Hyppää sisältöön
PalvelutLaadun seuranta ja auditoinnit

Tarkastukset ja auditoinnit

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat auditointi- ja tarkastustyökalut. Ohjelmisto taipuu joustavasti monenlaiseen määrämuotoiseen tarkastustoimintaan.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla

Laadun seuranta, auditoinnit ja erilaiset tarkastukset ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon johtamista. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin.

Granlund Managerilla voit digitalisoida kaikki määrämuotoiset tarkastukset ja auditoinnit. Löydät toimintasi kipupisteet ja kehityskohteet helposti. Kun saat ongelmakohdan selville, voit ryhtyä konkreettisiin korjaaviin toimenpiteisiin.

Granlund Managerilla voit tarkastella vaikkapa kiinteistöjesi huoltotoiminnan tai siivouksen laatua ja palveluntuottajien suoriutumista. Voit joko keskittyä yksityiskohtaisesti tiettyyn kohteeseen tai hallita laajoja kiinteistösalkkuja.

Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalulla voit suorittaa myös esimerkiksi rakennuskatsastuksia, joiden avulla voit arvioida rakenne- ja taloteknisten järjestelmien kuntoa, tai toteuttaa esimerkiksi työturvallisuuden, sähköturvallisuuden tai kävijäturvallisuuden omavalvontaa

Katsastustulosten pohjalta voit suunnitella korjaavia toimenpiteitä, jotka saadaan saumattomasti vietyä edelleen palvelupyynnöksi tai PTS-toimenpiteeksi.

Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalun käyttäjäkunta on laaja. Sitä käyttävät esimerkiksi julkisen puolen toimijat, kuten kaupungit ja kunnat, hyvinvointialueet ja Senaatti-kiinteistöt sekä laaja joukko yksityisen puolen toimijoita.

Valmiit pohjat tarkastuksiin ja auditointeihin

Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalu taipuu joustavasti monenlaiseen määrämuotoiseen tarkastustoimintaan.

Työkalusta löydät valmiiksi laadittuja tarkastuspohjia erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi ulkoalueille, huoltotoiminnalle sekä turvallisuudelle.

Me Granlundilla olemme toteuttaneet valmiiksi laaditut katsastuspohjat vankalla kiinteistönhoidon ja rakennustekniikan asiantuntemuksella, joten voit ottaa ne sellaisenaan käyttöön. Halutessasi voit myös muokata ja muodostaa omiin tarpeisiisi tai toimintamalleihisi sopivia tarkastuspohjia.

Saat auditoinnit valmiiksi jo kohteessa

Voit käyttää Granlund Managerin tarkastus- ja auditointityökalua myös mobiilisovelluksena, jolloin auditointityökalu kulkee jatkuvasti mukanasi. Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia. Sovelluksen ansiosta saat myös auditointiraportit valmiiksi jo kohteessa.

Kun keräät kaiken kiinteistöösi liittyvät tiedot digitaalisesti samaan järjestelmään, helpotat tietojen löydettävyyttä ja saavutettavuutta. Mobiilisovelluksilla ajantasaiset tiedot ovat välittömästi saatavillasi.

Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia.

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Laadun seuranta ja auditoinnit

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Mitä tietoa etsit?