Hyppää sisältöön

Haaveesta totta: Granlund mahdollisti paluun Pohjanmaalle

Onko haaveissasi paluumuutto Pohjanmaalle? Haluaisitko vaihtaa ruuhkissa istumisen aakean laakeisiin peltomaisemiin? Kutkuttaisivatko kiireetön arki ja suuremmat asuinneliöt?

Granlundilla on tähän ratkaisu! Toimipaikkamme eri puolilla Suomea tarjoavat työtilaisuuksia, joihin tarttua. Jos siis pohdit maisemanvaihdosta, tutustu Granlundin avoimiin työpaikkoihin.

Kun Antti Rinne istui kymmenisen vuotta sitten Granlundin Espoon toimiston työhaastattelussa, hänellä oli mahdolliselle tulevalle työnantajalleen yksi toive: paluumuutto Pohjanmaalle.

”Kerroin, että haaveenani on siirtyä Pohjanmaalle töihin. Tiesin, että Granlundilla oli toimistoja eri puolilla Suomea, myös Pohjanmaalla, ja se oli merkittävä syy sille, että hain Granlundille.”

Antti Rinteen paluumuutto Pohjanmaalle onnistui Granlundin monien toimistojen ansiosta.

Tavallaan olen pienessä firmassa töissä, mutta tukenani on tuhat ihmistä ja edut ovat ison konsernin.

Askel kohti tavoitetta otettiin, kun Antti sai paikan Espoosta ja toive Pohjanmaasta laitettiin korvan taakse. Neljän espoolaisen Granlund-vuoden jälkeen Rinteen perhe pakkasi kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntasi kohti Pohjanmaan juuria.

Paluumuutto Pohjanmaalle, jossa on tilaa hengittää 

Granlund Pohjanmaan Seinäjoen-toimistolla paluumuuttaja-Anttia odotti sähkösuunnittelun projektipäällikön työ. Myös muulle perheelle muutto oli mieluisa.

”Pääkaupunkiseutuun verrattuna Pohjanmaalla ei ole ikänään ruuhkia. Täällä on tilaa hengittää ja elää. Lapsille tämä on hyvä kasvuympäristö, sillä koulut ja päiväkodit ovat ihmisen kokoisia. Asuminen ei ole sen halvempaa, mutta euroilla saa enemmän neliöitä”, Antti luettelee Pohjanmaan etuja.

Pieni iso yritys

Seinäjoella Antti otettiin lämpimästi vastaan ja hän pääsi hyvin sisälle porukkaan.

”Meillä on hyvä fiilis. Meillä puhutaan rennosti muustakin kuin työasioista. Keneltä vaan uskaltaa kysyä neuvoja ja kaveria autetaan aina”, Antti kertoo.

Yhteydet pääkaupunkiseudun kollegoihin ovat säilyneet. Yli tuhannen osaajan joukosta löytää apua ja tukea.

”Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Tuntuu, että itsellänikin on leveämmät hartiat. Omassa työssäni hyödynnän esimerkiksi Malmin av-suunnittelijoiden asiantuntemusta.”

Paluumuutto Pohjanmaalle osoittautui kaikin puolin hyväksi ratkaisuksi.

”Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset. Meillä myös arvostetaan työntekijöitä ja viestintä on avointa.”

Jos sinäkin haaveilet maisemanvaihdoksesta, ota yhteyttä. Granlundilla voit valita toimipaikkasi lähes 30 paikkakunnan joukosta ja etätyötkin sujuvat jouhevasti. Juuri nyt meillä on erityisen runsaasti uramahdollisuuksia sinulle, jonka haaveisssa on paluumuutto Pohjanmaalle.

Haaveiletko sinäkin paluusta Pohjanmaalle – lue lisää

Mitä tietoa etsit?