Tapahtumat

Tulevat tapahtumamme

Webinaari: Hiilineutraali kiinteistö - kuinka tavoitteet saavutetaan kannattavasti? 

9.6. klo 14-15

Webinaarissa käsitellään konkreettisten esimerkkien kautta keinoja, joilla kiinteistöjen omistajat ja muut kiinteistö- ja rakennusalan toimijat voivat saavuttaa hiilineutraaliuden omassa kiinteistökannassaan ja toiminnassaan kannattavasti. Webinaarin vetää Tytti Bruce-Hyrkäs, Granlundin Head of Carbon Neutrality.

Webinaari käy johtamisen näkökulmasta läpi:

  • Kuinka asettaa tavoitteet ja valita kannattavimmat toimenpiteet portfoliotasolla - Asta Autelo, Head of Service Business, Energy
  • Kuinka saavuttaa hiilineutraalius uudis- ja korjaushankkeissa kustannustehokkaasti - Ulla Nykter, liiketoiminnan kehityspäällikkö, rakentamispalvelut
  • Miten päästökompensaatiot toimivat ja kuinka niitä voidaan hyödyntää osana hiilineutraaliustoimia - Elina Ruoho, ympäristöasiantuntija

Webinaarin kesto on 45 minuuttia ja sen jälkeen on varattu aikaa keskustelulle/kysymyksille noin 15 minuuttia.

ILMOITTAUDU

 

 

 

 

Menneitä tapahtumiamme

Webinaari: Dynaaminen raportointi, katso tallenne

Dynaaminen BI-raportointi yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan. Käyttäjät voivat säätää raporttinäkymää erilaisilla suodattimilla ja rajauksilla, ja kuvaaja päivittyy välittömästi.

Tule kuulemaan ja näkemään, miten Granlund Managerin uusi raportointityökalu voisi helpottaa arkeasi. Aiheitamme ovat mm.:
-    Miltä näyttää moderni ja dynaaminen raportointityökalu?
-    Uuden ja vanhojen raportointityökalujen erot 

 

 

Webinaari: Johdettua ylläpitoa ja energianhallintaa, katso tallenne 

Johdettua ylläpitoa ja energianhallintaa webinaarimme järjestettiin 19.5.2020. Granlundin omat asiantuntijat esittelivät keinoja, joilla voidaan mahdollistaa kustannussäästöjä sekä pidentää rakennusten elinkaarta. Tiedolla johtaminen on merkittävässä roolissa kiinteistöissä suoritettavien ylläpitotehtävien valinnassa ja energia- sekä ympäristötehokkuuden hallinnassa.

 

 

 

Webinaari: Virtuaalinen Big Room ja hankkeen reaaliaikainen tiedonhallinta, katso tallenne 

Webinaarissamme 13.5.2020 kuultiin, miten etäjohtaminen korostuu entistä vahvemmin rakennushankkeissa. Digitaaliset työkalut ovat aktiivisessa käytössä mm. yhteistoiminnallisissa hankkeissa, mutta nyt useita projekteja johdetaan pelkästään virtuaalisesti. Asiantuntijamme Antti Laine ja Piia Sormunen kertoivat, kuinka virtuaalisesta Big Roomista saadaan kaikki hyöty parhaiten irti ja kuinka toimii hankkeen reaaliaikainen tiedonhallinta. 

 

 

 

Webinaari: Tyhjät tilat, katso tallenne 

Tyhjät tilat -webinaarissamme 29.4.2020 kuultiin, mitä juuri kannattaa tehdä kiinteistöissä, jotka ovat koronatilanteen takia tyhjillään tai vajaakäytöllä. Asiantuntijamme Ilkka Kasari ja Mika Virkki pitivät ajankohtaisen katsauksen tämän hetken tilanteeseen kiinteistöissä ja vastasivat moniin kiinteistöjen omistajia ja ylläpitäjiä askarruttaviin kysymyksiin.