Hyppää sisältöön
Lahti

Granlund Lahti Oy

Olemme Päijät-Hämeen johtava taloteknisen suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntija. Saat meiltä myös kiinteistönpidon ja valtuutetun tarkastajan palvelut.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Lahdessa

Tarjoamme Lahdessa joustavasti kaikki Granlundin palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme Granlundin ensimmäinen tytäryhtiö ja tarjonneet LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua ja rakennusautomaatiosuunnittelua Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1982 asti – yli 40 vuotta.

Yhdistämme Lahdessa suuren suunnittelu- ja konsulttitoimiston resurssit paikalliseen läsnäoloon. Olemme ketterä kumppani pienissä toimeksiannoissa ja luotettava valinta suurten hankkeiden toteutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu talotekninen rakennuttaminen ja valvonta.

Energiakonsultointi Lahdessa

Energiakonsultoinnin asiantuntijamme Lahdessa ottavat energiatehokkuuden huomioon kaikessa toiminnassamme, oli sitten kyseessä uudisrakentaminen tai kiinteistön saneeraus. Kattava kokemuksemme sekä varta vasten kehitetyt ohjelmat auttavat laskemaan kuhunkin energiatehokkuushankkeeseen optimaalisen ratkaisun.

Taloautomaatio-ohjauksen asiantuntija

Parannamme kiinteistöjen käytettävyyttä Päijät-Hämeessä valaistuksen ja muun talotekniikan modernilla ohjauksella. Ohjelmoimme älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä ja autamme niiden hallitussa käyttöönotossa. Automaatio-ohjauksella voidaan säätää esimerkiksi hotellihuoneen valaistusta, ilmastointia tai vaikkapa verhojen toimintaa automaattisesti eri vuorokaudenaikoina.

Yhteyshenkilöt

Pertti Ihalainen

Toimitusjohtaja, LVI
Granlund Lahti Oy

Harri Samola

Myyntipäällikkö, RAU-asiantuntija
Granlund Lahti Oy

Jesse Kukkonen

Sähköosaston johtaja
Granlund Lahti Oy

Referenssi: Lahden Seurahuoneen laajennus

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistönpidon palvelumme kattavat Lahdessa rakennusten koko elinkaaren. Tarkastelemme rakennushankkeita investointia laajemmasta näkökulmasta, esimerkiksi elinkaarilaskennalla. Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää puolestaan talotekniikan optimaaliseen hyödyntämiseen käytön aikana. Seuraamme, että tekniikka toimii niin kuin sen on suunniteltu ja mahdolliset puutteet korjataan jo takuuaikana.

Sähkölaitteiden valtuutetut tarkastajat ja käytön johtajat

Sähköturvallisuuslaki edellyttää tietyn kokoisilta sähkölaitteistoilta varmennustarkastusta ja säännöllisin väliajoin toistettavia määräaikaistarkastuksia. Meillä Lahdessa toimii Tukesin valtuuttama tarkastaja, joka arvioi puolueettomasti sähköasennusten turvallisuuden ja mahdolliset puutteet. Tarjoamme sähkötekniikan turvallisuuden varmistamiseen myös pätevät sähkölaitteiden käytön johtajat.

Referenssejämme

  • Ratamokeskus (Kouvolan sairaala)
  • Kempower-asiakkuus
  • Kauppakeskus Trio (Citycon)
  • Hennalan ja Vääksyn S-marketit
  • Kerrostalohankkeet, esim. Santalahti ja Hietaneilikka
  • Suomalais-venäläinen koulu (Kaarela)
  • Rakokiven monitoimitalo

Ajankohtaista

Maakaasulämmitykselle löytyy kustannustehokkaita vaihtoehtoja

30.06.2022 – Maakaasun korvaamiseen kiinteistön lämmityksessä löytyy useita vaihtoehtoja. Hyvällä suunnittelulla investoinnit ovat myös taloudellisesti kannattavia.

Uutinen

10 Kysymystä energiamurroksesta

29.06.2022 – Ota tiedot haltuun kiinteistö- ja rakennusalaan vahvasti vaikuttavasta energiamurroksesta! Vastaajina toimivat energiamurroksen asiantuntijat Asta Autelo Granlundilta ja Aki Toivanen Vanguard…

Uutinen

Koululaisten kesäkerho helpottaa vanhempien arkea

28.06.2022 – Granlundin pääkonttorilla pienet kesälomalaiset pääsivät nauttimaan monipuolisesta toiminnasta ja retkistä työntekijöiden lapsille suunnatussa kesäkerhossa.

Uutinen
Jarkko Hilme pyöräilee työsuhdepyörällään töihin ja työmaille.

Työsuhdepyörä toteutti haaveen

09.06.2022 – Työmatkan kulkupelin valinnalla on iso vaikutus hiilidioksidipäästöihin. Kun granlundilaiset polkevat töihin, pienenee myös Granlundin hiilijalanjälki.

Uutinen

Granlund Saimaa ja Imatran Arkkitehtuuritoimisto yhdistyvät

01.06.2022 – Granlund Saimaa vahvistaa arkkitehtiosaamistaan Imatralla ostamalla koko Imatran Arkkitehtuuritoimisto Oy:n osakekannan.

Uutinen

Granlund Kuopion kova osaaminen rakennusautomaatiossa kerää kiitosta

04.05.2022 – Rakennusautomaation rooli korostuu energiatehokkuudessa ja hyvien sisäolosuhteiden ylläpidossa. Granlund Kuopiossa automaation suunnittelusta vastaa rautainen tiimi.

Uutinen

Suunnittelutyön puitteet ovat kunnossa Granlund Tampereella

03.05.2022 – Työsuhde-etujen ja miellyttävien toimitilojen lisäksi Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen.

Uutinen

”Tylsää tekemistä ei tarvitse pelätä” – Rakennusalan moniottelijat viihtyvät Korjausrakentamisen osastolla

29.04.2022 – Granlundin Korjausrakentamisen osastolla saa todella kattavan läpileikkauksen rakennusalasta Suomessa. Työhön saa tukea osaavilta ja avuliailta työkavereilta ja tiimiläisten ammattitaitoa arvostetaan…

Uutinen

Neljä rahanarvoista ohjetta – onnistunut energiaremontti säästää heti juoksevia kuluja

26.04.2022 – Liian hyvältä kuulostavat myyntipuheet ovat hälytysmerkki energiaremonttia suunniteltaessa.

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Lahti Oy
Vesijärvenkatu 9D (6.krs)
15140 Lahti

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2500

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003701491163
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-lahti@mail.paletteoy.readsoftonline.com 

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 0149116-3 

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?