Hyppää sisältöön
UutinenHeikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

Heikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

1.9.2022 – Tampereella tullaan rakentamaan kansallisesti merkittäviä kohteita jatkossakin, sanoo Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana 1.9. aloittava Heikki Wilen.

Aihepiiri
Nimitykset
Jaa

”Tampere on yksi Suomen nopeimmin kasvavista seutukunnista, ja alueella rakennetaan kansallisesti merkittäviä kohteita”, sanoo Granlund Tampereen uusi varatoimitusjohtaja Heikki Wilen.

Hän näkee yhtenä kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden haasteena osaavan työvoiman saatavuuden. Hän uskoo, että ratkaisu on parantaa ihmisten työssäviihtymistä.

“Yhteisöllisyys voi olla ratkaisu alan työvoimapulaan. Kun ihmiset viihtyvät töissä yhdessä, työpaikkaan myös sitoudutaan.”

Kun ihmiset viihtyvät töissä, työpaikkaan myös sitoudutaan.

16 vuotta Granlund Tampereella

Wilen tuli harjoittelijaksi Granlund Tampereen sähköosastolle 16 vuotta sitten ja viihtyi talossa koko opintojensa ajan. Ensimmäinen vakitehtävä sähkösuunnittelijana kesti lopulta vain vuoden, kun Wilen siirtyi projektipäälliköksi. Vuonna 2014 hän eteni sähköosaston ryhmäpäälliköksi ja 2019 osastonjohtajaksi.

“Nyt on kaikki väliportaat käyty läpi ja edessä uusi mahdollisuus varatoimitusjohtajana.”

Ensimmäinen siemen sähkötekniikka-alalle kylvettiin jo poikana:

“Isäni toimi Granlund Tampereella 20 vuotta, muun muassa alue- ja toimitusjohtajana, ja muistan käyneeni toimistolla ensimmäisen kerran ehkä neljän tai viiden vanhana.”

Varatoimitusjohtajana Wilenin työtehtävät pysyvät pitkälti ennallaan. Hän vastaa edelleen Granlund Tampereen sähköosastosta sekä jatkaa myynnin ja asiakkuuksien koordinointia. Lisäksi hän pääsee osallistumaan entistä enemmän kehitystyöhön Granlund Tampereen toimitusjohtaja Risto Suojasen apuna.

Uudessa tehtävässään Wilen toivoo pääsevänsä kehittämään myös koko Granlund-konsernia.

“Itselläni on eniten annettavaa sähkösuunnittelun lisäksi myynnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Ne ovat erityisen lähellä sydäntäni.”

“Yhdessä olemme parempia!”

Alun perin Wilenin oli tarkoitus lähteä opiskelemaan sähkötekniikan sijaan kaupallisia aineita. Kiinnostus talouteen on näkynyt uran varrella suuntautumisena esimiestehtäviin.

“Granlundilla olen saanut aina keskittyä tehtäviin, joihin minulla on luontainen taipumus.”

Eniten Wilen nauttii suurten linjojen vetämisestä ja suunnittelijoiden sparraamisesta.

“Ihmisten kanssa työskentely ja yhdessä kehittyminen on se, mitä rakastan. Yhdessä olemme aina parempia!”

Wilen tunnetaan helposti lähestyttävänä ja ulospäin suuntautuneena johtajana, joka ei jää helposti sanattomaksi. Kunnianhimoisuus näkyy selkeissä tavoitteissa, joihin useimmiten myös päästään. Omaksi vahvuudekseen hän myöntää pitkäjänteisyyden.

Granlund Tampere

Granlund Tampere on tarjonnut LVI-suunnittelu-sähkösuunnittelu- ja 
rakennusautomaatiosuunnittelun palveluja vuodesta 1986.

Erikoisosaamiseemme kuuluu tele- ja turvasuunnittelu sekä ehdotonta toimintavarmuutta vaativien kohteiden kylmätekninen suunnittelu. Lisäksi varmistamme käyttäjien tyytyväisyyden sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa.

Haluatko kuulla lisää?

Heikki Wilen

Varatoimitusjohtaja
Granlund Tampere Oy

Lisää uutisiamme

Laboratoriosuunnittelija tuntee tilojen tekniikan ja käyttäjien tarpeet

01.02.2023 – Puhdastila- ja laboratoriosuunnittelija Mari Jäntti tuntee laboratoriot. Suunnittelussa tarvitaan ymmärrystä laboratorioiden erityistekniikasta, kiinteistä kalusteista ja käyttäjien tarpeista.

Uutinen

Osaava asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tuovat asiantuntemusta kiinteistöjohtamiseen

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

”Energia-asioissa on kova veto päällä” – Ville Pajukangas vahvistaa Granlundin energiaosaamista Pohjanmaalla

25.01.2023 – Granlund Pohjanmaan uutta energiaosastoa vetää alan konkari Ville Pajukangas. Hän tuntee perusteellisesti kiinteistönhallintajärjestelmät ja asiakastarpeet.

Uutinen

Talotekniikka-ala uudistuu – tule mukaan yhteiskehittämiseen!

25.01.2023 – Granlundin uusi innovaatiojohtaja Heikki Ihasalo pitää talotekniikka-alan uudistumista väistämättömänä. Toimintatavat muuttuvat vain yhdessä tekemällä.

Uutinen
Heikki Ihasalo

Uusi innovaatiojohtaja Heikki Ihasalo: “Innovaatioita tarvitaan rakennuksen koko elinkaarella”

03.01.2023 – Granlundin innovaatiojohtajana 1.1. aloittanut Heikki Ihasalo korostaa talotekniikka-alan yhteisen tekemisen ja tahtotilan merkitystä. Innovaatioita tarvitaan rakennuksen koko elinkaarella.

Uutinen

Sähkön hinnan nousu kirpaisee myös yrityksiä – ”Yksinkertaisilla toimilla saadaan isoja säästöjä”

30.12.2022 – Yritysten toimitiloissa säästyisi valtava määrä sähköä, jos talotekniikan säädöt olisivat kohdillaan. Suurin energiasyöppö on yleensä ilmanvaihto.

Uutinen

Granlund sitoutuu tieteeseen pohjautuvaan 1,5 asteen päästövähennyspolkuun

20.12.2022 – Granlund on sitoutunut tieteeseen perustuvaan Science Based Targets -aloitteeseen (SBTi), jonka perusteella Granlund asettaa toiminnalleen 1,5 asteen päästövähennystavoitteen.

Uutinen

4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi

14.12.2022 – Granlund Saimaa tarjoaa talotekniikan asiantuntijoille monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallaan. Saimaalla työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työkavereita auttaen.

Uutinen
Vilma Heljo, Juho Lukkari, Jarna Vesala ja Sami Ventä viihtyvät Granlund Tampereella.

Granlund Tampereella viihdytään yhdessä

02.12.2022 – Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen, rentoon ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?