Hyppää sisältöön
UutinenGranlund avaa toimipisteen Varkauteen

Granlund avaa toimipisteen Varkauteen

16.2.2022 – Granlund Kuopio on ostanut Varkaudessa toimivan LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n osakekannan. Yritysten fuusion valmistuttua Itä-Suomen johtava talotekniikan ja rakentamisen asiantuntijayritys saa toimiston Varkauteen.

Granlund Kuopio Oy on tehnyt 15.2.2022 yrityskaupan Varkaudessa toimivan LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n kanssa ja ostanut yrityksen osakekannan. Fuusion arvioidaan olevan valmis alkusyksyllä 2022.

LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy on yli 30 vuotta Varkaudessa toiminut LVI-suunnitteluun erikoistunut yritys, joka työllistää kaksi henkilöä. Yritys tekee LVI-suunnittelua valvontatehtävineen yksityis- ja yritysasiakkaille sekäjulkisille toimijoille.

Yrityskaupan valmistuttua Granlund avaa toimipisteen Varkauteen ja se toimii LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n tiloissa osoitteessa Kuoppakankaankatu 2 a 3, Varkaus.

”Granlund on Savo-Karjalan alueen johtava toimija talotekniikkasuunnittelussa ja haluaa vahvistaa asemaansa Varkauden talousalueella”, kertoo Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen.

Miettisen mukaan yrityskaupan tavoitteena on tuoda talotekniikkasuunnittelun lisäksi Granlundin laaja palveluvalikoima mm. rakennuttamiseen ja ylläpidon asiantuntijapalveluihin liittyen tarjolle myös Varkauden seudulle. Samalla yrityksen suunnittelu- ja valvontaresurssit vahvistuvat Savossa.

”Liittyminen Granlundiin on meille hyvä tapa turvata yrityksemme työn jatkuvuus ja kehittyminen. Granlundilla meillä on myös mahdollisuus päästä mukaan suurempiin hankkeisiin”, kertoo LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heinonen.

LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy:n toiminta jatkuu entisellään ja kaikki käynnissä olevat hankkeet ja asiakkuudet jatkuvat normaalisti. Yrityksen yhteyshenkilöt pysyvät jatkossakin samoina.

Lisätiedot:
Tommi Miettinen, Toimitusjohtaja, Granlund Kuopio Oy
P. 050 325 0258 / tommi.miettinen@granlund.fi

Ismo Heinonen, toimitusjohtaja, LVI-Suunnittelu Ismo Heinonen Oy
P. 0400 678 500 / ismo.heinonen@elisanet.fi

Mitä tietoa etsit?