Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerEnergiahallinta ja ympäristö

Energiahallinta ja ympäristö

Tavoitteellinen energiahallinta laskee merkittävästi kiinteistösi ylläpitokustannuksia ja pienentää sen hiilijalanjälkeä. Kattava ympäristövaikutusten seuranta auttaa sinua tavoittelemaan yhä pienempää hiilijalanjälkeä ja vastuullisempaa toimintaa.

Seuraa ympäristövaikutuksia ja hallitse energiankäyttöä Granlund Managerilla

Vastuullisuus on olennainen osa nykypäivän kiinteistön ylläpitoa ja rakentamista. Vastuullinen yritys paitsi pienentää energiankulutustaan ja hiilijalanjälkeään myös raportoi siitä luotettavasti ja kattavasti. Kiinteistöjen energiankulutusta on tärkeää seurata ja Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit tehdä sen monella tavalla.

Voit aloittaa kulutustietojesi seuraamisen tuomalla perinteisen käsin luetun mittausdatan Granlund Manager -ohjelmistoon. Voit myös tehostaa seurantaa Granlund Manageriin rakennetun nykyaikaisen ja tehokkaan automaattiluentaan perustuvan mittaroinnin avulla.

Granlund Managerin energianhallinnan ja ympäristövaikutusten seurannan työkaluilla teet kiinteistösi energiahallinnasta ja ympäristöseurannasta suunnitelmallisempaa, automatisoidumpaa ja tuloksellisempaa.

Työkalut kiinteistösi energiahallintaan ja ympäristöseurantaan

Granlund Manageriin voidaan liittää kaikki kiinteistösi energiankulutuskohteet. Yleisimpiä seurannan kohteita ovat sähkö, vesi ja lämpö. Pääkategoriat voidaan jakaa tarkemmin mittaroitaviin kohteisiin, kuten valaistus, laitteisto, iv-sähkö, kaasu tai jäähdytysenergia.

Granlund Managerissa raportointi on viety erittäin pitkälle, mikä tekee siitä kokonaisvaltaisen kiinteistönjohtamisen työkalun.

Granlund Managerilla mahdollistat myös integraatiot muiden järjestelmien kanssa. Voit tuoda tietoja Granlund Manageriin esimerkiksi suoraan energiayhtiön järjestelmästä tai viedä dataa Granlund Managerista toiseen järjestelmään.

Tuloksia kiinteistösi energiahallintaan

Jatkuvalla energiaseurannalla saavutat taloudellista hyötyä, kun pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin, kuten vesivuotoihin, erittäin nopeasti. Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit seurata energiankulutusta perinteisten suureiden lisäksi euromääräisesti. Energiahallinnan tulokset kiinnostavat usein myös kiinteistön vuokralaisia, sillä energiasäästöt näkyvät heidänkin kukkarossaan.

Ota yhteyttä, niin autamme tarpeisiisi sopivien Granlund Manager energianhallinnan ja ympäristövaikutusten seurannan -työkalujen käyttöönotossa!

Granlund Managerin energia- ja ympäristöseurannan ominaisuudet

Energiahallinta ja ympäristö

Tietoliikenneyhteyksien häiriöttömyyttä Granlund Manager -ohjelmistolla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Datakeskukset

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa varmuutta laitetilojen hallintaan sekä kunnossapidon ja viankorjauksen suunnitteluun, seurantaan ja valvontaan.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Senaatti-kiinteistöt käyttää Granlund Manageria valtakunnallisesti auditointityökaluna

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Laadun seuranta ja auditoinnit

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund Managerin auditointisovellusta ja Granlundin talotekniikka-asiantuntijoiden auditointipalveluja käytetään Senaatilla palvelujen tuottajien toiminnan laadun tarkastuksiin.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kauppakeskusten energiatehokkuutta parannettu Granlundin Managerin avulla

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manager -ohjelmistolla on merkittävä rooli Cityconin Suomen kauppakeskusten energiatehokkuuden paranemisessa. Vuosien 2012 ja 2016 välillä niiden kokonaisenergiankulutus laski jopa…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?