Hyppää sisältöön
Lahti

Granlund Lahti Oy

Olemme Päijät-Hämeen johtava taloteknisen suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntija. Saat meiltä myös kiinteistönpidon ja valtuutetun tarkastajan palvelut.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Lahdessa

Tarjoamme Lahdessa joustavasti kaikki Granlundin palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme Granlundin ensimmäinen tytäryhtiö ja tarjonneet LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua ja rakennusautomaatiosuunnittelua Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1982 asti – yli 40 vuotta.

Yhdistämme Lahdessa suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden toteutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu talotekninen rakennuttaminen ja valvonta.

Energiakonsultointi Lahdessa

Energiakonsultoinnin asiantuntijamme Lahdessa ottavat energiatehokkuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai kiinteistön saneeraus. Kattava kokemuksemme sekä varta vasten kehitetyt ohjelmat auttavat laskemaan kuhunkin energiatehokkuushankkeeseen optimaalisen ratkaisun.

Taloautomaatio-ohjauksen asiantuntija

Parannamme kiinteistöjen käytettävyyttä Päijät-Hämeessä valaistuksen ja muun talotekniikan modernilla ohjauksella. Ohjelmoimme älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä ja autamme niiden hallitussa käyttöönotossa. Automaatio-ohjauksella voidaan säätää esimerkiksi hotellihuoneen valaistusta, ilmastointia tai vaikkapa verhojen toimintaa automaattisesti eri vuorokaudenaikoina.

Yhteyshenkilöt

Pertti Ihalainen

Toimitusjohtaja, LVI
Granlund Lahti Oy

Harri Samola

Myyntipäällikkö, RAU-asiantuntija
Granlund Lahti Oy

Jesse Kukkonen

Sähköosaston johtaja
Granlund Lahti Oy

Referenssi: Lahden Seurahuoneen laajennus

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistönpidon palvelumme kattavat Lahdessa rakennusten koko elinkaaren. Tarkastelemme rakennushankkeita investointia laajemmasta näkökulmasta, esimerkiksi elinkaarilaskennalla. Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää puolestaan talotekniikan optimaaliseen hyödyntämiseen käytön aikana. Seuraamme, että tekniikka toimii niin kuin sen on suunniteltu ja mahdolliset puutteet korjataan jo takuuaikana.

Sähkölaitteiden valtuutetut tarkastajat ja käytön johtajat

Sähköturvallisuuslaki edellyttää tietyn kokoisilta sähkölaitteistoilta varmennustarkastusta ja säännöllisin väliajoin toistettavia määräaikaistarkastuksia. Meillä Lahdessa toimii Tukesin valtuuttama tarkastaja, joka arvioi puolueettomasti sähköasennusten turvallisuuden ja mahdolliset puutteet. Tarjoamme sähkötekniikan turvallisuuden varmistamiseen myös pätevät sähkölaitteiden käytön johtajat.

Referenssejämme

  • Ratamokeskus (Kouvolan sairaala)
  • Kempower-asiakkuus
  • Kauppakeskus Trio (Citycon)
  • Hennalan ja Vääksyn S-marketit
  • Kerrostalohankkeet, esim. Santalahti ja Hietaneilikka
  • Suomalais-venäläinen koulu (Kaarela)
  • Rakokiven monitoimitalo

Ajankohtaista

Vilma Heljo, Juho Lukkari, Jarna Vesala ja Sami Ventä viihtyvät Granlund Tampereella.

Granlund Tampereella viihdytään yhdessä

02.12.2022 – Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen, rentoon ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Uutinen

Omat opit käytössä pääkonttorin energiatehokkuus- ja hiilineutraaliustyössä

29.11.2022 – Granlund tarjoaa asiakkailleen osaamistaan energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden edistämiseksi. Luonnollisesti samat keinot ovat käytössä myös omassa pääkonttorissa.

Uutinen

KONEen huoltamien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

KSL-suunnittelijan tärkein tehtävä on tukea käyttäjiä

24.11.2022 – KSL-suunnittelussa eri osapuolten kuuntelu on tärkeää. Varmistamme, että kiinteät sairaalalaitteet tukevat hoitotyötä niin sairaalakampuksilla kuin yksityisklinikoilla.

Uutinen

Energiatehokkuus, IoT ja data vuoden opinnäytetöiden aiheina

23.11.2022 – Granlundin Vuoden opinnäytetyökisan voittajakolmikon työt pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin: energiatehokkuuteen, esineiden internetiin IoT:n ja datan hyödyntämiseen.

Uutinen

Esa Nykäsestä tulee Granlund Mikkeli Oy:n toimitusjohtaja

21.11.2022 – Granlund Mikkelin toimitusjohtaja Olli Tirkkonen siirtyy konsernin kehitystehtäviin ja tekee tilaa nuoremman polven johtajalle, Esa Nykäselle.

Uutinen

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiöltä kunniamaininta Granlundin AI-Energiakartoitukselle

10.11.2022 – Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön kunniamaininta annettiin 10.11.2022 Granlundin AI-Energiakartoitus-työkalulle. AI-Energiakartoitus antaa vauhtia ESG-tavoitteiden saavuttamiseen.

Uutinen

ESG-tavoitteet korostuvat kiinteistösijoittamisessa

10.11.2022 – Yhä useammat sijoittajat alkavat arvioida kiinteistöomistuksia ja potentiaalisia ostokohteita sen mukaan, kuinka hyvin ne täyttävät ilmaston ja ympäristön kannalta kestävän…

Uutinen

Granlundin hankekehityspalvelut pureutuvat dataan

10.11.2022 – Hankekehitysvaihe on merkittävä osa onnistunutta rakennushanketta, koska silloin päätetään hankkeen energia-, vastuullisuus-, elinkaari- ja laatutavoitteet. Olemme kehittäneet hankekehityksen tueksi benchmark-tietopankin,…

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Lahti Oy
Vesijärvenkatu 9D (6.krs)
15140 Lahti

Saapumisohje
Toimiston sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Vapaudenkadun kulmassa, kauppakeskus Trion sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa.

Auton voi pysäköidä esimerkiksi Hansan pysäköintitaloon. Hansa-parkiin ajetaan kahteen kerrokseen maan alle Kirkkokadulta tai Kauppakadulta. Lahden matkakeskukselta on toimistollemme alle kilometrin kävelymatka.

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2500

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003701491163
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-lahti@mail.paletteoy.readsoftonline.com 

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 0149116-3 

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?