Hyppää sisältöön
PalvelutIntegraatiotMittauskeskitin

Mittauskeskittimellä data flow pysyy ehjänä alusta loppuun

Granlund Manager Mittauskeskitin tekee mittaukseen perustuvan sähkön ja veden kulutuksen laskutuksesta nopeaa ja helppoa.

Luotettava integraatioratkaisu

Granlund Manager Mittauskeskitin on modulaarinen ja helposti räätälöitävä integraatioratkaisu, joka tukee monipuolisesti erilaisia järjestelmiä, etenkin, jos valmistajan omaa integraatiorajapintaa ei ole saatavilla.

Se parantaa datan laatua, virtaamista ja tukee laadukasta energiaraportointia ja tekee mittaukseen perustuvan sähkön ja veden kulutuksen laskutuksesta nopeaa ja helppoa.

Asiakkaidemme hyväksi havaitsema luottoratkaisu tekee tiedon virtaamisesta saumatonta. Laitekannassa on tällä hetkellä noin 5000 mittaria ja 730 Mittauskeskitintä.

Varmaa tiedonsiirtoa Mittauskeskittimellä

Mittauskeskitin tukee kaikkia yleisimpiä kulutusmittareissa käytettäviä väylätekniikoita ja tiedonsiirron rajapintoja. Sen avulla tiedonsiirto on mahdollista useista eri toimittajien kiinteistöjen ylläpidon järjestelmistä sekä rakennusautomaatiojärjestelmistä. Tiedonsiirto onnistuu myös Mittauskeskittimestä järjestelmien suuntaan.

Etäkäyttöyhteys mahdollistaa laitteiden ohjelmistopäivitykset, mittarilisäykset sekä järjestelmä -ja laitevikojen havaitsemisen. Tällöin myös havaittujen vika- ja häiriötilanteiden korjauksen ohjaus helpottuu.

Yksi Mittauskeskittimen selkeistä eduista on, että tiedonsiirron eheyttä voidaan seurata, sillä mittausjärjestelmän ja sen tiedonsiirron valvonta on helppoa.

Granlund Manager -asiakkaille mittaustiedon hallinta kiinteistöstä raportteihin ja aina laskutukseen saakka on mahdollista toteuttaa tehokkaasti ja luotettavasti yhden luukun periaatteella.

Helppoa energiankulutusseurantaa

Granlund Manager Mittauskeskitin mahdollistaa automaattisen ja luotettavan, valvottavissa olevan tiedonsiirron kulutusseurannan ohjelmistoon. Energiamittaustietojen reaaliaikainen kerääminen ja tuntitasoinen etäluenta voidaan toteuttaa Granlund Manager -ohjelmistolla, mutta myös muulla valitsemallasi kulutusseurantajärjestelmällä.

Etäluentadataa siirretään kulutusseurantajärjestelmään joko alamittarointijärjestelmistäsi tai energia- ja lämpölaitosten päämittauksista.

Kysy lisää Granlund Manager Mittauskeskittimestä

Jani Kivistö

Projektipäällikkö, Granlund-keskitin ja mittausjärjestelmät
Granlund Oy

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?