Hyppää sisältöön
PalvelutRaportointi

Raportointi

Granlund Manager -ohjelmiston dynaamisella raportointityökalulla saat nopeasti kattavan kokonaiskuvan kiinteistösi nykytilasta. Laadukkaalla raportoinnilla teet kiinteistöjohtamisesta helpompaa.

Raportointi tuo tietopohjaa kiinteistöjohtamiseen

Granlund Managerin kustomoitavilla ja dynaamisilla raportointityökaluilla voit seurata reaaliajassa kiinteistösi ylläpidon prosesseja ja energiankulutusta.

Perinteisten raporttien lisäksi Granlund Managerissa saat käyttöösi Microsoftin Power BI -teknologialla toimivan dynaamisen KPI raportoinnin. Sen avulla voit yhdistellä tietoa omien tarpeittesi mukaan.

Saat yhdellä silmäyksellä kattavan kokonaiskuvan koko kiinteistöportfoliosi nykytilasta, ja helpotat tiedolla johtamista. Kun havaitset poikkeamat nopeasti, pääset välittömästi kiinni ongelmien aiheuttajaan.

Raportointi mahdollistaa tiedon yhdistelyn

Granlund Manager on kiinteistön digitaalinen tietojärjestelmä ja arjen pyörittämisen työkalu. Voit yhdistellä Granlund Managerin tietoja ulkopuolisten järjestelmien kanssa. Voit yhdistää esimerkiksi kiinteistönhallinnan dataa ja muita yritystietoja jatkoanalyysiä varten. Siten voit havainnoida helpommin syy-seuraussuhteita, kuten investointien vaikutusta.

Granlund Manager sisältää satoja integrointipisteitä datan tuontia ja vientiä varten. Sen avulla voit helposti yhdistää esimerkiksi muiden käytössäsi olevien taloushallinto- ja projektinhallintajärjestelmien dataa.

Voit myös tehdä dynaamisen datan integrointia BMS:stä, energia- ja IoT-laitteista sekä integroida kiinteistötietoja tietomallien ja tiedonsiirron kautta. Perinteisten integrointimenetelmien lisäksi Granlund Managerissa saatavillasi on moderni REST-API erilaisille kiinteistönhallintaan ja energiaan liittyville integraatioille.

Kustomoitava raportointi

Vakioraportoinnin lisäksi voit muokata Granlund Managerin raportointia omiin tarpeisiisi sopivaksi. Raportointijärjestelmien haasteena on ollut jo pitkään, että käyttäjä saa nähtäväkseen liikaa tietoa. Granlund Managerissa voit helposti luoda käyttäjän rooliin mukautettuja näkymiä, jolloin tietojen tarkasteleminen on helppoa.

Kiinteistön kunnossapidon edustajana tai kiinteistönhoitajana voit rajata ja suodattaa raportointinäkymää esimerkiksi rakennuksen koon, iän tai tyypin mukaan ja kuvaaja päivittyy välittömästi. Lisäksi voit tutkia palvelupyynnöissä esiintyvän poikkeaman syitä saman tien laajentamalla näkymää useammalle kuukaudelle, tai rajaamalla sitä huoltoyhtiöiden mukaan.

Perinteisten raportointityökalujen ongelma on, että voit tarkastella vain yhtä aihealuetta kerrallaan. Granlund Managerissa voit tutkia esimerkiksi yhtä aikaa lyhyen aikavälin operatiivisia kustannuksia, kiinteistön pitkän aikavälin arvon säilymistä ja käyttäjätyytyväisyyttä. Tämän lisäksi voit analysoida samanaikaisesti vaikkapa energiatehokkuusinvestointeja ja toteutunutta energiankulutusta.

Ota yhteyttä Granlund Manager -ohjelmiston asiantuntijoihimme, niin voit tutustua tarkemmin Granlund Managerin dynaamisen raportoinnin hyötyihin kiinteistöjohtamisessa.

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Raportointi

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?