Hyppää sisältöön
MeistäStrategia ja tunnusluvut

Strategia ja tunnusluvut

Granlundin strategia on luotu yhdessä henkilöstön kanssa. Haluamme luoda kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Granlund teki hyvän tuloksen

Vuonna 2023 Granlund kasvatti liikevaihtoaan 8 prosentilla edellisestä vuodesta, sen ollen 139,3 M€ (129,2 M€). Liikevoitto oli 12,7 M€ (11,9 M€). Kasvutavoitteista jäätiin jonkin verran, mutta kokonaisuudessa päästiin varsin hyvään tulokseen.

Taloudelliset avainluvut 2023

Liikevaihto
Liikevoitto

Henkilöstö vuoden lopussa

STRATEGIA PLAN G+

Kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. Yhdessä.

Granlundin Plan G -strategia on luotu yhdessä henkilöstön kanssa. Missiomme on: Hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Tavoitteemme on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Haluamme kiinteistö- ja rakennusalan vastuullisena toimijana vastata ilmastonmuutoksen hillintään sekä kestävän kasvun tukemiseen. Uskomme vahvasti, että tämä onnistuu uusia digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä sekä yhteistyöllä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Visiomme on: Kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. Yhdessä.

Kansainvälistyminen tavoitteena

Granlundin strategiasta julkaistiin keväällä 2023 uusi versio Plan G+. Pääasiassa strategiset tavoitteet pysyvät ennallaan, ja keskitymme tulevinakin vuosina tuottavuuteen, vastuullisuuteen, parhaan työpaikan luomiseen ja kansainväliseen kasvuun. Plusmerkki strategian nimen perässä liittyy aikaisempaa rohkeampaan linjaukseen kansainvälistymisestä. Granlundin tavoitteena on vuoteen 2027 mennessä noin 350 miljoonan euron liikevaihto ja henkilöstön määrän kasvattaminen yli 3 000:een

Arvot ohjaavat toimintaamme

Viihdymme yhdessä

Olemme avoimia ja reiluja työkavereita, kanssamme on kiva tehdä töitä. Aina löytyy hiha, josta nykäistä. Meille jokaisen työ on tärkeää, siksi myös palkitseminen on tasapuolista, kannustavaa ja koskee aivan kaikkia. Työmme ja osaamisemme kehittyvät koko ajan. Voimme joustavasti itse vaikuttaa asioihin sekä työn tekemisen tapoihin.

Olemme asiakasta varten

Meille asiakas on etusijalla. Tunnemme hänen maailmansa ja haasteensa. Kuuntelemme hänen tarpeitaan herkällä korvalla ja reagoimme nopeasti. Osaamme rohkeasti ehdottaa uusia tai parempia ratkaisuja. Emme tingi laadusta! Pidämme aina lupauksemme.

Kannamme vastuumme

Teemme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Vapaus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä. Osaamme jakaa vastuuta ja kantaa sen omalta osaltamme. Ongelmat ratkaisemme avoimesti ja rehellisesti ja otamme niistä opiksemme. Meillä on vastuu pyytää ja antaa apua, kun sitä tarvitaan.

Innovoimme ja uudistamme

Olemme joukkue, joka tuo kiinteistö- ja rakennusalalle uusia avauksia yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Innovoimme uutta ja osaamme parhaalla tavalla soveltaa vanhaa. Pidämme silmät ja korvat auki uusien ilmiöiden ja alan kehityksen suhteen. Emme tyydy tavanomaiseen, vaan etsimme aina parhaan ratkaisun: jos löytyy fiksumpi tapa hoitaa asia, otamme sen käyttöön.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?