Hyppää sisältöön
Lahti

Granlund Lahti

Olemme Päijät-Hämeen johtava taloteknisen suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntija. Saat meiltä myös kiinteistönpidon ja valtuutetun tarkastajan palvelut.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Lahdessa

Tarjoamme Lahdessa joustavasti kaikki Granlundin palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme tarjonneet LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua ja rakennusautomaatiosuunnittelua Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1982 asti – yli 40 vuotta.

Yhdistämme Lahdessa suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden toteutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu talotekninen rakennuttaminen ja valvonta.

Energiakonsultointi Lahdessa

Energiakonsultoinnin asiantuntijamme Lahdessa ottavat energiatehokkuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai kiinteistön saneeraus. Kattava kokemuksemme sekä varta vasten kehitetyt ohjelmat auttavat laskemaan kuhunkin energiatehokkuushankkeeseen optimaalisen ratkaisun.

Taloautomaatio-ohjauksen asiantuntija

Parannamme kiinteistöjen käytettävyyttä Päijät-Hämeessä valaistuksen ja muun talotekniikan modernilla ohjauksella. Ohjelmoimme älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä ja autamme niiden hallitussa käyttöönotossa. Automaatio-ohjauksella voidaan säätää esimerkiksi hotellihuoneen valaistusta, ilmastointia tai vaikkapa verhojen toimintaa automaattisesti eri vuorokaudenaikoina.

Matti, Petri ja Pasi Rantatupa sekä Pekka Metsi, Pertti Ihalainen ja Olli Tirkkonen kuvattiin Rantatuvan toimistolla 31.1.2024.

Granlund Oy ja Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy yhdistyvät


Granlund Oy on ostanut lahtelaisen Rakennuttajatoimisto Rantatupa Oy:n. Yrityskaupan vahvistamana Granlund tarjoaa jatkossa rakennuttamisen ja valvonnan palveluja myös Lahden alueella.

Yhteyshenkilöt

Pertti Ihalainen

Aluejohtaja, LVI
Granlund Lahti

Harri Samola

Myyntipäällikkö, RAU-asiantuntija
Granlund Lahti

Jesse Kukkonen

Sähköosaston johtaja
Granlund Lahti

Petri Rantatupa

Rakennuttaminen ja valvonta -osaston johtaja
Granlund Lahti

Referenssi: Lahden Seurahuoneen laajennus

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistönpidon palvelumme kattavat Lahdessa rakennusten koko elinkaaren. Tarkastelemme rakennushankkeita investointia laajemmasta näkökulmasta, esimerkiksi elinkaarilaskennalla. Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää puolestaan talotekniikan optimaaliseen hyödyntämiseen käytön aikana. Seuraamme, että tekniikka toimii niin kuin sen on suunniteltu ja mahdolliset puutteet korjataan jo takuuaikana.

Sähkölaitteiden valtuutetut tarkastajat ja käytön johtajat

Sähköturvallisuuslaki edellyttää tietyn kokoisilta sähkölaitteistoilta varmennustarkastusta ja säännöllisin väliajoin toistettavia määräaikaistarkastuksia. Meillä Lahdessa toimii Tukesin valtuuttama tarkastaja, joka arvioi puolueettomasti sähköasennusten turvallisuuden ja mahdolliset puutteet. Tarjoamme sähkötekniikan turvallisuuden varmistamiseen myös pätevät sähkölaitteiden käytön johtajat.

Referenssejämme

Ajankohtaista

Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund jatkaa vahvaa liiketoimintaa

28.05.2024 – Liikevaihto kasvoi alkuvuodesta 12 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan jaksoon. Kaikilla liiketoiminta-alueilla riittää töitä.

Uutinen

Telia kasvattaa datakeskustehoja – tekoäly nostaa datakeskusten kapasiteettitarvetta

20.05.2024 – Tekoälypalvelujen yleistyminen kasvattaa Pohjoismaissa datakeskusten kapasiteettitarvetta noin 30 prosenttia vuosittain. Telia Helsinki Data Centerissä rakennetaan parhaillaan 4 MW lisää kapasiteettia.

Uutinen
Rakennesuunnittelu Granlund

Granlund laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaa

14.05.2024 – Talotekniikan markkinajohtaja laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaansa. Palveluissa tullaan keskittymään erityisen vaativiin kohteisiin ja vähähiiliseen rakentamiseen.

Uutinen

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Ken Dooley palaa Granlundille Chief Data Officerin rooliin

25.03.2024 – Työskenneltyään muutaman vuoden kasvuyrityksessä, Ken Dooley palaa Granlundille tehtävänään tuoda dataliiketoimintaan uusia tuulia ja kiinteistöjen käyttäjien näkökulmaa.

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Oy
Lahden aluetoimisto
Vesijärvenkatu 9D (6.krs)
15140 Lahti

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2500

Saapumisohje
Toimiston sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Vapaudenkadun kulmassa, kauppakeskus Trion sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa.

Auton voi pysäköidä esimerkiksi Hansan pysäköintitaloon. Hansa-parkiin ajetaan kahteen kerrokseen maan alle Kirkkokadulta tai Kauppakadulta. Lahden matkakeskukselta on toimistollemme alle kilometrin kävelymatka.

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003717046945
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-oy@mail.paletteoy.readsoftonline.com

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 1704694-5

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?