Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelulla energiatehokas kiinteistö ja hyvät sisäolosuhteet

Granlundin sähkösuunnitteluosasto tarjoaa palveluja ja osaamista kaikissa sähkösuunnittelun osakokonaisuuksissa aina valaistussuunnittelusta tele- ja turvasuunnitteluun.

Sähkösuunnittelua rakennuksen koko elinkaarelle

Suunnittelemme energia- ja kustannustehokkaita sähköjärjestelmiä, jotka takaavat hyvät sisäolosuhteet ja käyttäjien hyvinvoinnin. Toimimme asiakkaidemme kumppanina aina hankeselvityksistä käytönaikaiseen seurantaan. Toimintakriittisten sähköverkkojen lisäksi suunnittelemme esimerkiksi vaativia ICT-järjestelmiä.

200 sähkösuunnittelun asiantuntijaa

Sähkösuunnittelumme vahvuutena on noin 200 asiantuntijan erikoisosaaminen ja vuosikymmenten kokemus. Suunnittelijoiltamme löytyy asiantuntemusta kaikentyyppisistä kohteista ja hankemuodoista, ja hallitsemme esimerkiksi toimintavarmuutta vaativien kohteiden, kuten sairaaloiden, teollisuuden ja konesalien, sähköverkkojen ja varmennusratkaisujen suunnittelun.

Digitaaliset työkalut havainnollistavat sähkösuunnitelmia

Sähkösuunnittelussa hyödynnetään moderneja mitoitus- ja laskentaohjelmistoja sekä digitaalisia työkaluja, joilla monimutkaisetkin asiat pystytään esittämään havainnollisesti. Tietomallinnus ja muunlaiset visualisoinnit ovat osa jokapäiväistä suunnitteluprosessia. Osallistumme aktiivisesti alan kehittämiseen ja tuomme uusimmat ratkaisut nopeasti asiakkaidemme käyttöön. Olemme esimerkiksi suunnitelleet Suomen ensimmäiset DRUPS-varmennetut sähköjärjestelmät.

Granlundin sähkösuunnittelun palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake