6.5.2020 Energiamurros - sanoista tekoihin

Energiamurros - sanoista tekoihin 6.5.2020

Energiamurroksen aika on nyt ja energiatuotannon muutokset eivät voi enää odottaa. Rakennus- ja kiinteistöalan sekä energiasektorin vuoropuhelulla on suuri merkitys muutoksen toteuttamisessa. Myös kiinteistösijoittajilla on tärkeä rooli. Millaisia ratkaisuja on jo toteutettu ja mitä voisimme tehdä, jotta saavutamme hiilineutraalin yhteiskunnan 2035 mennessä? 

Kokoamme päättäjät yhteen - laita päivä kalenteriisi

Me Granlundilla haluamme olla energiamurroksessa aktiivisesti mukana. Energiamurros - sanoista tekoihin järjestetään keskiviikkona 6.5. klo 8.30-12.30 Kansallismuseossa. Ilmottautumiinen aamupäivän tilaisuuteemme aukeaa pian tällä sivulla. Pääset mukaan kuulemaan ajankohtaisasiaa energiamurroksesta sekä vaikuttamaan käytännössä, sillä tilaisuudessa työstämme yhdessä markkinatutkimusta energiamurrokseen liittyen. 

Keynote: Kai Mykkänen

Kai Mykkänen on järkiperäinen idealisti ja sinivihreä uudistaja, joka tuntee myös yritysmaailman. Hän on sisäministerin sekä ulkomaankauppa- ja kehitysministerin tehtävissään vastannut kokoomuksen energiapolitiikasta edellisen kauden hallituksen aikana. Tällä hetkellä Kai on kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja.