Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistöjohtaminenVuokrauksen tuki

Vuokrauksen tuki

Onnistunut vuokrausprosessi vaatii asiantuntemusta ja riittävästi tietoa kiinteistön ominaisuuksista. Vuokrauksen tuki on palvelukokonaisuus, jonka avulla saat kiinteistön tuottotavoitteet ja vuokralaisen toiveet kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukea koko vuokrausprosessin ajalle

Kiinteistön vuokraus on pitkäjänteinen prosessi, jonka onnistumisen varmistat parhaiten osaavan asiantuntijamme avulla. Saat asiantuntijoiltamme tukea koko vuokrausprosessin ajalle aina kiinteistön vuokrasopimuksen solmimisesta ja vuokralaisen hyvinvoinnin seuraamisesta vuokrasopimuksen uusimiseen tai päättymiseen asti.

Kun kiinteistösi käyttötarkoitus muuttuu, autamme selvittämään kiinteistön soveltuvuutta eri tarkoituksiin. Käyttöjoustavuuden selvityksellä saat konkreettista tietoa miten ja millä aikataululla vuokrattava tila sekä sen tekniikka mukautuvat vuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistön muuntojoustavuus nousee usein pitkän tähtäimen suunnitelmissa valttikortiksi.

Autamme kartoittamaan ja toteuttamaan tilojen muutoksen myös silloin, kun yhden vuokralaisen käytössä ollut tila on muokattava useamman vuokralaisen käyttöön. Tilamuutosremonttien suunnitteluun ja toteutukseen käytössäsi ovat korjaussuunnittelun asiantuntijamme.

Nykyisin toimivat tilat, hyvät sisäolosuhteet ja talotekniikkakaan eivät aina riitä. Yhä useammin kiinteistön pitää pystyä tukemaan myös vuokralaisten brändiä sekä tuote- ja palvelukonsepteja. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkien vuokralaisen kiinteistöä koskevien erikoisvaatimusten kuten valaistuksen, ääniolosuhteiden tai tietoliikennevaatimusten suunnittelun ja toteuttamisen kanssa.

Vuokrauksen tuki varmistaa tavoitteiden toteutumisen

Liike- ja toimistotilojen vuokralaiset haluavat entistä tarkempaa tietoa vuokrattavan kiinteistön ympäristöystävällisyydestä. Yhä useammin vuokrausprosessiin kuuluu myös vuokralaisen vastuullisuustavoitteiden tukeminen. Saat meiltä kaikki kiinteistön ympäristö- ja vastuullisuusselvitykset ja tutkimme ympäristösertifioinnin mahdollisuudet.

Hyvinvoinnin ja olosuhteiden seuranta ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi monien liikekiinteistöjen vuokrausprosessia. Palveluihimme kuuluvat lisäksi olosuhdeseuranta ja raportointi vuokralaiselle.

Automaatio seurannan apuna

Autamme digi- ja kiinteistöratkaisujen yhteensovittamisessa, jolloin esimerkiksi sähkön mittarointi ja rakennusautomaatio voidaan suunnitella siten, että vuokralainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon käyttöönsä.

Vuokrasopimuksen päättyessä

Vuokrasopimuksen päättymisajan lähestyessä autamme miettimään jatkokauden edellytyksiä yhdessä vuokralaisen ja omistajan kanssa. Voimme pohtia kiinteistön muutostöiden kuten energiatehokkuusprojektien toteuttamista (Energiasuunnittelu).

Vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa kunnossapitovelvoitteiden auditoinnit. Kun vuokrasopimuksen päättymisen hetki koittaa, saat meiltä apua ja tietoa kiinteistön ennallistamiseen sekä juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan exit-strategian toteuttamiseen.

Ota yhteyttä, niin autamme toteuttamaan vuokrausprosessisi onnistuneesti!

Palveluita vuokraustoiminnan tueksi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Kattava Due Diligence varmistaa onnistuneen kiinteistökaupan

09.12.2020 – Granlundin Due Diligence -selvitykset tuottavat monipuolista tietoa teknisten ja ympäristöasioiden vaikutuksista kiinteistön arvoon. Puolueeton arvio auttaa kiinteistökaupassa sekä myyjää että…

Uutinen

Dataohjattu kiinteistö pysyy mukana muutoksissa

05.11.2020 – Muuttuvat työnteon ja opiskelun tavat sekä kiihtyvä digitalisaatio haastavat kiinteistönomistajat kehittämään uusia ratkaisuja. Miten innovatiivinen data-alusta auttaa luomaan entistä käyttäjälähtöisempiä,…

Uutinen

Päästökustannusoptimoinnilla yli 50 % matalampi hiilijalanjälki

23.10.2020 – Newil & Baun Lehtisaaren Torni-uudisrakennuskohteessa on yhteistyössä Granlundin kanssa pyritty minimoimaan rakentamisen aikana syntyvän hiilijalanjäljen lisäksi myös elinkaaripäästöt.

Uutinen

Granlund laajentaa isännöintialalle: Otamme vastuun taloyhtiön koko elinkaaresta

06.05.2020 – Granlund-konserni suuntaa isännöintialalle ostamalla kokeneen helsinkiläisen isännöintiyhtiö Talohallinnan liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Talohallinta muuttuu Granlund Isännöinti Oy:ksi ja liittyy osaksi Granlund-konsernia.

Uutinen

Uusi dynaaminen BI-raportointiominaisuus yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan

06.03.2020 – Granlund Managerin raportointikokonaisuus uudistuu tänä vuonna. Kiinteistönomistajia jo pitkään palvellut ominaisuus on korvattu joustavalla ja dynaamisella työkalulla, joka yhdistelee tietoa…

Uutinen

Finlaysonin alueen kiinteistötietoa hallitaan tietomanageroinnilla

07.02.2020 – Työeläkeyhtiö Varma alkoi kehittää Tampereen Finlaysonin alueen kiinteistötiedon hallintaa juhlavuoden kynnyksellä. Jatkuvan tietomanageroinnin tavoitteena on tallentaa, jakaa ja ylläpitää tietoja…

Uutinen

Granlund Manager -käyttäjäpäivillä puhuttiin tiedolla johtamisesta ja tietomalleista

07.10.2019 – Käyttäjäpäivistä toivottiin jokavuotista perinnettä. Toiveet on huomioitu: käyttäjäpäivät pidetään myös ensi vuonna.

Uutinen

Granlund Manager FAQ – Usein kysyttyjä kysymyksiä

03.09.2019 – Mitä jokaisen pitäisi tietää Granlund Managerista? Luvassa lyhyt oppimäärä. Kerromme mieluusti lisää.

Uutinen

Granlund Manager -ohjelmiston dataa käytetään asiakkaiden ja kiinteistöalan hyväksi

29.04.2019

Uutinen

Granlund Managerin käyttäjät tyytyväisiä asiakastukeen, chat lisää suosiotaan

01.02.2019 – Granlund Managerin Asiakaspalvelukeskuksen teettämän kyselyn mukaan suurin osa vastaajista oli tyytyväisiä saamaansa asiakastukeen vuonna 2018. Merkittävin ero edellisvuoteen oli chatin…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?