Hyppää sisältöön
UutinenMolli Nyman Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Molli Nyman Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

2.5.2019 – Granlundin markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 4.3.2019 alkaen Molli Nyman. Hän vastaa tehtävässään Granlundin brändistä, markkinoinnista ja viestinnästä sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio
Jaa

Molli Nyman on vahva ja monipuolinen B2B-markkinoinnin osaaja. Hänellä on laaja tuntemus brändin rakentamisesta ja kasvavan liiketoiminnan tukemisesta markkinoinnin keinoin kansainvälisillä markkinoilla.

Molli siirtyi Granlundille betonirakenteiden liitososia ja liittorakenteita toimittavasta Peikko Groupista, jossa hän toimi markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävässä. Aikaisemmin hän on vastannut pörssiyhtiö Rauten markkinoinnista ja viestinnästä.

Konserninjohtaja Pekka Metsin mukaan Granlundilla panostetaan asiakaskokemuksen kehittämiseen ja markkinointiin.

Haluamme olla laajasti mukana kehittämässä hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Pekka Metsi, Konserninjohtaja

Pekka kuvailee Mollia monipuolisena osaajana, joka tuo mukanaan tuoretta ajattelua Granlundille ja uutta dynamiikkaa johtoryhmätyöskentelyyn.

Mollilla on monipuolinen osaaminen markkinoinnista ja sen strategisesta johtamisesta.

Pekka Metsi, Konserninjohtaja

Granlundin kasvustrategia painottuu hyvinvoinnin edistämiseen rakennetussa ympäristössä, käyttäjälähtöisyyteen sekä uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin. Vuoden 2020 tavoitetta, 100 M€ liikevaihtoa kohti edetään määrätietoisesti.

Lähtökohdat ovat erinomaiset, koska toiminnan tärkeimmät mittarit eli asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys ovat korkealla tasolla.

Molli Nyman, Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Mollin mukaan Granlundilla on innostava visio olla rohkea ja innovatiivinen suunnannäyttäjä talotekniikka-alalla. Hänen mielestään on hienoa päästä tekemään töitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi markkinoinnin keinoin.

Haluatko kuulla lisää?

Pekka Metsi

Konsernijohtaja
Granlund Oy

Molli Nyman

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Granlund Oy

Tutustu referensseihimme

Tamperelainen Projektivisio osaksi Granlundia

29.09.2023 – Granlund vahvistaa sairaalatekniikan osaamistaan Pirkanmaan alueella ostamalla Projektivisio Oy:n osakekannan.

Uutinen

Granlund antaa vuosia kehitetyn tietomallinnuspohjan maksutta jakoon

28.09.2023 – Revit on tietomallinnusohjelmisto, jonka tehokas käyttö edellyttää työlästä alkuasetusten määrittelyä. Granlundilla on käytetty Revit-mallipohjan kehittämiseen useita satoja työtunteja, ja nyt…

Uutinen

Talotekniikka johtaa tietä kohti tekoälyratkaisuja

27.09.2023 – Tekoälyyn perustuvien sovellusten käyttöönotto edellyttää suurten datamäärien analysointia ja tiedon vakioimista. Talotekniikka näyttää tässä mallia koko kiinteistö- ja rakennusalalle.

Uutinen

Granlund sai toimiston Kotkaan

21.09.2023 – Granlund avasi uuden toimiston Kotkaan. Paikallisia työntekijöitä työllistävä toimisto sijaitsee meren äärellä juuri kalustetuissa toimitiloissa.

Uutinen
talotekniset järjestelmät

Ympäristöministeriön selvitys tarkentaa tietoa talotekniikan päästövaikutuksista

12.09.2023 – Ympäristöministeriön tuore selvitys tarkentaa huomattavasti taloteknisten järjestelmien päästövaikutuksia. Selvitys auttaa rakennusalan toimijoita tekemään tarkempia laskelmia taloteknisten järjestelmien vaikutuksesta rakennusten hiilijalanjälkeen.

Uutinen

Miltä energia näyttää valotaiteen keinoin?

08.09.2023 – Jyväskylässä järjestettävä Valon kaupunki -tapahtuma pidetään tänä vuonna 28.9.–7.10. Granlundin vuorovaikutteisen teoksen teema on energian eri muodot. Teokseen osallistuvan ihmisen…

Uutinen

Vastuullinen kiinteistönomistaja varautuu häiriötilanteisiin ennalta

28.08.2023 – Kiinteistöön kohdistuvat mahdolliset häiriötilanteet ja riskit kannattaa selvittää ennakoiden. Tärkeintä on varmistaa käyttäjien turvallisuus ja kriittisten järjestelmien toiminta kaikissa tilanteissa.

Uutinen

Fiksu yritys varautuu sähkökatkoihin

28.08.2023 – Jokaisen yrityksen kannattaa laatia varautumissuunnitelma sähkökatkojen varalta. Kriittisten toimintojen turvaaminen voi edellyttää varavoimaa ja vaihtoisia reittejä sähkönsyötölle.

Uutinen

Suomalainen osaaminen tukemassa Romanian sairaalakannan uudistusta

21.08.2023 – Suomalaisen sairaalasuunnittelun ja -rakentamisen asiantuntijat yhdistävä Integrated Hospital Design Alliance eli IHDA-ryhmä on mukana romanialaisen sairaalan uudisrakennushankkeessa. Länsi-Romaniassa sijaitseva Resita…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?