Tapahtumat

Rakentaminen Kuopiossa nyt ja tulevaisuudessa

Tervetuloa Graviconin ja Granlundin yhteistyössä järjestämään webinaariin 11.11.2020 klo 9.00-11.30, jossa käsittelemme rakennushankkeiden tiedonhallintaa sekä esittelemme molempien toimijoiden alueelliset osaajat Kuopiossa ja lähialueilla. Tilaisuus on suunnattu kaikille rakennusalalla toimiville ja siitä kiinnostuneille.

Ohjelma

Miten tilaajan odotukset saadaan toteutumaan rakennushankkeessa?
Rakennuttamisen hallinta 2020
Case KSSHP ja digitaalinen kiinteistöpäällikkö
Digitaalinen kiinteistön hallinta
Miten tietomallintamisen tavoitteet asetetaan ja saavutetaan?
Millainen on tulevaisuuden kiinteistöjohtamisen softa

Ilmottaudu mukaan

Kuinka koronavirus tulisi huomioida sairaaloiden ilmanvaihdossa?

Koronavirusepidemia on asettanut meidät uuteen tilanteeseen, ja etenkin sairaalatiloissa on tärkeää huomioida, että ilmanvaihto toimii tarkoituksenmukaisesti. Tutkimustietoa viruksen leviämisestä tulee koko ajan lisää, mutta jo nyt tiedetään, että ilmanvaihdolla on suuri merkitys virushiukkasten leviämiseen. 

Webinaarissamme 17.11. klo 13-14 kuulet ajankohtaistietoa ilmanvaihdon vaikutuksista koronaviruksen leviämiseen. Tampereen yliopiston talotekniikan Industry Professor Piia Sormunen kertoo Licence to Breath -hankkeen uusimmista tuloksista, Granlundin varatoimitusjohtaja ja ilmanvaihdon asiantuntija Jukka Vasara tuo puolestaan erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen näkökulmaa ja LVI-asiantuntija Juha Nurkkala kertoo koronaviruksen aiheuttamista muutostarpeista HUS:lla.

Tutustu ohjelmaan ja ilmottaudu mukaan!

Menneitä tapahtumiamme

Granlundin Smart Change 2020 -virtuaaliseminaari jälkilähetyksenä

Millaisille urille rakennus- ja kiinteistöala asettuu koronaepidemian jälkeen. Olisiko tämä nyt se suuri muutos, joka sysää alan kohti uutta aikakautta? Miten me ihmiset sopeudumme käynnissä olevaan ja tulevaan muutokseen? Katso koko seminaari tästä.

Empatiaa rakentamiseen 
Katri Saarikivi, tutkimusprojektin johtaja, Helsingin yliopisto
Design by humans with help of algorithms 
Håvard Vasshaug, co-founder, Bad Monkeys 
Digital Twin – what is all the hype about?
Ken Dooley, teknologiajohtaja, Granlund
Paneeli: korona ja muutos

Granlund Manager -käyttäjäpäivät jälkilähetyksenä

23.9.2020 pidetyt Granlund Manager -käyttäjäpäivät tarjosi ajankohtaista asiaa alalta, uutta tietoa sekä kiinteistöjohtamisen ykkössoftan uusimpia ominaisuuksia.

KATSO KOKO TILAISUUS TÄMÄN LINKIN TAKAA

Ohjelma:
Kunnossapidon uusi taso systemaattisella PTS-työskentelyllä 
Ympäristö -ja energianäkökulmien pitää näkyä kiinteistönpidon arjessa
 
Ympäristövaikutusten raportoinnista ja seurannasta voi tehdä helppoa
Tieto virtaa jo suunnittelu- ja rakennusvaiheesta ylläpitoon

Webinaari: Hiilineutraali kiinteistö - kuinka tavoitteet saavutetaan kannattavasti, katso tallenne 

9.6. järjestetyssä webinaarissa käsiteltiin konkreettisten esimerkkien kautta keinoja, joilla kiinteistöjen omistajat ja muut kiinteistö- ja rakennusalan toimijat voivat saavuttaa hiilineutraaliuden omassa kiinteistökannassaan ja toiminnassaan kannattavasti. Webinaarin vetäjänä toimi Tytti Bruce-Hyrkäs, Granlundin Head of Carbon Neutrality ja puhujina toimivat Asta Autelo, Head of Service Business, Energy; Ulla Nykter, liiketoiminnan kehityspäällikkö, rakentamispalvelut sekä Elina Ruoho, ympäristöasiantuntija. 

Webinaari: Dynaaminen raportointi, katso tallenne

Dynaaminen BI-raportointi yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan. Käyttäjät voivat säätää raporttinäkymää erilaisilla suodattimilla ja rajauksilla, ja kuvaaja päivittyy välittömästi.

Tule kuulemaan ja näkemään, miten Granlund Managerin uusi raportointityökalu voisi helpottaa arkeasi. Aiheitamme ovat mm.:
-    Miltä näyttää moderni ja dynaaminen raportointityökalu?
-    Uuden ja vanhojen raportointityökalujen erot 

Webinaari: Johdettua ylläpitoa ja energianhallintaa, katso tallenne 

Johdettua ylläpitoa ja energianhallintaa webinaarimme järjestettiin 19.5.2020. Granlundin omat asiantuntijat esittelivät keinoja, joilla voidaan mahdollistaa kustannussäästöjä sekä pidentää rakennusten elinkaarta. Tiedolla johtaminen on merkittävässä roolissa kiinteistöissä suoritettavien ylläpitotehtävien valinnassa ja energia- sekä ympäristötehokkuuden hallinnassa.

Webinaari: Virtuaalinen Big Room ja hankkeen reaaliaikainen tiedonhallinta, katso tallenne 

Webinaarissamme 13.5.2020 kuultiin, miten etäjohtaminen korostuu entistä vahvemmin rakennushankkeissa. Digitaaliset työkalut ovat aktiivisessa käytössä mm. yhteistoiminnallisissa hankkeissa, mutta nyt useita projekteja johdetaan pelkästään virtuaalisesti. Asiantuntijamme Antti Laine ja Piia Sormunen kertoivat, kuinka virtuaalisesta Big Roomista saadaan kaikki hyöty parhaiten irti ja kuinka toimii hankkeen reaaliaikainen tiedonhallinta. 

Webinaari: Tyhjät tilat, katso tallenne 

Tyhjät tilat -webinaarissamme 29.4.2020 kuultiin, mitä juuri kannattaa tehdä kiinteistöissä, jotka ovat koronatilanteen takia tyhjillään tai vajaakäytöllä. Asiantuntijamme Ilkka Kasari ja Mika Virkki pitivät ajankohtaisen katsauksen tämän hetken tilanteeseen kiinteistöissä ja vastasivat moniin kiinteistöjen omistajia ja ylläpitäjiä askarruttaviin kysymyksiin.