Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistöjohtaminenVuokrauksen tuki

Vuokrauksen tuki

Onnistunut vuokrausprosessi vaatii asiantuntemusta ja riittävästi tietoa kiinteistön ominaisuuksista. Vuokrauksen tuki on palvelukokonaisuus, jonka avulla saat kiinteistön tuottotavoitteet ja vuokralaisen toiveet kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukea koko vuokrausprosessin ajalle

Kiinteistön vuokraus on pitkäjänteinen prosessi, jonka onnistumisen varmistat parhaiten osaavan asiantuntijamme avulla. Saat asiantuntijoiltamme tukea koko vuokrausprosessin ajalle aina kiinteistön vuokrasopimuksen solmimisesta ja vuokralaisen hyvinvoinnin seuraamisesta vuokrasopimuksen uusimiseen tai päättymiseen asti.

Kun kiinteistösi käyttötarkoitus muuttuu, autamme selvittämään kiinteistön soveltuvuutta eri tarkoituksiin. Käyttöjoustavuuden selvityksellä saat konkreettista tietoa miten ja millä aikataululla vuokrattava tila sekä sen tekniikka mukautuvat vuokralaisen tarpeisiin. Kiinteistön muuntojoustavuus nousee usein pitkän tähtäimen suunnitelmissa valttikortiksi.

Autamme kartoittamaan ja toteuttamaan tilojen muutoksen myös silloin, kun yhden vuokralaisen käytössä ollut tila on muokattava useamman vuokralaisen käyttöön. Tilamuutosremonttien suunnitteluun ja toteutukseen käytössäsi ovat korjaussuunnittelun asiantuntijamme.

Nykyisin toimivat tilat, hyvät sisäolosuhteet ja talotekniikkakaan eivät aina riitä. Yhä useammin kiinteistön pitää pystyä tukemaan myös vuokralaisten brändiä sekä tuote- ja palvelukonsepteja. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkien vuokralaisen kiinteistöä koskevien erikoisvaatimusten kuten valaistuksen, ääniolosuhteiden tai tietoliikennevaatimusten suunnittelun ja toteuttamisen kanssa.

Vuokrauksen tuki varmistaa tavoitteiden toteutumisen

Liike- ja toimistotilojen vuokralaiset haluavat entistä tarkempaa tietoa vuokrattavan kiinteistön ympäristöystävällisyydestä. Yhä useammin vuokrausprosessiin kuuluu myös vuokralaisen vastuullisuustavoitteiden tukeminen. Saat meiltä kaikki kiinteistön ympäristö- ja vastuullisuusselvitykset ja tutkimme ympäristösertifioinnin mahdollisuudet.

Hyvinvoinnin ja olosuhteiden seuranta ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi monien liikekiinteistöjen vuokrausprosessia. Palveluihimme kuuluvat lisäksi olosuhdeseuranta ja raportointi vuokralaiselle.

Automaatio seurannan apuna

Autamme digi- ja kiinteistöratkaisujen yhteensovittamisessa, jolloin esimerkiksi sähkön mittarointi ja rakennusautomaatio voidaan suunnitella siten, että vuokralainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon käyttöönsä.

Vuokrasopimuksen päättyessä

Vuokrasopimuksen päättymisajan lähestyessä autamme miettimään jatkokauden edellytyksiä yhdessä vuokralaisen ja omistajan kanssa. Voimme pohtia kiinteistön muutostöiden kuten energiatehokkuusprojektien toteuttamista (Energiasuunnittelu).

Vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä toteutamme tarvittaessa kunnossapitovelvoitteiden auditoinnit. Kun vuokrasopimuksen päättymisen hetki koittaa, saat meiltä apua ja tietoa kiinteistön ennallistamiseen sekä juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan exit-strategian toteuttamiseen.

Ota yhteyttä, niin autamme toteuttamaan vuokrausprosessisi onnistuneesti!

Palveluita vuokraustoiminnan tueksi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Granlund Kuopion kova osaaminen rakennusautomaatiossa kerää kiitosta

04.05.2022 – Rakennusautomaation rooli korostuu energiatehokkuudessa ja hyvien sisäolosuhteiden ylläpidossa. Granlund Kuopiossa automaation suunnittelusta vastaa rautainen tiimi.

Uutinen

Valtteina teknologia ja tutkittu tieto – Halton ja Granlund vievät suomalaista sisäilmaosaamista Lähi-itään

14.01.2022 – Suomalaiselle sisäilmaosaamiselle on kysyntää Lähi-idän markkinoilla. Teknologiset ratkaisumme parantavat sisäilman laatua energiatehokkaasti kuumissa olosuhteissa, ja suomalaisen sisäilmatutkimuksen tuloksia hyödynnetään terveysturvallisuuden…

Uutinen

Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea Dubain maailmannäyttelyyn

14.12.2021 – Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea ja tuotti Dubain maailmannäyttelyyn pelin, jossa kuka tahansa voi hypätä hetkeksi kiinteistöjohtajan rooliin.

Uutinen

Sisäilmastonmuutos vaatii toimia – kuinka varaudumme tuleviin pandemioihin?

04.10.2021 – Koronapandemian ratkaisuun on muodostunut uusi liiketoiminta-alue: sisätilojen terveysturvallisuus. Sisäilmastonmuutosta ei ratkaista vain rajoituksilla ja rokotteilla, vaan vaaditaan toimia sisäilman parantamiseen.

Blogi

Kattava Due Diligence varmistaa onnistuneen kiinteistökaupan

09.12.2020 – Granlundin Due Diligence -selvitykset tuottavat monipuolista tietoa teknisten ja ympäristöasioiden vaikutuksista kiinteistön arvoon. Puolueeton arvio auttaa kiinteistökaupassa sekä myyjää että…

Uutinen

Dataohjattu kiinteistö pysyy mukana muutoksissa

05.11.2020 – Muuttuvat työnteon ja opiskelun tavat sekä kiihtyvä digitalisaatio haastavat kiinteistönomistajat kehittämään uusia ratkaisuja. Miten innovatiivinen data-alusta auttaa luomaan entistä käyttäjälähtöisempiä,…

Uutinen

Päästökustannusoptimoinnilla yli 50 % matalampi hiilijalanjälki

23.10.2020 – Newil & Baun Lehtisaaren Torni-uudisrakennuskohteessa on yhteistyössä Granlundin kanssa pyritty minimoimaan rakentamisen aikana syntyvän hiilijalanjäljen lisäksi myös elinkaaripäästöt.

Uutinen

Granlund laajentaa isännöintialalle: Otamme vastuun taloyhtiön koko elinkaaresta

06.05.2020 – Granlund-konserni suuntaa isännöintialalle ostamalla kokeneen helsinkiläisen isännöintiyhtiö Talohallinnan liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Talohallinta muuttuu Granlund Isännöinti Oy:ksi ja liittyy osaksi Granlund-konsernia.

Uutinen

Uusi dynaaminen BI-raportointiominaisuus yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan

06.03.2020 – Granlund Managerin raportointikokonaisuus uudistuu tänä vuonna. Kiinteistönomistajia jo pitkään palvellut ominaisuus on korvattu joustavalla ja dynaamisella työkalulla, joka yhdistelee tietoa…

Uutinen

Uusi dynaaminen BI-raportointiominaisuus yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan

06.03.2020 – Granlund Managerin raportointikokonaisuus uudistuu tänä vuonna. Kiinteistönomistajia jo pitkään palvellut ominaisuus on korvattu joustavalla ja dynaamisella työkalulla, joka yhdistelee tietoa…

Blogi

Mitä tietoa etsit?