Hyppää sisältöön
Lahti

Granlund Lahti Oy

Olemme Päijät-Hämeen johtava taloteknisen suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntija. Saat meiltä myös kiinteistönpidon ja valtuutetun tarkastajan palvelut.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Lahdessa

Tarjoamme Lahdessa joustavasti kaikki Granlundin palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme Granlundin ensimmäinen tytäryhtiö ja tarjonneet LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua ja rakennusautomaatiosuunnittelua Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1982 asti – yli 40 vuotta.

Yhdistämme Lahdessa suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden toteutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu talotekninen rakennuttaminen ja valvonta.

Energiakonsultointi Lahdessa

Energiakonsultoinnin asiantuntijamme Lahdessa ottavat energiatehokkuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai kiinteistön saneeraus. Kattava kokemuksemme sekä varta vasten kehitetyt ohjelmat auttavat laskemaan kuhunkin energiatehokkuushankkeeseen optimaalisen ratkaisun.

Taloautomaatio-ohjauksen asiantuntija

Parannamme kiinteistöjen käytettävyyttä Päijät-Hämeessä valaistuksen ja muun talotekniikan modernilla ohjauksella. Ohjelmoimme älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä ja autamme niiden hallitussa käyttöönotossa. Automaatio-ohjauksella voidaan säätää esimerkiksi hotellihuoneen valaistusta, ilmastointia tai vaikkapa verhojen toimintaa automaattisesti eri vuorokaudenaikoina.

Yhteyshenkilöt

Pertti Ihalainen

Toimitusjohtaja, LVI
Granlund Lahti Oy

Harri Samola

Myyntipäällikkö, RAU-asiantuntija
Granlund Lahti Oy

Jesse Kukkonen

Sähköosaston johtaja
Granlund Lahti Oy

Referenssi: Lahden Seurahuoneen laajennus

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistönpidon palvelumme kattavat Lahdessa rakennusten koko elinkaaren. Tarkastelemme rakennushankkeita investointia laajemmasta näkökulmasta, esimerkiksi elinkaarilaskennalla. Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää puolestaan talotekniikan optimaaliseen hyödyntämiseen käytön aikana. Seuraamme, että tekniikka toimii niin kuin sen on suunniteltu ja mahdolliset puutteet korjataan jo takuuaikana.

Sähkölaitteiden valtuutetut tarkastajat ja käytön johtajat

Sähköturvallisuuslaki edellyttää tietyn kokoisilta sähkölaitteistoilta varmennustarkastusta ja säännöllisin väliajoin toistettavia määräaikaistarkastuksia. Meillä Lahdessa toimii Tukesin valtuuttama tarkastaja, joka arvioi puolueettomasti sähköasennusten turvallisuuden ja mahdolliset puutteet. Tarjoamme sähkötekniikan turvallisuuden varmistamiseen myös pätevät sähkölaitteiden käytön johtajat.

Referenssejämme

Ajankohtaista

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen vastaa Energiaseminaarin yleisön kysymyksiin

01.06.2023 – Hiilinielut, pienydinvoima ja vesivoima kiinnostivat Energiaseminaarin yleisöä 24.5. Markku Ollikainen vastaa nyt kysymyksiin, joita emme ehtineet käsitellä suorassa lähetyksessä.

Uutinen

Energiaseminaarin skenaarioita: miten energian hinnoittelu muuttuu, ja miten kulutusjousto tulee näkymään?

01.06.2023 – Granlundin Energiaseminaarissa 24.5. kuultiin erittäin kiinnostavia puheenvuoroja, jotka herättivät niin paljon keskustelua ja kysymyksiä yleisössä, että emme ehtineet vastat kaikkiin…

Uutinen
Ympäristövastuullisuus rakentamisessa -markkinatutkimus

Markkinatutkimus: kiinteistösijoittajat muita edellä rakennushankkeiden ympäristövastuullisuudessa

24.05.2023 – Granlundin toteuttaman ympäristövastuullisuuden markkinatutkimuksen mukaan selkeitä ympäristötavoitteita asetetaan rakennushankkeille harvoin, ja myös niiden toteutumisen seurannassa olisi kehitettävää.

Uutinen

Tutkimus: Laadukkaan tiedon puute kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation esteenä

24.05.2023 – Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisoituminen vaatii panostuksia ja muutos on ollut hidasta, selviää Granlundin toteuttamasta Kiinteistö- ja rakennusalan digitaalinen kyvykkyys -tutkimuksesta.

Uutinen

Laitetarkistukset pidentävät laitekannan elinkaarta sairaaloissa ja ammattikeittiöissä

23.05.2023 – Laitetarkistukset antavat puolueetonta ja ajantasaista tietoa, onpa kyse laiteluettelon päivittämisestä, laitteen elinkaaren pidentämisestä tai energiatehokkuuden parantamisesta. Samalla löytyy mahdollisuuksia sairaalan…

Uutinen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Kiinteistön energiakatselmus on energiatehokkuuden navigaattori

10.05.2023 – Tiedätkö mihin kaikkeen kiinteistössäsi kuluu energiaa? Entä miten energiankulutusta kannattaisi leikata? Aloita navigointi kohti fiksua energiatehokkuutta energiakatselmuksesta.

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Lahti Oy
Vesijärvenkatu 9D (6.krs)
15140 Lahti

Saapumisohje
Toimiston sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Vapaudenkadun kulmassa, kauppakeskus Trion sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa.

Auton voi pysäköidä esimerkiksi Hansan pysäköintitaloon. Hansa-parkiin ajetaan kahteen kerrokseen maan alle Kirkkokadulta tai Kauppakadulta. Lahden matkakeskukselta on toimistollemme alle kilometrin kävelymatka.

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2500

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003701491163
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-lahti@mail.paletteoy.readsoftonline.com 

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 0149116-3 

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?