Hyppää sisältöön
PalvelutEnergiahallinta ja ympäristö

Energia ja vastuullisuus

Granlund Manager auttaa tavoittelemaan yhä pienempää hiilijalanjälkeä ja vastuullisempaa toimintaa. Seuraa ja hallitse kattavasti energiankulutusta ja vastuullisuustavoitteiden toteutumista.

Seuraa ympäristövaikutuksia ja hallitse energiankäyttöä Granlund Managerilla

Vastuullinen yritys paitsi pienentää energiankulutustaan ja hiilijalanjälkeään myös raportoi siitä luotettavasti ja kattavasti. Kiinteistöjen energiankulutusta on tärkeää seurata, ja Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit tehdä sen helposti.

Granlund Manageriin voidaan liittää kaikki kiinteistösi energiankulutuskohteet: sähkön, lämpöenergian ja veden. Mittausdata saadaan suoraan energialaitoksilta. Voit asettaa mittareille päästökertoimet, mikä auttaa hallitsemaan kiinteistöjesi hiilijalanjälkeä.

Granlund Managerilla voit ottaa haltuun joustavasti eri kulutuslajien seurannan. Voit esimerkiksi seurata ja raportoida kiinteistöjesi jätemääriä jätejakeittain. Jätetiedot saadaan tarvittaessa siirrettyä integraation avulla suoraan Granlund Manageriin, jolloin manuaaliset kirjaustarpeet poistuvat.

Kulutuskohteiden lisäksi voit seurata myös omaa energian tuotantoasi, kuten aurinkopaneelien tai maalämpöpumppujen tuottamaa energiaa. Granlund Managerin infonäyttöratkaisun avulla voit esittää energiaan ja vastuullisuuteen liittyvää dataa myös tilojesi käyttäjille esimerkiksi kohteiden aulanäytöissä.

Tuloksia jatkuvalla seurannalla

Jatkuvalla energiaseurannalla saavutat taloudellista hyötyä, kun pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin erittäin nopeasti ja näet tekemiesi energiansäästötoimenpiteiden vaikuttavuuden.

Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit seurata energiankulutusta perinteisten suureiden lisäksi euromääräisesti. Energiahallinnan tulokset kiinnostavat myös kiinteistön vuokralaisia, sillä energiasäästöt näkyvät usein heidänkin kukkarossaan.

Energianhallintatyökalun avulla seuraat myös energiatehokkuushankkeidesi vaikuttavuutta kiinteistöissäsi.

Granlund Managerin energia- ja ympäristöseurannan ominaisuudet

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Granlund Manager Mittauskeskitin on tehokeino mittaustiedon keräämiseen

Granlund-keskitin tehostaa mittaustiedon keräämisestä ja helpottaa sen hyödyntämistä.

Granlund-keskittimen etäkäyttöyhteys mahdollistaa laitteiden ohjelmistopäivitykset, mittarilisäykset sekä järjestelmä -ja laitevikojen havaitsemisen. Se soveltuu myös muiden tietojen, kuten olosuhdemittaustietojen keräämiseen ja välittämiseen.

Ole yhteydessä!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Energiahallinta ja ympäristö

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?