Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistöjohtaminenVuokrauksen tuki

Vuokrauksen tuki

Onnistunut vuokrausprosessi vaatii asiantuntemusta ja riittävästi tietoa kiinteistön ominaisuuksista. Vuokrauksen tuki on palvelukokonaisuus, jonka avulla saat kiinteistön tuottotavoitteet ja vuokralaisen toiveet kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukea koko vuokrausprosessin ajalle

Kiinteistön vuokraus on pitkäjänteinen prosessi, jonka onnistumisen varmistat parhaiten osaavan asiantuntijamme avulla. Saat asiantuntijoiltamme tukea koko vuokrausprosessin ajalle aina kiinteistön vuokrasopimuksen solmimisesta ja vuokralaisen hyvinvoinnin seuraamisesta vuokrasopimuksen uusimiseen tai päättymiseen asti.

Kun kiinteistösi käyttötarkoitus muuttuu, autamme selvittämään kiinteistön soveltuvuutta eri tarkoituksiin. Käyttöjoustavuuden selvityksellä saat konkreettista tietoa miten ja millä aikataululla vuokrattava tila sekä sen tekniikka mukautuvat vuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistön muuntojoustavuus nousee usein pitkän tähtäimen suunnitelmissa valttikortiksi.

Autamme kartoittamaan ja toteuttamaan tilojen muutoksen myös silloin, kun yhden vuokralaisen käytössä ollut tila on muokattava useamman vuokralaisen käyttöön. Tilamuutosremonttien suunnitteluun ja toteutukseen käytössäsi ovat korjaussuunnittelun asiantuntijamme.

Nykyisin toimivat tilat, hyvät sisäolosuhteet ja talotekniikkakaan eivät aina riitä. Yhä useammin kiinteistön pitää pystyä tukemaan myös vuokralaisten brändiä sekä tuote- ja palvelukonsepteja. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkien vuokralaisen kiinteistöä koskevien erikoisvaatimusten kuten valaistuksen, ääniolosuhteiden tai tietoliikennevaatimusten suunnittelun ja toteuttamisen kanssa.

Vuokrauksen tuki varmistaa tavoitteiden toteutumisen

Liike- ja toimistotilojen vuokralaiset haluavat entistä tarkempaa tietoa vuokrattavan kiinteistön ympäristöystävällisyydestä. Yhä useammin vuokrausprosessiin kuuluu myös vuokralaisen vastuullisuustavoitteiden tukeminen. Saat meiltä kaikki kiinteistön ympäristö- ja vastuullisuusselvitykset ja tutkimme ympäristösertifioinnin mahdollisuudet.

Hyvinvoinnin ja olosuhteiden seuranta ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi monien liikekiinteistöjen vuokrausprosessia. Palveluihimme kuuluvat lisäksi olosuhdeseuranta ja raportointi vuokralaiselle.

Automaatio seurannan apuna

Autamme digi- ja kiinteistöratkaisujen yhteensovittamisessa, jolloin esimerkiksi sähkön mittarointi ja rakennusautomaatio voidaan suunnitella siten, että vuokralainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon käyttöönsä.

Vuokrasopimuksen päättyessä

Vuokrasopimuksen päättymisajan lähestyessä autamme miettimään jatkokauden edellytyksiä yhdessä vuokralaisen ja omistajan kanssa. Voimme pohtia kiinteistön muutostöiden kuten energiatehokkuusprojektien toteuttamista (Energiasuunnittelu).

Vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa kunnossapitovelvoitteiden auditoinnit. Kun vuokrasopimuksen päättymisen hetki koittaa, saat meiltä apua ja tietoa kiinteistön ennallistamiseen sekä juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan exit-strategian toteuttamiseen.

Ota yhteyttä, niin autamme toteuttamaan vuokrausprosessisi onnistuneesti!

Palveluita vuokraustoiminnan tueksi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Osaava asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tuovat asiantuntemusta kiinteistöjohtamiseen

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

KONEen huoltamien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

Vastuullisuus, kiinteistöt ja raha – Mitä markkinoilla tapahtuu?

06.07.2022 – Miltä vastuullisuus näyttää juuri nyt ja mitä ESG tarkoittaa kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten raha ohjaa nyt ja jatkossa alaa kohti…

Blogi

Valtteina teknologia ja tutkittu tieto – Halton ja Granlund vievät suomalaista sisäilmaosaamista Lähi-itään

14.01.2022 – Suomalaiselle sisäilmaosaamiselle on kysyntää Lähi-idän markkinoilla. Teknologiset ratkaisumme parantavat sisäilman laatua energiatehokkaasti kuumissa olosuhteissa, ja suomalaisen sisäilmatutkimuksen tuloksia hyödynnetään terveysturvallisuuden…

Uutinen

Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea Dubain maailmannäyttelyyn

14.12.2021 – Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea ja tuotti Dubain maailmannäyttelyyn pelin, jossa kuka tahansa voi hypätä hetkeksi kiinteistöjohtajan rooliin.

Uutinen

Visiosta todellisuuteen – mistä aidosti älykäs rakennus koostuu?

25.10.2021 – Älykkään rakennuksen toteutusta ei kannata jättää puolitiehen. Yksittäisten digiratkaisujen sijaan on rakennettava kokonaisuus, josta hyötyvät niin kiinteistön omistaja kuin käyttäjätkin.

Blogi

Kiinteistöjohtajan kahden palan palapeli

04.10.2021 – Meillä kiinteistöjohtamisen parissa työskentelevillä on miljoonan palan palapeli käsissämme, vai sittenkin vain kahden?

Blogi

Sisäilmastonmuutos vaatii toimia – kuinka varaudumme tuleviin pandemioihin?

04.10.2021 – Koronapandemian ratkaisuun on muodostunut uusi liiketoiminta-alue: sisätilojen terveysturvallisuus. Sisäilmastonmuutosta ei ratkaista vain rajoituksilla ja rokotteilla, vaan vaaditaan toimia sisäilman parantamiseen.

Blogi

Rakennusten käyttö tehostuu talotekniikan roolin kasvaessa

10.05.2021 – Rakennukset ovat iso osa yhteiskuntaa ja muodostavat jopa 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta. Talotekniikka auttaa hyödyntämään rakennuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Blogi

Kattava Due Diligence varmistaa onnistuneen kiinteistökaupan

09.12.2020 – Granlundin Due Diligence -selvitykset tuottavat monipuolista tietoa teknisten ja ympäristöasioiden vaikutuksista kiinteistön arvoon. Puolueeton arvio auttaa kiinteistökaupassa sekä myyjää että…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?