Johdon raportointipalvelut

Johdon raportointipalvelut – ympäristö, energia ja kiinteistöt

Tarjoamme alan parhaan osaamisen Capex-, Opex- sekä, energia- ja ympäristöraportointiin. Autamme hallitsemaan kiinteistöjen Big Dataa uusilla digitaalisilla raportointityökaluilla.

Capex-, Opex- ja Energiaraportointi visualisoi kiinteistön merkittävimmät kustannukset

Johdon raportointi jalostaa käytettävissä olevan tiedon päätöksenteon tueksi ja tarjoaa ikkunan kustannusten ja säästöjen seurantaan. Varmistamme käytettävissä olevien tietojen oikeellisuuden ja puutumme vikatilanteisiin. Yhdistämme datan kiinteistöomistajan muihin tietoihin ja jalostamme tiedosta parhailla visualisointi- sekä analysointityökaluilla tunnuslukuja toiminnan johtamisen tueksi. Nykyaikaisilla ratkaisuilla tarjoamme tiedot asiakkaan matkapuhelimeen, jolloin tieto on aina asiakkaan käytettävissä.   

Energiajohtamisen järjestelmät

Olemme kehittäneet alalla laajasti hyödynnetyn käytännönläheisen energiajohtamisen mallin, joka mahdollistaa mm. valtion energiatehokkuussopimuksen tehokkaan toimeenpanon, suuren yrityksen energiakatselmointivelvoitteen täyttämisen sekä kiinteistöportfolion kokonaisvaltaisen energiatehokkuuden kehittämisen.

Oman johtamismallimme lisäksi tuemme asiakkaitamme tarvittaessa myös ISO 50001- ja ETJ+-sertifioinneissa, jos energiajohtamisen sertifiointi nähdään tarpeelliseksi.

Ympäristöraportointi kertoo vastuullisuudesta

Rakennamme ympäristöjohtamisen tueksi  ympäristöstrategian tai esimerkiksi ISO-sertifioidun ympäristöjärjestelmän. Avullamme asiakkaamme pystyvät digitalisoimaan hajanaisen ympäristötiedon keräämisen ja tehostamaan merkittävästi vuosiraportointiprosessiaan ja mittaamaan toimintansa ympäristövaikutukset.  Tarjoamamme digitaaliset työkalut auttavat visualisoimaan tiedon päätöksenteon tueksi.

Granlundin johdon raportoinnin palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake