Hyppää sisältöön
MeistäHallitus

Granlund Oy:n hallitus

Tutustu Granlund Oy:n hallitukseen

Granlund Oy:n hallitus

Granlund-konserni muodostuu emoyhtiö Granlund Oy:stä sekä tytäryhtiöistä ympäri Suomen. Lue tiedote Granlundin hallituksesta.

Hallituksen puheenjohtaja

Jack Westrén-Doll on tehnyt Granlund-konsernissa pitkän uran ja toiminut useissa eri tehtävissä vuodesta 1984 lähtien, tällä hetkellä johtavana asiantuntijana. Koulutukseltaan Westrén-Doll on insinööri. Granlund Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävän lisäksi hän toimii Gravicon Oy:n hallituksen jäsenenä ja useiden Granlund-yhtiöiden hallituksissa puheenjohtajana tai jäsenenä. Granlund Oy:n hallituksessa hän on ollut vuodesta 2008 lähtien.

Jack Westrén-Doll

Senior Advisor
Granlund Oy

Keith Silverang teki pitkän uran kiinteistösijoitusyhtiö Technopoliksessa, muun muassa 11 vuotta pörssiyhtiön toimitusjohtajana. Sen jälkeen hän on toiminut muun muassa ohjelmistoyhtiö Basemarkin toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Yhdysvalloissa syntynyt Silverang on koulutukseltaan MBA Helsingin kauppakorkeakoulusta. Hänellä on myös historian BA-tutkinto Bostonin yliopistosta.

Keith Silverang

Hallituksen jäsen

Anders Stenbäckillä on 20 vuoden kokemus digibisneksen kehittämisestä eri alojen suuryhtiöissä, muun muassa Sanomassa, Ifissä, OP-ryhmässä ja YIT:ssä.  Koulutukseltaan hän on tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri. Stenbäck toimii nykyisin hallitusammattilaisena ja pääomasijoittajana ja on Granlundin hallituksen ohella myös Yliopiston Apteekin ja Printcom Center Oy:n hallitusten jäsen.

Anders Stenbäck

Hallituksen jäsen

Pekka Metsi on toiminut Granlund Oy:n toimitusjohtajana ja konsernijohtajana vuodesta 2010 alkaen. Metsi on Granlundin kolmas toimitusjohtaja yhtiön historiassa. Ennen toimitusjohtajuuttaan hän toimi useita vuosia asiantuntijatehtävissä Granlundin palveluksessa, sekä 2000-luvulla Pöyryllä talotekniikka-yksikön johtajana. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri. Granlund Oy:n hallituksessa hän on ollut vuodesta 2011alkaen sekä toimii lisäksi useiden Granlund-yhtiöiden hallituksissa. Hän on toiminut aiemmin mm. Green Building Council Finlandin hallituksen puheenjohtajana sekä SKOL ry:n hallituksessa.

Pekka Metsi

Konsernijohtaja
Granlund Oy

Sirpa Sinkkonen toimii Granlundilla talousjohtajana. Hän tuli konserniin vuonna 2011. Ennen Granlundia hänellä on pitkä kokemus talousjohdon tehtävistä Digitalla ja Elisalla. Koulutukseltaan Sinkkonen on kauppatieteiden maisteri. Granlund Oy:n hallituksessa hän on ollut vuodesta 2013 saakka ja toimii lisäksi useiden muiden Granlund-yhtiöiden hallituksissa.

Sirpa Sinkkonen

Talous- ja hallintojohtaja
Granlund Oy

Tommi Miettinen on työskennellyt Granlundilla monipuolisissa tehtävissä ja tuo hallitukseen vahvaa alueellista osaamista sekä valtakunnallista näkökulmaa. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskellut Miettinen aloitti vuonna 2005 LVI-suunnittelijana. Projektien vetäjän, ryhmäpäällikön ja osastonjohtajan tehtävien jälkeen on hän toiminut vuodesta 2018 lähtien Granlund Kuopion toimitusjohtajana.
Hallitustyöskentelystä hänellä on kokemusta Granlund Kuopion ja Granlund Joensuun hallituksissa.

Tommi Miettinen

Toimitusjohtaja
Granlund Kuopio Oy

Tapani Idman on toiminut Granlundilla useissa tehtävissä. Hän tuli taloon vuonna 2011 ja on edennyt LVI-suunnittelijasta aina projektipäällikön ja suunnittelujohtajan tehtäviin, sekä nykyiseen rooliinsa sairaalasuunnittelun osastonjohtajana. Koulutukseltaan Idman on energia- ja LVI-tekniikan diplomi-insinööri. Granlund Oy:n hallituksessa hän on ollut vuodesta 2018 lähtien.

Tapani Idman

Liiketoimintajohtaja
Granlund Oy

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?