Hyppää sisältöön
PalvelutLaadun seuranta ja auditoinnit

Tarkastukset ja auditoinnit

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat auditointi ja tarkastus -työkalut. Ohjelmisto taipuu joustavasti monenlaiseen määrämuotoiseen tarkastustoimintaan.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla

Laadun seuranta, auditoinnit ja erilaiset tarkastukset ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon johtamista. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin. Granlund Managerilla voit digitalisoida kaikki määrämuotoiset tarkastukset ja auditoinnit.

Granlund Managerin avulla voit tarkastella kiinteistöjesi huoltotoiminnan laatua ja palveluntuottajien suoriutumista. Voit joko keskittyä yksityiskohtaisesti tiettyyn kohteeseen tai hallita laajoja kiinteistösalkkuja.

Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalulla voit suorittaa myös esimerkiksi rakennuskatsastuksia, joiden avulla voit arvioida rakenne- ja taloteknisten järjestelmien kuntoa.

Katsastustulosten pohjalta voit suunnitella korjaavia toimenpiteitä, jotka saadaan saumattomasti vietyä edelleen palvelupyynnöksi tai PTS-toimenpiteeksi.

Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalun käyttäjäkunta on laaja. Sitä käyttävät esimerkiksi kaupungit ja kunnat, hyvinvointialueet ja Senaatti-kiinteistöt.

Valmiit pohjat tarkastuksiin ja auditointeihin

Voit hyödyntää Granlund Manager -ohjelmiston työkaluja laajasti kiinteistön ylläpitoon liittyviin arviointeihin ja erilaisiin tarkastuksiin. Voit tarkastella esimerkiksi siivouksen tai kiinteistönhoidon laatua. Lisäksi voit toteuttaa työturvallisuuden, sähköturvallisuuden tai kävijäturvallisuuden omavalvontaa. Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalun hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana, sillä se taipuu joustavasti monenlaiseen määrämuotoiseen tarkastustoimintaan.

Työkalusta löydät valmiiksi laadittuja tarkastuspohjia erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi ulkoalueille, kiinteistö- ja rakennustekniikalle sekä turvallisuudelle.

Me Granlundilla olemme toteuttaneet valmiiksi laaditut katsastuspohjat vankalla kiinteistönhoidon ja rakennustekniikan asiantuntemuksella, joten voit ottaa ne sellaisenaan käyttöön. Halutessasi voit myös muokata ja muodostaa omiin tarpeisiin tai toimintamalleihin sopivia tarkastuspohjia.

Saat auditoinnit valmiiksi jo kohteessa

Voit käyttää Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalua myös mobiilisovelluksena, jolloin auditointityökalu kulkee jatkuvasti mukanasi. Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia. Sovelluksen ansiosta saat myös auditointiraportit valmiiksi jo kohteessa.

Kun keräät kaiken kiinteistöösi liittyvät tiedot digitaalisesti samaan järjestelmään, helpotat tietojen löydettävyyttä ja saavutettavuutta. Mobiilisovelluksilla ajantasaiset tiedot ovat välittömästi saatavillasi.

Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia.

Onnistunutta tiedolla johtamista

Granlund Manager -ohjelmiston avulla onnistut tiedolla johtamisessa. Kun tietoa on kertynyt järjestelmään tarpeeksi, voit seurata ja hallita kiinteistösi ylläpitoa tehokkaasti. Granlund Managerin laaja-alaiset raportoinnit ja visualisoinnit auttavat suurien tietomäärien hallinnassa ja kiinteistöösi liittyvässä päätöksenteossa.

Laadun seurannan ja auditoinnin työkalut toimivat myös kiinteistösi ongelmanratkaisun apuvälineenä. Jos esimerkiksi kiinteistönhuolto ei toimi toivomallasi tavalla, löydät määrämuotoisen tarkastuspohjan avulla kipupisteet ja kehityskohteet helposti. Kun saat ongelmakohdan selville, voit ryhtyä konkreettisiin korjaaviin toimenpiteisiin.

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?