Kustannusohjaus

Kustannusohjauspalveluja määrälaskennasta elinkaarikustannuslaskentaan

Kustannusohjauksen asiantuntijamme kartoittavat kustannukset rakennuksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kustannus-, elinkaari- ja määrälaskenta tuottavat luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi.

Tarkat kustannuslaskelmat ja -analyysit aina ajallaan

Asiantuntijatiimimme tarjoaa luotettavia ja läpinäkyviä kustannuslaskelmia, -arvioita ja -selvityksiä, joiden dokumentaatiota on helppo tulkita. Vastaamme asiakkaidemme ydinkysymyksiin ja tuotamme räätälöityjä työkaluja, joilla asiakkaan on mahdollista itsekin analysoida rakennushankeen kustannusten syitä. Rakennustekniikan ja LVIS-töiden kustannuslaskennat valmistuvat aina sovitussa aikataulussa.

Elinkaarilaskennassa arvioidaan kustannuksia pitkällä aikavälillä

Tarjoamme tietoa rakennuksen koko elinkaaren kustannusvaikutuksista aina investointikustannuksista alkaen. Huomioimme elinkaarikustannuslaskelmissa tekniset käyttöiät, rakennuksen energiankulutuksen sekä käyttö-, ylläpito- ja korjauskustannukset. Elinkaarikustannuslaskennan dokumentaation tarkkuustaso vastaa kaikissa kohteissa ympäristösertifikaattien, BREEAMin ja LEEDin, vaatimuksia.

LVI-töiden määrälaskentaa ja kustannuslaskentaa kattavasti ja luotettavasti

Tarkat määräluettelot auttavat kustannusarvioiden laatimisessa peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Tuotamme tietomallien avulla LVIA-töistä vastaavaa määrälaskentaa kuin rakennusteknisistä töistä. Lisäksi tarjoamme urakoitsijoille, rakennusliikkeille ja rakennuttajille harkittuja kustannusarvioita rakennushankkeen luonnosvaiheessa, jossa hyödynnämme toteutuneiden kohteiden määrä- ja kustannustietoutta.

Granlundin kustannus-, määrä- ja elinkaarikustannuslaskennan palveluja

  • Aluerakentamisen kustannusselvitykset
  • Elinkaarikustannuslaskenta ja -analyysit
  • Kustannuslaskenta (rakennustekniikka, LVIS) ja -arviot
  • Kustannusten hallinta
  • Määrälaskenta ja määräpohjainen kustannuslaskenta (rakennustekniikka, LVIA)
  • Rakennusmassavertailut.

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake