Hyppää sisältöön
UutinenHeikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

Heikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

1.9.2022 – Tampereella tullaan rakentamaan kansallisesti merkittäviä kohteita jatkossakin, sanoo Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana 1.9. aloittava Heikki Wilen.

Aihepiiri
Nimitykset
Jaa

”Tampere on yksi Suomen nopeimmin kasvavista seutukunnista, ja alueella rakennetaan kansallisesti merkittäviä kohteita”, sanoo Granlund Tampereen uusi varatoimitusjohtaja Heikki Wilen.

Hän näkee yhtenä kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden haasteena osaavan työvoiman saatavuuden. Hän uskoo, että ratkaisu on parantaa ihmisten työssäviihtymistä.

“Yhteisöllisyys voi olla ratkaisu alan työvoimapulaan. Kun ihmiset viihtyvät töissä yhdessä, työpaikkaan myös sitoudutaan.”

Kun ihmiset viihtyvät töissä, työpaikkaan myös sitoudutaan.

16 vuotta Granlund Tampereella

Wilen tuli harjoittelijaksi Granlund Tampereen sähköosastolle 16 vuotta sitten ja viihtyi talossa koko opintojensa ajan. Ensimmäinen vakitehtävä sähkösuunnittelijana kesti lopulta vain vuoden, kun Wilen siirtyi projektipäälliköksi. Vuonna 2014 hän eteni sähköosaston ryhmäpäälliköksi ja 2019 osastonjohtajaksi.

“Nyt on kaikki väliportaat käyty läpi ja edessä uusi mahdollisuus varatoimitusjohtajana.”

Ensimmäinen siemen sähkötekniikka-alalle kylvettiin jo poikana:

“Isäni toimi Granlund Tampereella 20 vuotta, muun muassa alue- ja toimitusjohtajana, ja muistan käyneeni toimistolla ensimmäisen kerran ehkä neljän tai viiden vanhana.”

Varatoimitusjohtajana Wilenin työtehtävät pysyvät pitkälti ennallaan. Hän vastaa edelleen Granlund Tampereen sähköosastosta sekä jatkaa myynnin ja asiakkuuksien koordinointia. Lisäksi hän pääsee osallistumaan entistä enemmän kehitystyöhön Granlund Tampereen toimitusjohtaja Risto Suojasen apuna.

Uudessa tehtävässään Wilen toivoo pääsevänsä kehittämään myös koko Granlund-konsernia.

“Itselläni on eniten annettavaa sähkösuunnittelun lisäksi myynnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Ne ovat erityisen lähellä sydäntäni.”

“Yhdessä olemme parempia!”

Alun perin Wilenin oli tarkoitus lähteä opiskelemaan sähkötekniikan sijaan kaupallisia aineita. Kiinnostus talouteen on näkynyt uran varrella suuntautumisena esimiestehtäviin.

“Granlundilla olen saanut aina keskittyä tehtäviin, joihin minulla on luontainen taipumus.”

Eniten Wilen nauttii suurten linjojen vetämisestä ja suunnittelijoiden sparraamisesta.

“Ihmisten kanssa työskentely ja yhdessä kehittyminen on se, mitä rakastan. Yhdessä olemme aina parempia!”

Wilen tunnetaan helposti lähestyttävänä ja ulospäin suuntautuneena johtajana, joka ei jää helposti sanattomaksi. Kunnianhimoisuus näkyy selkeissä tavoitteissa, joihin useimmiten myös päästään. Omaksi vahvuudekseen hän myöntää pitkäjänteisyyden.

Granlund Tampere

Granlund Tampere on tarjonnut LVI-suunnittelu-sähkösuunnittelu- ja 
rakennusautomaatiosuunnittelun palveluja vuodesta 1986.

Erikoisosaamiseemme kuuluu tele- ja turvasuunnittelu sekä ehdotonta toimintavarmuutta vaativien kohteiden kylmätekninen suunnittelu. Lisäksi varmistamme käyttäjien tyytyväisyyden sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa.

Haluatko kuulla lisää?

Heikki Wilen

Varatoimitusjohtaja
Granlund Tampere Oy

Lisää uutisiamme

Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen vastaa Energiaseminaarin yleisön kysymyksiin

01.06.2023 – Hiilinielut, pienydinvoima ja vesivoima kiinnostivat Energiaseminaarin yleisöä 24.5. Markku Ollikainen vastaa nyt kysymyksiin, joita emme ehtineet käsitellä suorassa lähetyksessä.

Uutinen

Energiaseminaarin skenaarioita: miten energian hinnoittelu muuttuu, ja miten kulutusjousto tulee näkymään?

01.06.2023 – Granlundin Energiaseminaarissa 24.5. kuultiin erittäin kiinnostavia puheenvuoroja, jotka herättivät niin paljon keskustelua ja kysymyksiä yleisössä, että emme ehtineet vastat kaikkiin…

Uutinen
Ympäristövastuullisuus rakentamisessa -markkinatutkimus

Markkinatutkimus: kiinteistösijoittajat muita edellä rakennushankkeiden ympäristövastuullisuudessa

24.05.2023 – Granlundin toteuttaman ympäristövastuullisuuden markkinatutkimuksen mukaan selkeitä ympäristötavoitteita asetetaan rakennushankkeille harvoin, ja myös niiden toteutumisen seurannassa olisi kehitettävää.

Uutinen

Tutkimus: Laadukkaan tiedon puute kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation esteenä

24.05.2023 – Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisoituminen vaatii panostuksia ja muutos on ollut hidasta, selviää Granlundin toteuttamasta Kiinteistö- ja rakennusalan digitaalinen kyvykkyys -tutkimuksesta.

Uutinen

Laitetarkistukset pidentävät laitekannan elinkaarta sairaaloissa ja ammattikeittiöissä

23.05.2023 – Laitetarkistukset antavat puolueetonta ja ajantasaista tietoa, onpa kyse laiteluettelon päivittämisestä, laitteen elinkaaren pidentämisestä tai energiatehokkuuden parantamisesta. Samalla löytyy mahdollisuuksia sairaalan…

Uutinen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Kiinteistön energiakatselmus on energiatehokkuuden navigaattori

10.05.2023 – Tiedätkö mihin kaikkeen kiinteistössäsi kuluu energiaa? Entä miten energiankulutusta kannattaisi leikata? Aloita navigointi kohti fiksua energiatehokkuutta energiakatselmuksesta.

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?