Hyppää sisältöön
PalvelutEnergiahallinta ja ympäristö

Energiahallinta ja ympäristö

Tavoitteellinen energiahallinta laskee merkittävästi kiinteistösi ylläpitokustannuksia ja pienentää sen hiilijalanjälkeä. Kattava ympäristövaikutusten seuranta auttaa sinua tavoittelemaan yhä pienempää hiilijalanjälkeä ja vastuullisempaa toimintaa.

Seuraa ympäristövaikutuksia ja hallitse energiankäyttöä Granlund Managerilla

Vastuullisuus on olennainen osa nykypäivän kiinteistön ylläpitoa ja rakentamista. Vastuullinen yritys paitsi pienentää energiankulutustaan ja hiilijalanjälkeään myös raportoi siitä luotettavasti ja kattavasti. Kiinteistöjen energiankulutusta on tärkeää seurata, ja Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit tehdä sen monella tavalla.

Voit aloittaa kulutustietojesi seuraamisen tuomalla perinteisen käsin luetun mittausdatan Granlund Manager -ohjelmistoon. Voit myös tehostaa seurantaa Granlund Manageriin rakennetun nykyaikaisen ja tehokkaan automaattiluentaan perustuvan mittaroinnin avulla.

Granlund Managerin energianhallinnan ja ympäristövaikutusten seurannan työkaluilla teet kiinteistösi energiahallinnasta ja ympäristöseurannasta suunnitelmallisempaa, automatisoidumpaa ja tuloksellisempaa.

Työkalut kiinteistösi energiahallintaan ja ympäristöseurantaan

Granlund Manageriin voidaan liittää kaikki kiinteistösi energiankulutuskohteet. Yleisimpiä seurannan kohteita ovat sähkö, vesi ja lämpö. Pääkategoriat voidaan jakaa tarkemmin mittaroitaviin kohteisiin, kuten valaistus, laitteisto, iv-sähkö, kaasu tai jäähdytysenergia.

Granlund Managerissa raportointi on viety erittäin pitkälle, mikä tekee siitä kokonaisvaltaisen kiinteistönjohtamisen työkalun.

Granlund Managerilla mahdollistat myös integraatiot muiden järjestelmien kanssa. Voit tuoda tietoja Granlund Manageriin esimerkiksi suoraan energiayhtiön järjestelmästä tai viedä dataa Granlund Managerista toiseen järjestelmään.

Tuloksia kiinteistösi energiahallintaan

Jatkuvalla energiaseurannalla saavutat taloudellista hyötyä, kun pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin, kuten vesivuotoihin, erittäin nopeasti. Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit seurata energiankulutusta perinteisten suureiden lisäksi euromääräisesti. Energiahallinnan tulokset kiinnostavat usein myös kiinteistön vuokralaisia, sillä energiasäästöt näkyvät heidänkin kukkarossaan.

Ota yhteyttä, niin autamme tarpeisiisi sopivien Granlund Manager energianhallinnan ja ympäristövaikutusten seurannan -työkalujen käyttöönotossa!

Granlund Managerin energia- ja ympäristöseurannan ominaisuudet

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Granlund Manager Mittauskeskitin on tehokeino mittaustiedon keräämiseen

Granlund-keskitin tehostaa mittaustiedon keräämisestä ja helpottaa sen hyödyntämistä.

Granlund-keskittimen etäkäyttöyhteys mahdollistaa laitteiden ohjelmistopäivitykset, mittarilisäykset sekä järjestelmä -ja laitevikojen havaitsemisen. Se soveltuu myös muiden tietojen, kuten olosuhdemittaustietojen keräämiseen ja välittämiseen.

Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa ennakoivasti Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Tiedot Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikasta löytyvät nopeasti yhdestä paikasta

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ja vastuulliseen ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi

Alko luottaa Granlund Manageriin energia- ja vastuullisuusraportoinnissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporin kaupunki selvitti yli 100 kohteen kiinteistönhoidon mitoituksen ja resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Vantaan kaupungille tehty ohjelmistotoimitus Granlundin historian suurimpia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa pitkäaikaisessa kumppanissaan reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?