Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerIntegraatiot

Integraatiot

Teemme integraatioita, jotka mahdollistavat Granlund Managerin tehokkaan käytön osana kiinteistönpitosi kokonaishallintaa. Hallitsemme myös kiinteistöintegraatiot.

Onnistuneet integraatiot – toimivaa tiedonsiirtoa

Granlund Manager on kattava ja helppokäyttöinen ylläpidon johtamisen työkalu. Siihen voidaan tehdä lukuisia integraatioita: tällä hetkellä siitä on tehty integraatio yli tuhanteen järjestelmään tai ohjelmistoon.

Suhtaudumme kunnianhimolla kaiken kokoisiin integraatioihin, oli kyseessä sitten muutaman työtunnin rupeama tai kuukausia vievä jättiurakka. Laajuudesta riippumatta integraatiomme laittavat tiedon virtaamaan ja hyötykäyttöön.

Teemme integraatioita, jotka mahdollistavat Granlund Managerin tehokkaan käytön osana kiinteistönpitosi kokonaishallintaa, eli liitämme Granlund Managerin muihin kiinteistönpitoasi tukeviin prosesseihin tai ohjelmistoihin.

Jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin, selvitämme ensin tarkoin lähtötilanteesi ja tarpeesi. Kerromme, miten olemassa oleva tai hankintaan tuleva järjestelmä integroidaan osaksi kokonaisprosessiasi. Onnistuneen lopputuloksen takaa saumaton yhteistyö sinun, tiimimme ja muiden järjestelmätoimittajien kanssa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä palvelumme:

Integraatiot Granlund Manageriin

Varmistamme tietojen siirtymisen tehokkuuden toimivilla rajapinnoilla. Käytämme vakioituja API-rajapintoja, mutta teemme myös räätälöityjä rajapintaratkaisuja.

Lopputulemana tieto on käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan – ja oikeassa muodossa. Granlund Manager -integraation jälkeen tietoa ylläpidetään vain yhdessä paikassa, mutta hyödynnetään useissa järjestelmissä kaksisuuntaisesti. Voimme esimerkiksi tuoda energiatietosi suoraan energiayhtiöiltäsi Granlund Manageriin ja välittää ne edelleen talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiisi.

Siirrämme myös pilvipalvelujen IoT-tietoa esimerkiksi lämpötiloista ja olosuhteista Granlund Manageriin. Granlund Managerista voidaan jakaa tietoja vaikkapa auditointiin, huoltokirjaan tai pitkän tähtäimen suunnitteluun liittyen.

Autamme sinua myös järjestelmäuudistuksissa, joissa vanhat tiedot halutaan säilyttää ja siirtää hallitusti esimerkiksi Excelistä tai muista tietokannoista ja -järjestelmistä Granlund Manageriin.

Toimivan rajapinnan avulla taloteknisen suunnittelun tuottamat laitetiedot siirtyvät suoraan Granlund Manageriin, jolloin ne ovat hyödynnettävissä kiinteistön ylläpitovaiheessa.

Mittauskeskitin on tehokeino mittaustiedon keräämiseen

Granlund Manager Mittauskeskitin tehostaa mittaustiedon keräämisestä ja helpottaa sen hyödyntämistä. Keskitin on moduuleista koostuva järjestelmä, joka on räätälöitävissä vastamaan tarpeitasi. Tiedonsiirto keskittimestä onnistuu useisiin eri toimittajien kiinteistöjen ylläpidon järjestelmiin sekä rakennusautomaatiojärjestelmiin.

Granlund Manager Mittauskeskittimen etäkäyttöyhteys mahdollistaa laitteiden ohjelmistopäivitykset, mittarilisäykset sekä järjestelmä -ja laitevikojen havaitsemisen. Se soveltuu myös muiden tietojen, kuten olosuhdemittaustietojen keräämiseen ja välittämiseen.

Kiinteistöintegraatiot keskittävät datan yhteen paikkaan

Kiinteistöintegraatio kerää datan rakennuksistasi yhteen. Kiinteistöintegraatioilla Granlundin data-alustalle kerätään esimerkiksi antureiden keräämää olosuhdetietoa tai tietoa rakennuksen energian ja veden kulutuksesta.

Kerätty ja yhtenäistetty data mahdollistaa sen, että kiinteistöjen tilaa voidaan seurata käytännössä reaaliaikaisesti ja päätöksenteon tukena ovat faktat eivätkä arvaukset.

Kysy lisää Granlund Manager -integraatiosta

Markus Valjakka

Chief Solution Officer, Software Integrations
Granlund Oy

Topi Korpela

Myyntijohtaja
Granlund Oy

Mika Virkki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Granlund Oy

Kysy lisää Granlund Manager Mittauskeskittimestä

Jani Kivistö

Projektipäällikkö, Granlund-keskitin ja mittausjärjestelmät
Granlund Oy

Kysy lisää kiinteistöintegraatiosta

Sander Toomla

Ryhmäpäällikkö
Granlund Oy

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?