Hyppää sisältöön
PalvelutMittauspalvelutIlmanvaihdon koronakatsastus: miten katsastus on tehty

Miten Ilmanvaihdon koronakatsastus on tehty?

Toimiva ilmanvaihto vähentää riskiä saada koronavirustartunta sisätiloissa. Tässä tilassa on suoritettu Ilmanvaihdon koronakatsastus. Katsastuksesta on vastannut Granlund, joka on ilmanvaihtoasioiden johtava konsulttitoimisto Suomessa.

Ilmanvaihdon koronakatsastuksessa on selvitetty, miten hyvin ilmanvaihto toimii tässä tilassa.

Katsastuksen kulku

Katsastukseen on sisältynyt ilmanvaihtosuunnitelmien tarkastus sekä paikan päällä tehty selvitys ilmanvaihdon toiminnasta. Tämän lisäksi tilan hiilidioksidipitoisuus (CO2) on mitatttu. Tilan hiilidioksidipitoisuus kertoo ilmanlaadusta: sen ollessa hyvällä tai erinomaisella tasolla tilassa on turvallisempaa viettää aikaa, asioida ja työskennellä kuin tilassa, jonka hiilidioksidipitoisuudet ovat korkeat.

Asioidessasikatsastetussa tilassa voit pyytää henkilökuntaa näyttämään Granlundin laatiman raportin ilmanvaihdon koronakatsastuksesta. Raportista selviää ilmanvaihdon saama yleisarvosana sekä se, kuinka usein ilma vaihtuu tässä tilassa.

HUOM! Granlundin Ilmanvaihdon koronakatsastuksessa tarkastetaan vain asiakkaan osoittaman tilan ilmanvaihdon toiminta. Granlund ei ole vastuussa tilojen käytön turvallisuudesta, eikä tällä katsastuksella takaa turvallisuutta tiloissa. Granlund ei ole vastuussa tiloissa mahdollisesti tapahtuvista COVID19-tautiin sairastumisista eikä sille altistumisista.

Ota yhteyttä ja tilaa Ilmanvaihdon koronakatsastus!

Mitä tietoa etsit?