Hyppää sisältöön
Lahti

Granlund Lahti

Olemme Päijät-Hämeen johtava taloteknisen suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntija. Saat meiltä myös kiinteistönpidon ja valtuutetun tarkastajan palvelut.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Lahdessa

Tarjoamme Lahdessa joustavasti kaikki Granlundin palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme tarjonneet LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua ja rakennusautomaatiosuunnittelua Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1982 asti – yli 40 vuotta.

Yhdistämme Lahdessa suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden toteutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu talotekninen rakennuttaminen ja valvonta.

Energiakonsultointi Lahdessa

Energiakonsultoinnin asiantuntijamme Lahdessa ottavat energiatehokkuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai kiinteistön saneeraus. Kattava kokemuksemme sekä varta vasten kehitetyt ohjelmat auttavat laskemaan kuhunkin energiatehokkuushankkeeseen optimaalisen ratkaisun.

Taloautomaatio-ohjauksen asiantuntija

Parannamme kiinteistöjen käytettävyyttä Päijät-Hämeessä valaistuksen ja muun talotekniikan modernilla ohjauksella. Ohjelmoimme älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä ja autamme niiden hallitussa käyttöönotossa. Automaatio-ohjauksella voidaan säätää esimerkiksi hotellihuoneen valaistusta, ilmastointia tai vaikkapa verhojen toimintaa automaattisesti eri vuorokaudenaikoina.

Yhteyshenkilöt

Pertti Ihalainen

Aluejohtaja, LVI
Granlund Lahti

Harri Samola

RAU-asiantuntija
Granlund Lahti

Jesse Kukkonen

Sähköosaston johtaja
Granlund Lahti

Referenssi: Lahden Seurahuoneen laajennus

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistönpidon palvelumme kattavat Lahdessa rakennusten koko elinkaaren. Tarkastelemme rakennushankkeita investointia laajemmasta näkökulmasta, esimerkiksi elinkaarilaskennalla. Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää puolestaan talotekniikan optimaaliseen hyödyntämiseen käytön aikana. Seuraamme, että tekniikka toimii niin kuin sen on suunniteltu ja mahdolliset puutteet korjataan jo takuuaikana.

Sähkölaitteiden valtuutetut tarkastajat ja käytön johtajat

Sähköturvallisuuslaki edellyttää tietyn kokoisilta sähkölaitteistoilta varmennustarkastusta ja säännöllisin väliajoin toistettavia määräaikaistarkastuksia. Meillä Lahdessa toimii Tukesin valtuuttama tarkastaja, joka arvioi puolueettomasti sähköasennusten turvallisuuden ja mahdolliset puutteet. Tarjoamme sähkötekniikan turvallisuuden varmistamiseen myös pätevät sähkölaitteiden käytön johtajat.

Referenssejämme

Ajankohtaista

Vuoden 2023 palkittuja opinnäytetöitä juhlistettiin Granlundilla

20.11.2023 – Tämän vuoden palkitut opinnäytetyöt käsittelivät energiasta saatavaa dataa, ulospuhallusilmaa toimistorakennuksissa sekä tarpeenmukaista ilmanvaihtoa.

Uutinen

4D-suunnittelu edistää tiedolla johtamista

17.11.2023 – 4D-suunnittelua voi hyödyntää monessa. Lue, miten palvelu tuki tietomallien käyttöä Lujatalon työmaalla ja tehostaa datalla johtamista Vektor IO:n infrahankkeissa.

Uutinen

Kuinka 4D-suunnittelu tehostaa rakennushankkeita?

10.11.2023 – Asiakkaamme kertovat, miten 4D on vaikuttanut purkuhankkeiden aikatauluihin Purkupihalla, läpinäkyvyyteen Helsinki-Vantaan kehitysohjelmassa ja suunnittelun laatuun Destialla.

Uutinen

Arkkitehtitoimisto ON Oy:sta tulee osa Granlund Kuopiota

07.11.2023 – Granlund on ostanut kuopiolaisen Arkkitehtitoimisto ON Oy:n osakekannan. Kauppa astuu voimaan 1.1.2024.

Uutinen

SCANVAC-palkinto Pekka Metsille

31.10.2023 – SCANVAC myöntää joka toinen vuosi LVI-alan palkinnon pohjoismaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on antanut merkittävän panoksensa alalle.

Uutinen

Miten suunniteltiin edistyksellisen paloturvallinen Länsimetro?

31.10.2023 – Länsimetron turvallisuusratkaisut ovat edistyksellisiä kansainvälisessäkin mittakaavassa. Granlundin suunnittelijat olivat valitsemassa ratkaisuja, joilla paloturvallisuudesta huolehditaan monen järjestelmän yhteispelillä.

Uutinen

Lean-ajattelu vauhdittaa rakennusalan vihreää siirtymää

19.10.2023 – Rakennusalan muutosliikettä kohti lean-periaatteita ajava RAIN3-hanke kerää yhteen alan eri asiantuntijoita. Granlundilla järjestetyssä Lean ja vihreä siirtymä -työpajassa käsiteltiin vähähiilisen…

Uutinen

Granlundin alueyhtiöt sulautuvat Granlund Oy:hyn 31.10.2023

11.10.2023 – Asiakas- ja yhteistyökumppanitiedotteemme kokoaa olennaiset asiat liittyen Granlundin yhdistymiseen marraskuun alusta alkaen.

Uutinen

Miten onnistut kiinteistöjen ylläpidon kilpailutuksissa?

09.10.2023 – Jos kilpailutuksia ei tehdä eikä sopimussisältöjä ole vähään aikaan päivitetty, kustannukset karkaavat helposti käsistä, laatu voi heiketä ja palvelujen sisältö…

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Oy
Lahden aluetoimisto
Vesijärvenkatu 9D (6.krs)
15140 Lahti

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2500

Saapumisohje
Toimiston sisäänkäynti on Vesijärvenkadun ja Vapaudenkadun kulmassa, kauppakeskus Trion sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Toimistomme sijaitsee 6. kerroksessa.

Auton voi pysäköidä esimerkiksi Hansan pysäköintitaloon. Hansa-parkiin ajetaan kahteen kerrokseen maan alle Kirkkokadulta tai Kauppakadulta. Lahden matkakeskukselta on toimistollemme alle kilometrin kävelymatka.

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003717046945
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-oy@mail.paletteoy.readsoftonline.com

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 1704694-5

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?