Hyppää sisältöön
PalvelutVuokrauksen tuki

Vuokrauksen tuki

Onnistunut vuokrausprosessi vaatii asiantuntemusta ja riittävästi tietoa kiinteistön ominaisuuksista. Vuokrauksen tuki on palvelukokonaisuus, jonka avulla saat kiinteistön tuottotavoitteet ja vuokralaisen toiveet kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuokrauksen tuki koko prosessin ajalle

Kiinteistön vuokraus on pitkäjänteinen prosessi, jonka onnistumisen varmistat parhaiten osaavan asiantuntijamme avulla. Saat asiantuntijoiltamme tukea koko vuokrausprosessin ajalle aina kiinteistön vuokrasopimuksen solmimisesta ja vuokralaisen hyvinvoinnin seuraamisesta vuokrasopimuksen uusimiseen tai päättymiseen asti.

Kun kiinteistösi käyttötarkoitus muuttuu, autamme selvittämään kiinteistön soveltuvuutta eri tarkoituksiin. Käyttöjoustavuuden selvityksellä saat konkreettista tietoa miten ja millä aikataululla vuokrattava tila sekä sen tekniikka mukautuvat vuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistön muuntojoustavuus nousee usein pitkän tähtäimen suunnitelmissa valttikortiksi.

Autamme kartoittamaan ja toteuttamaan tilojen muutoksen myös silloin, kun yhden vuokralaisen käytössä ollut tila on muokattava useamman vuokralaisen käyttöön. Tilamuutosremonttien suunnitteluun ja toteutukseen käytössäsi ovat korjaussuunnittelun asiantuntijamme.

Nykyisin toimivat tilat, hyvät sisäolosuhteet ja talotekniikkakaan eivät aina riitä. Yhä useammin kiinteistön pitää pystyä tukemaan myös vuokralaisten brändiä sekä tuote- ja palvelukonsepteja. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkien vuokralaisen kiinteistöä koskevien erikoisvaatimusten kuten valaistuksen, ääniolosuhteiden tai tietoliikennevaatimusten suunnittelun ja toteuttamisen kanssa.

Vuokrauksen tuki varmistaa tavoitteiden toteutumisen

Liike- ja toimistotilojen vuokralaiset haluavat entistä tarkempaa tietoa vuokrattavan kiinteistön ympäristöystävällisyydestä. Yhä useammin vuokrausprosessiin kuuluu myös vuokralaisen vastuullisuustavoitteiden tukeminen. Saat meiltä kaikki kiinteistön ympäristö- ja vastuullisuusselvitykset ja tutkimme ympäristösertifioinnin mahdollisuudet.

Hyvinvoinnin ja olosuhteiden seuranta ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi monien liikekiinteistöjen vuokrausprosessia. Palveluihimme kuuluvat lisäksi olosuhdeseuranta ja raportointi vuokralaiselle.

Automaatio seurannan apuna

Autamme digi- ja kiinteistöratkaisujen yhteensovittamisessa, jolloin esimerkiksi sähkön mittarointi ja rakennusautomaatio voidaan suunnitella siten, että vuokralainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon käyttöönsä.

Vuokrauksen tuki myös vuokrasopimuksen päättyessä

Vuokrasopimuksen päättymisajan lähestyessä autamme miettimään jatkokauden edellytyksiä yhdessä vuokralaisen ja omistajan kanssa. Voimme pohtia kiinteistön muutostöiden kuten energiatehokkuusprojektien toteuttamista (Energiasuunnittelu).

Vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa kunnossapitovelvoitteiden auditoinnit. Kun vuokrasopimuksen päättymisen hetki koittaa, saat meiltä apua ja tietoa kiinteistön ennallistamiseen sekä juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan exit-strategian toteuttamiseen.

Ota yhteyttä, niin autamme toteuttamaan vuokrausprosessisi onnistuneesti!

Palveluita vuokraustoiminnan tueksi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Suurin osa kiinteistöalan tietojärjestelmistä on vanhentuneita

31.01.2024 – Kiinteistöalan tietojärjestelmät ovat usein vanhentuneita, eivätkä vastaa tämän päivän vaatimuksiin. Vanhentuneet järjestelmät aiheuttavat pulmia kaikille, jotka tarvitsevat ajantasaista ja luotettavaa…

Blogi

Miten onnistut kiinteistöjen ylläpidon kilpailutuksissa?

09.10.2023 – Jos kilpailutuksia ei tehdä eikä sopimussisältöjä ole vähään aikaan päivitetty, kustannukset karkaavat helposti käsistä, laatu voi heiketä ja palvelujen sisältö…

Uutinen

Mikä on ilmastoriskikartoitus?

02.10.2023 – Kiristyvä lainsäädäntö on vain yksi syy kartoittaa kiinteistöomaisuuden ilmastoriskit. Lue, milloin ilmastoriskikartoitus tuottaa suurimmat hyödyt?

Uutinen
Susanna Sairanen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen

Rakennus kuntoremonttiin?

14.04.2023 – 1960–1980-lukujen rakennukset – siinä missä ihmisetkin – saattavat kaivata pientä kuntoremonttia. Keski-ikäinen rakennetekniikan asiantuntija lähti tapamaan ikätovereitaan.

Blogi

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.04.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?