Hyppää sisältöön
UutinenGranlund Oy ja Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy yhdistyvät

Granlund Oy ja Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy yhdistyvät

31.1.2024 – Granlund Oy on ostanut lahtelaisen Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:n. Yrityskaupan vahvistamana Granlund tarjoaa jatkossa rakennuttamisen ja valvonnan palveluja myös Lahden alueella.

Aihepiiri
Yrityskaupat
Jaa

Granlund Oy on ostanut koko Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:n osakekannan. Sopimus yrityskaupasta allekirjoitettiin 31.1., ja kauppa astuu voimaan 1.2.2024. Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy fuusioidaan Granlund Oy:öön 31.7.2024.

Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy on Matti Rantatuvan vuonna 1991 perustama rakennuttamiseen ja työnvalvontaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa vuodesta 2010 ovat jatkaneet hänen poikansa Petri ja Pasi Rantatupa. Perheyritys on ollut monessa rakennus- ja peruskorjauskohteessa mukana, ja se tunnetaan laadukkaasta työstään.

”Rantatuvan toimiston asiantuntemus tuo liiketoimintaamme toivottuja lisäyksiä: rakennuttamista, työnvalvontaa ja rakennusteknistä osaamista”, kertoo Granlund Oy:n Lahden aluetoimiston johtaja Pertti Ihalainen.

Granlund on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jolla on strategisia suunnitelmia laajentaa palvelutarjontaansa Päijät-Hämeen alueella. Rantatupien päätökseen lähteä osaksi Granlundia vaikutti mm. suuren yrityksen tarjoamat mahdollisuudet toimia monipuolisemmin ja laajemmalla alueella.

Rantatuvan toimiston asiantuntemus tuo liiketoimintaamme toivottuja lisäyksiä: rakennuttamista, työnvalvontaa ja rakennusteknistä osaamista.

Pertti Ihalainen, aluejohtaja, Granlund

”Kokemuksemme mukaan Granlund on aina ollut laadukas suunnittelutoimisto. Olemme ylpeitä siitä, että voimme osaltamme olla osa Granlundin kasvua”, sanoo Petri Rantatupa, joka toimii Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:n toimitusjohtajana.

”Katsomme positiivisesti ja luottavaisin mielin tulevaan. Asiakkaamme saavat Granlundilta jatkossa laajempaa palvelua ja suuremmat resurssit”, sanoo rakennuttajainsinööri Pasi Rantatupa.

Yhdistyessään Granlund ja Rantatupa tulevat muodostamaan Päijät-Hämeen alueen vahvimman talo- ja rakennustekniseen suunnitteluun, valvontaan ja konsultointiin keskittyvän yrityksen.

”Palveluina rakennuttaminen ja valvonta ovat vahva osa koko Granlundin strategiaa. Näiden palvelujen tarjoaminen paikallisesti aluetoimistoissamme on yhteinen tavoitteemme”, sanoo Pertti Ihalainen.

Tällä hetkellä kolme henkilöä työllistävän Rantatuvan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Granlundin palvelukseen. Toimitusjohtaja Petri Rantatuvasta tulee Granlund Lahden aluetoimiston Rakennuttaminen ja valvonta -osaston johtaja. Rantatuvan toinen pääosakas Pasi Rantatupa toimii jatkossa Granlund Lahden aluetoimistossa rakennuttajana ja valvojana.

Rantatuvan henkilöstö muuttaa Granlund Lahden tiloihin osoitteeseen Vesijärvenkatu 9 D 6.krs maaliskuun alussa 2024.

Haluatko kuulla lisää?

Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy

Matti Rantatupa perusti yrityksen nimeltään Rakennuttajatoimisto Matti Rantatupa oy vuonna 1991. Perheyrityksen nimi muutettiin 2008 Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:ksi.

Vuoden 2009 lopussa oli sukupolvenvaihdoksen aika ja toimintaa yrittäjinä jatkoivat Petri ja Pasi Rantatupa.

Yrityksen rakennuttamis- ja työnvalvontakohteina ovat mm.

  • liike- ja myymälätilat, kaupunkien ja kuntien julkisrakennukset (koulut, päiväkodit, palvelutalot)
  • kerros- ja rivitalot (uudiskohteet, täydelliset peruskorjaukset ja linjasaneeraukset)
  • vakuutusyhtiöiden asiantuntijatehtävät palo- ja vesivahinkokohteissa

Pertti Ihalainen

Aluejohtaja, LVI
Granlund Lahti

Lisää uutisiamme

Granlund Oy ja Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy yhdistyvät

31.01.2024 – Granlund Oy on ostanut lahtelaisen Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:n. Yrityskaupan vahvistamana Granlund tarjoaa jatkossa rakennuttamisen ja valvonnan palveluja myös Lahden alueella.

Uutinen

Arkkitehtitoimisto ON Oy:sta tulee osa Granlund Kuopiota

07.11.2023 – Granlund on ostanut kuopiolaisen Arkkitehtitoimisto ON Oy:n osakekannan. Kauppa astuu voimaan 1.1.2024.

Uutinen

Tamperelainen Projektivisio osaksi Granlundia

29.09.2023 – Granlund vahvistaa sairaalatekniikan osaamistaan Pirkanmaan alueella ostamalla Projektivisio Oy:n osakekannan.

Uutinen

Granlund Saimaa ja Imatran Arkkitehtuuritoimisto yhdistyvät

01.06.2022 – Granlund Saimaa vahvistaa arkkitehtiosaamistaan Imatralla ostamalla koko Imatran Arkkitehtuuritoimisto Oy:n osakekannan.

Uutinen

Granlund Mikkeli ja Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu yhdistyvät

29.03.2022 – Granlund Mikkeli Oy ostaa mikkeliläisen Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy:n ja tarjoaa jatkossa yhä kattavammin suunnittelupalveluja.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?