa teollisuuslaitosten sähkönjakelusta sekä prosessilaitteiden automaatioista”, kiittelee Eerik.

”Osaamista löytyy hyvin monipuolisesti ja apua voi aina kysyä myös yli ryhmärajojen”, vahvistaa Villekin.

Töihin Saimaalle?

Haluaisitko Granlund Saimaalle suunnittelijaksi? Haemme nyt uusia työkavereita.

Katso seuraavat uramahdollisuudet:

Granlund Saimaa – suunnittelureferenssejä

Rakuunamäen päiväkoti

Rakuunamäen päiväkodin korjaus ja laajennus suunniteltiin kulttuurihistoriallisesti merkittävälle ja kaupunkikuvallisesti herkälle alueelle.

IsoKristiinan sähkö- ja valaistussuunnittelu

IsoKristiina on saanut erityistä kiitosta valaistuksestaan, tunnelmastaan ja energiatehokkuudestaan.

4 Meillä pääset kehittämään osaamistasi

Granlund Saimaa tukee henkilöstönsä kehittymistä monin tavoin. Omaa työtään pääsee suunnittelemaan ja kehittämään kiinnostuksen mukaan.

”Työssäni minua innostaa se, että pääsen oppimaan uutta ja kehittämään suunnitteluprosessia tehokkaammaksi laadusta tinkimättä. Työnantaja panostaa osaamisen kehittämiseen mahdollistamalla erilaisiin koulutuksiin osallistumisen”, kiittelee Roope.

”Talotekniikan ala kehittyy jatkuvasti ja uusien ratkaisujen ja järjestelmien oppiminen ja omaksuminen on suunnittelijalle tärkeää ja palkitsevaa”, Ville sanoo.

Kokemuksen karttuessa Granlund Saimaalla voi ottaa suurempaa roolia. Kiinnostuksen mukaan urapolku voi suunnata kohti syvää asiantuntijuutta, projektien vetovastuuseen tai esihenkilörooliin.

”Meillä on hyvät mahdollisuudet edetä työuralla. Meillä kannustetaan kehittämään itseään ja osaamistaan esimerkiksi laajan sisäisen koulutustarjonnan muodossa”, kertoo Ville.

Haluaisitko Granlund Saimaalle suunnittelijaksi?

Granlund Saimaa hakee parhaillaan useita uusia työkavereita. Katso Granlund Saimaan avoimet työpaikat ja lähetä hakemuksesi.

Mitä tietoa etsit?