Tapahtumat

Building on tomorrow – Kohti ennustavaa kiinteistöä

Aika: 10.9.2019 klo 8.30 alkaen, aamupäivän ohjelma 9-12 ja iltapäivän ohjelma lounaan jälkeen klo 13-15

Paikka: Bio Rex Helsinki Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

Granlundin syksyn seminaarissa perehdytään kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuteen.

Miten tulevaisuuden ennustavat kiinteistöt suunnitellaan ja rakennetaan? Miten niitä ylläpidetään ja miten ne saadaan tuottamaan?

Mikä on datan ja teollisen internetin rooli rakennetussa ympäristössä? Miltä näyttää rakentaminen ja suunnittelu Suomessa vuonna 2030?

Aamupäivän huippupuhujina:

  • Claire Penny, Global Industry Leader - IoT for Buildings, IBM Watson - IoT, data and the future of the built environment
  • Teemu Lehtinen, toimitusjohtaja, KIRAHub – 42 miljardin WeWork: miten kiinteistöalan startup saavutti tämän?
  • Olli Seppänen, Professor of Practice, Aalto-yliopisto - Rakennusala vuonna 2030: Mikä on toisin? 

Iltapäivällä Bio Rexiin rakentuu LEAN-rakentamisen tilannehuone. Tilannehuoneessa näet ja koet reaaliajassa suunnittelun ohjauksen huippuasiantuntijoiden kanssa.  Aikataulutus tehdään Last plannerilla, tilaajan tavoitteisiin suunnittelun prosessi TVD-prosessin mukaisesti ja suunnitteluratkaisujen vaihtoehtoja arvioidaan CBA-menetelmällä. Tavoitteiden ytimessä ovat tilannehuoneessamme kustannusohjaus ja ympäristö- ja energiatavoitteet. Tilannehuoneen työkaluina ovat rakennushankkeen digitaaliset alustat. Astu sisään LEAN-simulaattoriin!

Päivän ohjelma

  • 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
  • 9.00 Ohjelma alkaa
  • 12.00 Aamupäivän ohjelma päättyy
  • 12-13 Lounas
  • 13.00 Iltapäivän ohjelma alkaa
  • 15.00 Iltapäivän ohjelma päättyy

Tapahtuman järjestävät edellisvuosien tapaan yhteistyössä Granlund ja Rakennuslehti. Ilmoittautuminen tapahtuu Rakennuslehden järjestelmän kautta.

Valitsethan ilmoittautuessasi oletko mukana sekä aamu- että iltapäivän ohjelmassa tai vain toisessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

Granlund Managerin pääkäyttäjä: kiinnostaako kiinteistöjohtamisen next level?

Granlund Manager -pääkäyttäjäpäivillä saat arvokasta tietoa työsi tueksi. Tilaisuudessa kuullaan mm. painavaa, mutta käytännönläheistä asiaa tietomallien hyödyntämisestä ylläpidossa, pitkän tähtäimen suunnittelun parhaita käytäntöjä ja poimintoja Granlund Managerin uusista ominaisuuksista. Voit osallistua koko päivän tarjontaan tai valita sinua eniten kiinnostavan osuuden. Ilmoittautuminen alkaa kesällä, mutta merkitse kalenteriisi jo nyt 3.10.2019!

Save the date: Granlundin aamiaistilaisuus ammattilaisille 13.11. Triplassa

Granlundin aamiaistilaisuuden teemana on Digitaalinen kiinteistönhallinta. Näkökulma on ulotettu koko kiinteistön elinkaarelle: ei riitä, että tekniikka on suunniteltu ja asennettu oikein – pitää varmistaa, että käyttöönotto sujuu hallitusti ja takuuaikana tehdään oikeita asioita. Entä miten digitaaliset ratkaisut auttavat säilyttämään kiinteistön arvon? Miten hankevaiheen tietoa saa jo nyt ylläpitoon?

Tilaisuus pidetään Mall of Triplan elokuvateatterissa. Tilaisuuden jälkeen pääset halutessasi tutustumaan juuri avatun Triplan tiloihin.

Olet lämpimästi tervetullut. Kutsu tilaisuuteen tulossa myöhemmin, mutta merkkaa kalenteriisi jo nyt: keskiviikko 13.11. klo 8.30-11!