Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerRaportointi

Raportointi

Granlund Manager -ohjelmiston dynaamisella raportointityökalulla saat nopeasti kattavan kokonaiskuvan kiinteistösi nykytilasta. Laadukkaalla raportoinnilla teet kiinteistöjohtamisesta helpompaa.

Raportointi tuo tietopohjaa kiinteistöjohtamiseen

Granlund Managerin kustomoitavilla ja dynaamisilla raportointityökaluilla voit seurata reaaliajassa kiinteistösi ylläpidon prosesseja ja energiankulutusta.

Perinteisten raporttien lisäksi Granlund Managerissa saat käyttöösi Microsoftin Power BI -teknologialla toimivan dynaamisen KPI raportoinnin. Sen avulla voit yhdistellä tietoa omien tarpeittesi mukaan.

Saat yhdellä silmäyksellä kattavan kokonaiskuvan koko kiinteistöportfoliosi nykytilasta, ja helpotat tiedolla johtamista. Kun havaitset poikkeamat nopeasti, pääset välittömästi kiinni ongelmien aiheuttajaan.

Raportointi mahdollistaa tiedon yhdistelyn

Granlund Manager on kiinteistön digitaalinen tietojärjestelmä ja arjen pyörittämisen työkalu. Voit yhdistellä Granlund Managerin tietoja ulkopuolisten järjestelmien kanssa. Voit yhdistää esimerkiksi kiinteistönhallinnan dataa ja muita yritystietoja jatkoanalyysiä varten. Siten voit havainnoida helpommin syy-seuraussuhteita, kuten investointien vaikutusta.

Granlund Manager sisältää satoja integrointipisteitä datan tuontia ja vientiä varten. Sen avulla voit helposti yhdistää esimerkiksi muiden käytössäsi olevien taloushallinto- ja projektinhallintajärjestelmien dataa.

Voit myös tehdä dynaamisen datan integrointia BMS:stä, energia- ja IoT-laitteista sekä integroida kiinteistötietoja tietomallien ja tiedonsiirron kautta. Perinteisten integrointimenetelmien lisäksi Granlund Managerissa saatavillasi on moderni REST-API erilaisille kiinteistönhallintaan ja energiaan liittyville integraatioille.

Kustomoitava raportointi

Vakioraportoinnin lisäksi voit muokata Granlund Managerin raportointia omiin tarpeisiisi sopivaksi. Raportointijärjestelmien haasteena on ollut jo pitkään, että käyttäjä saa nähtäväkseen liikaa tietoa. Granlund Managerissa voit helposti luoda käyttäjän rooliin mukautettuja näkymiä, jolloin tietojen tarkasteleminen on helppoa.

Kiinteistön kunnossapidon edustajana tai kiinteistönhoitajana voit rajata ja suodattaa raportointinäkymää esimerkiksi rakennuksen koon, iän tai tyypin mukaan ja kuvaaja päivittyy välittömästi. Lisäksi voit tutkia palvelupyynnöissä esiintyvän poikkeaman syitä saman tien laajentamalla näkymää useammalle kuukaudelle, tai rajaamalla sitä huoltoyhtiöiden mukaan.

Perinteisten raportointityökalujen ongelma on, että voit tarkastella vain yhtä aihealuetta kerrallaan. Granlund Managerissa voit tutkia esimerkiksi yhtä aikaa lyhyen aikavälin operatiivisia kustannuksia, kiinteistön pitkän aikavälin arvon säilymistä ja käyttäjätyytyväisyyttä. Tämän lisäksi voit analysoida samanaikaisesti vaikkapa energiatehokkuusinvestointeja ja toteutunutta energiankulutusta.

Ota yhteyttä Granlund Manager -ohjelmiston asiantuntijoihimme, niin voit tutustua tarkemmin Granlund Managerin dynaamisen raportoinnin hyötyihin kiinteistöjohtamisessa.

Helsinki, pääkonttori

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Citycon saavuttaa energiajohtamisella miljoonasäästöt vuosittain

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Energiakonsultointi, Energiatehokkuus

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on tehnyt jo vuosia pioneerityötä kauppakeskustensa energiatehokkuuden kehittämisessä. Aktiivinen energiajohtaminen ja energiaseuranta tuottavat miljoonasäästöt vuosittain.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?