Hyppää sisältöön
Haaveiletko sinäkin paluusta Pohjanmaalle – katso Granlund Pohjanmaan avoimet työpaikat

Tutustu Granlund Pohjanmaan avoimiin työpaikkoihin

Moni haaveilee nyt paluusta juurilleen tai hektisen kaupunkiarjen vaihtamisesta avarampiin maisemiin. Granlund Pohjanmaa voi vauhdittaa muuttoaikeitasi.

Olit sitten vasta uraasi aloitteleva tai jo pidempää kokemusta kerryttänyt konkari, meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla tilaisuus sinulle. Meillä saat vastuuta ja pääset mukaan monipuolisiin hankkeisiin.

Meillä pääset myös kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Talotekniikan ja rakennusalan osaaja, jos vielä mietit, miksi sinun kannattaa valita työpaikaksesi Granlund Pohjanmaa, tulevat työkaverisi Erkka, Niki ja Antti kertovat sinulle neljä hyvää syytä.

Antti Rinne

#1 Saat ison konsernin edut

Granlund Pohjanmaalla työskentelet kuin pienessä yrityksessä, mutta saat ison konsernin henkilöstöedut.

Granlundille tullessasi pääset markkinoiden parhaan tulospalkkiomallin piiriin. Jaamme henkilöstöllemme tulospalkkiota lähes puolet liikevoitostamme.

Henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne

Ison konsernin etuna on myös laaja ja asiantunteva verkosto, jolta saa tukea.

”Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se tyyppi, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman.  Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset”, kertoo sähkösuunnittelun projektipäällikkö Antti Rinne.

#2 Saat vastuuta ja omia asiakkuuksia

Granlund Pohjanmaa on valintasi, kun haluat itsenäisen ja vastuullisen työn talotekniikan ja rakentamisen alalla.

LVI-suunnittelun projektipäällikkö Erkka Harju-Säntti on mukana Vaasan sairaanhoitopiirin Bothnia High 5 -allianssihankkeessa. Hän on vastannut lämmitysjärjestelmän toteutussuunnitelmasta ja koordinoinut talotekniikan mallinnusta. Työmaalla hän on vastaavana LVI-suunnittelijana.

Saan vastuuta omista projekteistani.

Erkka Harju-Säntti

”Granlund Pohjanmaalla on matala hierarkia, joten omasta projektista saa vastuuta. Suunnittelun lisäksi pääsen luomaan henkilökohtaisia suhteita urakoitsijoihin. Pidän siitä, että voin kierrellä kohteissa ja näen, mitä seurauksia valinnoillani on. Se motivoi”, kertoo

“Suunnittelijan näkökulmasta on opettavaista päästä tiiviimmin mukaan hankkeen toteutusvaiheeseen, kun se jää perinteisesti suunnittelijan osalta usein hieman etäiseksi”, Erkka pohtii. 

Niki Tajakka Halla-koiransa kanssa

Granlund Pohjanmaalla talotekniikan ja rakennusalan ammattilainen pääsee mukaan niin pieniin kuin suuriinkin hankkeisiin. Projekteja on kouluista kaupan alalle ja sairaaloista teollisuuteen.

Myös Kokkolassa työskentelevä LVI-suunnittelija Niki Tajakka on päässyt monipuolisiin hommiin ja saanut asiakasvastuuta.

“Pienessä organisaatiossa suunnittelijakin pääsee tekemisiin suoraan asiakkaan kanssa ja osallistuu suunnittelukokouksiin. Työ on itsenäistä ja vastuullista”, Niki kertoo.

Tekeminen on vapaata, mutta kaveria autetaan aina ja aina saa kysyä apua.

Niki Tajakka

“Tukenani on LVI-suunnittelun projektipäällikkö sekä suuremmissa projekteissa toisia LVI-suunnittelijoita, joiden kesken suunnitteluvastuuta on jaettu. Päiviin kuuluu suunnittelua ja työmaakokouksia ja toisinaan myös valvontakeikkoja”, Niki kertoo.

# 3 Saat oppia ja kehittyä

Granlund Pohjanmaalla voit kehittää osaamistasi laajan koulutustarjontamme ansiosta. Työssäsi opit hyödyntämään nykyaikaisia suunnittelutyökaluja. Autocadin rinnalla granlundilaiset käyttävät Revitiä, jonka nimeen Erkka Harju-Säntti vannoo:

”Revit on tulevaisuuden suunnitteluohjelmisto, joka soveltuu mallinnukseen paremmin. Cadillä voi suunnitella perushankkeet, mutta 3D-maailman muokkaaminen on Revitissä helpompaa. Revit-hankkeiden määrä kasvaa koko ajan. Meillä pääset käyttämään molempia ja tekemisen kautta osaaminen karttuu.”

# 4 Saat joustavan työelämän

Granlund Pohjanmaalla joustoa löytyy niin toimipaikan kuin etätöidenkin suhteen. Toimistoja ja työmahdollisuuksia löytyy neljältä paikkakunnalta: Alavudelta, Kokkolasta, Seinäjoelta ja Vaasasta.

”Granlund Pohjanmaalla työt eivät ole kiinni asuinpaikasta, vaan voin valita projekteja vapaasti. Voin tehdä töitä usealle eri toimipaikalle ja mennä vaikka toiselle toimistolle istumaan”, LVI-suunnittelija Niki Tajakka kertoo.

Lue myös:
Haaveesta totta: Granlund mahdollisti paluun Pohjanmaalle

Mitä tietoa etsit?