Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerLaadun seuranta ja auditoinnit

Laadun seuranta ja auditoinnit

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla

Laadun seuranta ja auditoinnit ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon kokonaisuutta. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin.

Granlund Managerin avulla voit tarkastella kiinteistösi nykytilaa tai palvelun laatua. Voit joko keskittyä yksityiskohtaisesti tiettyyn kohteeseen tai kerätä suuria tietomassoja ja hallita laajoja kiinteistösalkkuja.

Granlund Managerin auditointityökalulla voit suorittaa myös esimerkiksi rakennuskatsastuksia, joiden avulla voit arvioida rakenne- ja taloteknisten järjestelmien vaikutusta sisäilman laatuun. Katsastustuloksista voit johtaa korjaavia toimenpiteitä, jotka saadaan saumattomasti vietyä edelleen palvelupyynnöksi tai PTS-toimenpiteeksi.

Granlund Managerin laadunseurannan ja auditoinnin työkalujen käyttäjäkunta on laaja. Niitä käyttävät esimerkiksi kaupungit ja kunnat, sairaalat ja Senaatti-kiinteistöt.

Valmiit pohjat laadun seurantaan ja auditointiin

Voit hyödyntää Granlund Manager -ohjelmiston laadun seurannan ja auditoinnin työkaluja laajasti kiinteistön ylläpitoon liittyviin arviointeihin. Voit tarkastella esimerkiksi siivouksen tai kiinteistönhoidon laatua. Lisäksi voit toteuttaa sillä esimerkiksi työturvallisuuden, sähköturvallisuuden tai kävijäturvallisuuden omavalvontaa.

Auditointityökalusta löydät valmiiksi laadittuja tarkastuspohjia ulkoalueille, kiinteistö- ja rakennustekniikalle sekä turvallisuudelle. Pohjat helpottavat ohjelmiston käyttöönottoa. Me Granlundilla olemme toteuttaneet valmiiksi laaditut katsastuspohjat vankalla kiinteistönhoidon ja rakennustekniikan asiantuntemuksella, joten voit ottaa ne sellaisenaan käyttöön. Halutessasi voit myös muokata ja muodostaa omiin tarpeisiisi tai toimintamalleihin sopivia tarkastuspohjia.

Saat auditoinnit valmiiksi jo kohteessa

Voit käyttää Granlund Managerin auditointityökalua myös mobiilisovelluksena, jolloin auditointityökalu kulkee jatkuvasti mukanasi, ja voit suorittaa auditoinnin jopa ennalta suunnittelematta. Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia. Sovelluksen ansiosta saat myös auditointiraportit valmiiksi jo kohteessa.

Kun keräät kaiken kiinteistöösi liittyvät tiedot digitaalisesti samaan järjestelmään, helpotat tietojen löydettävyyttä ja saavutettavuutta. Mobiilisovelluksilla ajantasaiset tiedot ovat välittömästi saatavillasi.

Onnistunutta tiedolla johtamista

Granlund Manger -ohjelmiston avulla onnistut tiedolla johtamisessa. Kun tietoa on kertynyt järjestelmään tarpeeksi, voit seurata ja hallita kiinteistösi ylläpitoa tehokkaasti. Granlund Managerin laaja-alaiset raportoinnit ja visualisoinnit auttavat suurien tietomäärien hallinnassa ja kiinteistöösi liittyvässä päätöksenteossa.

Laadun seurannan ja auditoinnin työkalut toimivat myös kiinteistösi ongelmanratkaisun apuvälineenä. Jos esimerkiksi kiinteistönhuolto ei toimi toivomallasi tavalla, löydät määrämuotoisen tarkastuspohjan avulla kipupisteet ja kehityskohteet helposti. Kun saat ongelmakohdan selville, voit ryhtyä konkreettisiin korjaaviin toimenpiteisiin kuten lisäperehdytyksiin. Sen jälkeen voit seurata Granlund Managerilla korjaavan toimenpiteen vaikutuksia.

Kysy lisää, niin autamme sinua Granlund Managerin laadun seurannan ja auditoinnin työkalujen hyödyntämisessä!

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa ennakoivasti Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Tiedot Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikasta löytyvät nopeasti yhdestä paikasta

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ja vastuulliseen ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi

Alko luottaa Granlund Manageriin energia- ja vastuullisuusraportoinnissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporin kaupunki selvitti yli 100 kohteen kiinteistönhoidon mitoituksen ja resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Vantaan kaupungille tehty ohjelmistotoimitus Granlundin historian suurimpia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa pitkäaikaisessa kumppanissaan reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?