Hyppää sisältöön
UutinenHeikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

Heikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

1.9.2022 – Tampereella tullaan rakentamaan kansallisesti merkittäviä kohteita jatkossakin, sanoo Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana 1.9. aloittava Heikki Wilen.

Aihepiiri
Nimitykset
Jaa

”Tampere on yksi Suomen nopeimmin kasvavista seutukunnista, ja alueella rakennetaan kansallisesti merkittäviä kohteita”, sanoo Granlund Tampereen uusi varatoimitusjohtaja Heikki Wilen.

Hän näkee yhtenä kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuden haasteena osaavan työvoiman saatavuuden. Hän uskoo, että ratkaisu on parantaa ihmisten työssäviihtymistä.

“Yhteisöllisyys voi olla ratkaisu alan työvoimapulaan. Kun ihmiset viihtyvät töissä yhdessä, työpaikkaan myös sitoudutaan.”

Kun ihmiset viihtyvät töissä, työpaikkaan myös sitoudutaan.

16 vuotta Granlund Tampereella

Wilen tuli harjoittelijaksi Granlund Tampereen sähköosastolle 16 vuotta sitten ja viihtyi talossa koko opintojensa ajan. Ensimmäinen vakitehtävä sähkösuunnittelijana kesti lopulta vain vuoden, kun Wilen siirtyi projektipäälliköksi. Vuonna 2014 hän eteni sähköosaston ryhmäpäälliköksi ja 2019 osastonjohtajaksi.

“Nyt on kaikki väliportaat käyty läpi ja edessä uusi mahdollisuus varatoimitusjohtajana.”

Ensimmäinen siemen sähkötekniikka-alalle kylvettiin jo poikana:

“Isäni toimi Granlund Tampereella 20 vuotta, muun muassa alue- ja toimitusjohtajana, ja muistan käyneeni toimistolla ensimmäisen kerran ehkä neljän tai viiden vanhana.”

Varatoimitusjohtajana Wilenin työtehtävät pysyvät pitkälti ennallaan. Hän vastaa edelleen Granlund Tampereen sähköosastosta sekä jatkaa myynnin ja asiakkuuksien koordinointia. Lisäksi hän pääsee osallistumaan entistä enemmän kehitystyöhön Granlund Tampereen toimitusjohtaja Risto Suojasen apuna.

Uudessa tehtävässään Wilen toivoo pääsevänsä kehittämään myös koko Granlund-konsernia.

“Itselläni on eniten annettavaa sähkösuunnittelun lisäksi myynnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Ne ovat erityisen lähellä sydäntäni.”

“Yhdessä olemme parempia!”

Alun perin Wilenin oli tarkoitus lähteä opiskelemaan sähkötekniikan sijaan kaupallisia aineita. Kiinnostus talouteen on näkynyt uran varrella suuntautumisena esimiestehtäviin.

“Granlundilla olen saanut aina keskittyä tehtäviin, joihin minulla on luontainen taipumus.”

Eniten Wilen nauttii suurten linjojen vetämisestä ja suunnittelijoiden sparraamisesta.

“Ihmisten kanssa työskentely ja yhdessä kehittyminen on se, mitä rakastan. Yhdessä olemme aina parempia!”

Wilen tunnetaan helposti lähestyttävänä ja ulospäin suuntautuneena johtajana, joka ei jää helposti sanattomaksi. Kunnianhimoisuus näkyy selkeissä tavoitteissa, joihin useimmiten myös päästään. Omaksi vahvuudekseen hän myöntää pitkäjänteisyyden.

Granlund Tampere

Granlund Tampere on tarjonnut LVI-suunnittelu-sähkösuunnittelu- ja 
rakennusautomaatiosuunnittelun palveluja vuodesta 1986.

Erikoisosaamiseemme kuuluu tele- ja turvasuunnittelu sekä ehdotonta toimintavarmuutta vaativien kohteiden kylmätekninen suunnittelu. Lisäksi varmistamme käyttäjien tyytyväisyyden sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa.

Haluatko kuulla lisää?

Heikki Wilen

Varatoimitusjohtaja
Granlund Tampere Oy

Lisää uutisiamme

”Ilmastonmuutoksen hillitsemiseen vaikutetaan jokaisen LVI-suunnittelijan työpöydällä”

20.09.2022 – Vuoden LVI-suunnittelijaksi valittu Eveliina Vesalainen yhdistää työssään LVI-alan ja energia-alan osaamistaan.

Uutinen

Lakisääteinen suurten yritysten energiakatselmus on tehokas ensimmäinen askel kohti merkittäviä energiasäästöjä

15.09.2022 – Suuren yrityksen energiakatselmus on tehokas tapa selvittää oman yrityksen energiatehokkuuden taso.

Uutinen

Rakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

12.09.2022 – Building 2030 on Aalto-yliopiston ja 21 rakennusalan yrityksen konsortio, jossa Granlund on aktiivisesti mukana. Konsortio visioi ja edistää parempaa rakentamisen…

Uutinen

Heikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

01.09.2022 – Tampereella tullaan rakentamaan kansallisesti merkittäviä kohteita jatkossakin, sanoo Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana 1.9. aloittava Heikki Wilen.

Uutinen

Talvi tulee ja sähkön hinta nousee uusiin ulottuvuuksiin – oletko varautunut?

01.09.2022 – Sähkön hintataso on ollut koko vuoden 2022 korkealla, ja säiden kylmetessä varaudutaan koviin hintapiikkeihin – jopa sähkökatkoihin. Mitä kiinteistönomistajan pitäisi…

Uutinen

IHDA-allianssi vie suomalaista sairaalasuunnittelun huippuosaamista Eurooppaan

29.08.2022 – Suomalaisen sairaalarakentamisen asiantuntijayritykset ovat käynnistäneet yhdessä Integrated Hospital Design Alliance (IHDA) -hankkeen, jossa edistetään teknisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen suomalaisen sairaalasuunnitteluosaamisen…

Uutinen

Talotekniikka tarvitsee profiilin noston – yhdessä äänemme kuuluu paremmin

22.08.2022 – Granlundin strategisena tavoitteena on talotekniikka-alan profiilin nosto. Emme kuitenkaan halua tai pysty tekemään sitä yksin. Yhdessä äänemme kuuluu paremmin.

Uutinen

EU-taksonomia helpottaa vastuullisuuden määrittelyä

18.08.2022 – Kiinteistöalan sijoittajat kaipaavat vertailukelpoista tietoa kestävän kehityksen mukaisista sijoituskohteista. EU-taksonomia on askel oikeaan suuntaan, sanoo Granlundin Tytti Bruce-Hyrkäs.

Uutinen

Palkkatasa-arvoa talotekniikka-alalle

10.08.2022 – Naiset tienaavat miehiä vähemmän monilla sektoreilla, myös talotekniikka-alalla. Miten palkkatasa-arvo toteutuu Granlundilla?

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?