Hyppää sisältöön
PalvelutIntegraatiot

Integraatiot

Integraatiot automatisoivat prosesseja, poistavat manuaalista ja rutiininomaista työtä, parantavat datan laatua ja mahdollistavat tietojen yhdistelyn kokonaan uudella tavalla.

Onnistuneet integraatiot – toimivaa tiedonsiirtoa

Granlund Manageriin on tehty tuhansia integraatioita eri järjestelmien ja ohjelmistojen välillä. Sen kattavat rajapinnat (REST API) mahdollistavat erilaisten järjestelmien ja ohjelmistojen integroimisen helposti ja sujuvasti.

Jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin, selvitämme ensin tarkoin lähtötilanteesi ja tarpeesi. Kerromme, miten olemassa oleva tai tuleva järjestelmä integroidaan osaksi kokonaisprosessiasi. Onnistuneen lopputuloksen takaa saumaton yhteistyö sinun, tiimimme ja muiden järjestelmätoimittajien kanssa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä palvelumme:

Integraatiot Granlund Manageriin

Varmistamme tietojen siirtymisen tehokkuuden toimivilla rajapinnoilla. Käytämme vakioituja API-rajapintoja, mutta teemme myös räätälöityjä rajapintaratkaisuja.

Lopputulemana tieto on käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan – ja oikeassa muodossa. Granlund Manager -integraation jälkeen tietoa ylläpidetään vain yhdessä paikassa, mutta hyödynnetään useissa järjestelmissä kaksisuuntaisesti. Voimme esimerkiksi tuoda energiatietosi suoraan energiayhtiöiltäsi Granlund Manageriin ja välittää ne edelleen talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiisi.

Siirrämme myös pilvipalvelujen IoT-tietoa esimerkiksi lämpötiloista ja olosuhteista Granlund Manageriin. Granlund Managerista voidaan jakaa tietoja vaikkapa auditointiin, huoltokirjaan tai pitkän tähtäimen suunnitteluun liittyen.

Autamme sinua myös järjestelmäuudistuksissa, joissa vanhat tiedot halutaan säilyttää ja siirtää hallitusti esimerkiksi Excelistä tai muista tietokannoista ja -järjestelmistä Granlund Manageriin.

KONEen huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät ohjelmistointegraation kautta automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

KONEen oma huollon seuranta- ja valvontajärjestelmä siirtää Granlund Manageriin tietoa muun muassa hissien vika- ja korjauskäynneistä, ennakoivista huoltokäynneistä ja viranomaistarkastuksista. Näin Granlund Manageriin kehittyy ajantasainen käyttöpäiväkirja, josta asiakas näkee helposti esimerkiksi tiettyyn hissiin liittyvän huoltotehtävän syyn, asentajan kommentit ja tiedon siitä, onko hissi käytössä vai ei.

Integraatiomme on oppikirjaesimerkki siitä, miten eri järjestelmien pitäisi tänä päivänä puhua keskenään.

Matti Unelius, kehityspäällikkö, KONE

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa käyttäjäpalautteen kanssa.

Integraation ansiosta tilojen käyttäjät pääsevät katsomaan Feelis-kanavan kautta tietoja tilan sisäolosuhteista, antamaan niistä palautetta ja välittämään palvelupyynnöt Granlund Managerin sähköiseen huoltokirjaan.

Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin

Antti-Jaakko Alanko, teknologiajohtaja, Freesi

PTS-hankkeiden kulut tiukkaan hallintaan Granlund Managerin ja Scudo Pron integraatiolla

Rakennusten hankevaiheen ja käyttövaiheen data on tuotu lähemmäs toisiaan. Granlund Managerin ja Scudo Pron välisen integraation keskeisiä hyötyjä ovat sujuva PTS, helppo kulujen seuranta ja niiden ennustaminen.

Kiinteistön hankevaiheen ja käyttövaiheen vastuuhenkilöt ja data tulevat lähemmäs toisiaan.

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Rakennuttamisorganisaatioita helpottaa esimerkiksi hankkeiden ajantasaisten aikataulujen, siirtyminen suoraan Granlund Manageriin ilman erillistä manuaalista työrupeamaa.

Mittauskeskitin on tehokeino mittaustiedon keräämiseen

Granlund Manager Mittauskeskitin tehostaa mittaustiedon keräämisestä ja helpottaa sen hyödyntämistä. Keskitin on moduuleista koostuva järjestelmä, joka on räätälöitävissä vastamaan tarpeitasi. Tiedonsiirto keskittimestä onnistuu useisiin eri toimittajien kiinteistöjen ylläpidon järjestelmiin sekä rakennusautomaatiojärjestelmiin.

Granlund Manager Mittauskeskittimen etäkäyttöyhteys mahdollistaa laitteiden ohjelmistopäivitykset, mittarilisäykset sekä järjestelmä -ja laitevikojen havaitsemisen. Se soveltuu myös muiden tietojen, kuten olosuhdemittaustietojen keräämiseen ja välittämiseen.

Kysy lisää Granlund Manager -integraatiosta

Markus Valjakka

Chief Solution Officer, Software Integrations
Granlund Oy

Topi Korpela

Kaupallinen johtaja
Granlund Oy

Mika Virkki

Solutions Sales Manager, Nordics & Baltics
Granlund Oy

Kysy lisää Granlund Manager Mittauskeskittimestä

Jani Kivistö

Projektipäällikkö, Granlund-keskitin ja mittausjärjestelmät
Granlund Oy

Pyydä tarjous

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?