Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerLaadun seuranta ja auditoinnit

Laadun seuranta ja auditoinnit

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla

Laadun seuranta ja auditoinnit ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon kokonaisuutta. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin.

Granlund Managerin avulla voit tarkastella kiinteistösi nykytilaa tai palvelun laatua. Voit joko keskittyä yksityiskohtaisesti tiettyyn kohteeseen tai kerätä suuria tietomassoja ja hallita laajoja kiinteistösalkkuja.

Granlund Managerin auditointityökalulla voit suorittaa myös esimerkiksi rakennuskatsastuksia, joiden avulla voit arvioida rakenne- ja taloteknisten järjestelmien vaikutusta sisäilman laatuun. Katsastustuloksista voit johtaa korjaavia toimenpiteitä, jotka saadaan saumattomasti vietyä edelleen palvelupyynnöksi tai PTS-toimenpiteeksi.

Granlund Managerin laadunseurannan ja auditoinnin työkalujen käyttäjäkunta on laaja. Niitä käyttävät esimerkiksi kaupungit ja kunnat, sairaalat ja Senaatti-kiinteistöt.

Valmiit pohjat laadun seurantaan ja auditointiin

Voit hyödyntää Granlund Manager -ohjelmiston laadun seurannan ja auditoinnin työkaluja laajasti kiinteistön ylläpitoon liittyviin arviointeihin. Voit tarkastella esimerkiksi siivouksen tai kiinteistönhoidon laatua. Lisäksi voit toteuttaa sillä esimerkiksi työturvallisuuden, sähköturvallisuuden tai kävijäturvallisuuden omavalvontaa.

Auditointityökalusta löydät valmiiksi laadittuja tarkastuspohjia ulkoalueille, kiinteistö- ja rakennustekniikalle sekä turvallisuudelle. Pohjat helpottavat ohjelmiston käyttöönottoa. Me Granlundilla olemme toteuttaneet valmiiksi laaditut katsastuspohjat vankalla kiinteistönhoidon ja rakennustekniikan asiantuntemuksella, joten voit ottaa ne sellaisenaan käyttöön. Halutessasi voit myös muokata ja muodostaa omiin tarpeisiisi tai toimintamalleihin sopivia tarkastuspohjia.

Saat auditoinnit valmiiksi jo kohteessa

Voit käyttää Granlund Managerin auditointityökalua myös mobiilisovelluksena, jolloin auditointityökalu kulkee jatkuvasti mukanasi, ja voit suorittaa auditoinnin jopa ennalta suunnittelematta. Mobiilisovelluksen avulla voit antaa arvosanat suoraan tarkastuskierroksella sekä liittää tarkastuspisteisiin kommentteja ja puhelimella otettuja valokuvia. Sovelluksen ansiosta saat myös auditointiraportit valmiiksi jo kohteessa.

Kun keräät kaiken kiinteistöösi liittyvät tiedot digitaalisesti samaan järjestelmään, helpotat tietojen löydettävyyttä ja saavutettavuutta. Mobiilisovelluksilla ajantasaiset tiedot ovat välittömästi saatavillasi.

Onnistunutta tiedolla johtamista

Granlund Manger -ohjelmiston avulla onnistut tiedolla johtamisessa. Kun tietoa on kertynyt järjestelmään tarpeeksi, voit seurata ja hallita kiinteistösi ylläpitoa tehokkaasti. Granlund Managerin laaja-alaiset raportoinnit ja visualisoinnit auttavat suurien tietomäärien hallinnassa ja kiinteistöösi liittyvässä päätöksenteossa.

Laadun seurannan ja auditoinnin työkalut toimivat myös kiinteistösi ongelmanratkaisun apuvälineenä. Jos esimerkiksi kiinteistönhuolto ei toimi toivomallasi tavalla, löydät määrämuotoisen tarkastuspohjan avulla kipupisteet ja kehityskohteet helposti. Kun saat ongelmakohdan selville, voit ryhtyä konkreettisiin korjaaviin toimenpiteisiin kuten lisäperehdytyksiin. Sen jälkeen voit seurata Granlund Managerilla korjaavan toimenpiteen vaikutuksia.

Kysy lisää, niin autamme sinua Granlund Managerin laadun seurannan ja auditoinnin työkalujen hyödyntämisessä!

Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kirkkonummen kunta uudistaa toimintatapojaan jatkuvalla capex-hallinnalla ja Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta kehittää toimintatapojaan jatkuvilla capex-palveluilla ja Granlund Managerin käytöllä, kuten PTS:llä, energiaseurannalla ja huoltokirjalla.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Senaatti-kiinteistöt käyttää Granlund Manageria valtakunnallisesti auditointityökaluna

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Laadun seuranta ja auditoinnit

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund Managerin auditointisovellusta ja Granlundin talotekniikka-asiantuntijoiden auditointipalveluja käytetään Senaatilla palvelujen tuottajien toiminnan laadun tarkastuksiin.
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?