Hyppää sisältöön
UutinenMolli Nyman Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Molli Nyman Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

2.5.2019 – Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 4.3.2019 alkaen Molli Nyman. Hän vastaa tehtävässään Granlundin brändistä, markkinoinnista ja viestinnästä sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio
Jaa

Molli Nyman on vahva ja monipuolinen B2B-markkinoinnin osaaja. Hänellä on laaja tuntemus brändin rakentamisesta ja kasvavan liiketoiminnan tukemisesta markkinoinnin keinoin kansainvälisillä markkinoilla.

Molli siirtyi Granlundille betonirakenteiden liitososia ja liittorakenteita toimittavasta Peikko Groupista, jossa hän toimi markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävässä. Aikaisemmin hän on vastannut pörssiyhtiö Rauten markkinoinnista ja viestinnästä.

Konserninjohtaja Pekka Metsin mukaan Granlundilla panostetaan asiakaskokemuksen kehittämiseen ja markkinointiin.

Haluamme olla laajasti mukana kehittämässä hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Pekka Metsi, Konserninjohtaja

Pekka kuvailee Mollia monipuolisena osaajana, joka tuo mukanaan tuoretta ajattelua Granlundille ja uutta dynamiikkaa johtoryhmätyöskentelyyn.

Mollilla on monipuolinen osaaminen markkinoinnista ja sen strategisesta johtamisesta.

Pekka Metsi, Konserninjohtaja

Granlundin kasvustrategia painottuu hyvinvoinnin edistämiseen rakennetussa ympäristössä, käyttäjälähtöisyyteen sekä uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin. Vuoden 2020 tavoitetta, 100 M€ liikevaihtoa kohti edetään määrätietoisesti.

Lähtökohdat ovat erinomaiset, koska toiminnan tärkeimmät mittarit eli asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys ovat korkealla tasolla.

Molli Nyman, Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Mollin mukaan Granlundilla on innostava visio olla rohkea ja innovatiivinen suunnannäyttäjä talotekniikka-alalla. Hänen mielestään on hienoa päästä tekemään töitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi markkinoinnin keinoin.

Haluatko kuulla lisää?

Pekka Metsi

Toimitusjohtaja
Granlund Oy

Molli Nyman

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Granlund Oy

Tutustu referensseihimme

Jukka Tyni: “Asiakkaiden luottamus on tämän työn suola”

11.06.2024 – Granlundin varatoimitusjohtaja Jukka Tyni jää eläkkeelle, mutta jatkaa asiakkaiden palvelua Senior Advisorina. Lähes 40 vuodessa LVI-alalla on nähty nousuja ja…

Uutinen

Vahva yrityskulttuuri Granlundin henkilöstötyytyväisyyden perustana

05.06.2024 – Granlundilaisista valtaosa, 94 prosenttia, on tyytyväisiä Granlundiin työpaikkana. Granlundilaiset antavat työpaikalleen arvosanaksi 4,13 asteikolla 1–5. Mikä on korkean henkilöstötyytyväisyyden salaisuus?

Uutinen
Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund jatkaa vahvaa liiketoimintaa

28.05.2024 – Liikevaihto kasvoi alkuvuodesta 12 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan jaksoon. Kaikilla liiketoiminta-alueilla riittää töitä.

Uutinen

Telia kasvattaa datakeskustehoja – tekoäly nostaa datakeskusten kapasiteettitarvetta

20.05.2024 – Tekoälypalvelujen yleistyminen kasvattaa Pohjoismaissa datakeskusten kapasiteettitarvetta noin 30 prosenttia vuosittain. Telia Helsinki Data Centerissä rakennetaan parhaillaan 4 MW lisää kapasiteettia.

Uutinen
Rakennesuunnittelu Granlund

Granlund laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaa

14.05.2024 – Talotekniikan markkinajohtaja laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaansa. Palveluissa tullaan keskittymään erityisen vaativiin kohteisiin ja vähähiiliseen rakentamiseen.

Uutinen

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Mitä tietoa etsit?