Johdon raportointipalvelut

Johdon raportointipalvelut – ympäristö, energia ja kiinteistöt

Tarjoamme alan parhaan osaamisen Capex-, Opex- sekä, energia- ja ympäristöraportointiin. Autamme hallitsemaan kiinteistöjen Big Dataa uusilla digitaalisilla raportointityökaluilla.

Capex-, Opex- ja Energiaraportointi visualisoi kiinteistön merkittävimmät kustannukset

Johdon raportointi jalostaa käytettävissä olevan tiedon päätöksenteon tueksi ja tarjoaa ikkunan kustannusten ja säästöjen seurantaan. Varmistamme käytettävissä olevien tietojen oikeellisuuden ja puutumme vikatilanteisiin. Yhdistämme datan kiinteistöomistajan muihin tietoihin ja jalostamme tiedosta parhailla visualisointi- sekä analysointityökaluilla tunnuslukuja toiminnan johtamisen tueksi. Nykyaikaisilla ratkaisuilla tarjoamme tiedot asiakkaan matkapuhelimeen, jolloin tieto on aina asiakkaan käytettävissä.   

Ympäristöraportointi kertoo vastuullisuudesta

Rakennamme ympäristöjohtamisen tueksi  ympäristöstrategian tai esimerkiksi ISO-sertifioidun ympäristöjärjestelmän. Avullamme asiakkaamme pystyvät digitalisoimaan hajanaisen ympäristötiedon keräämisen ja tehostamaan merkittävästi vuosiraportointiprosessiaan ja mittaamaan toimintansa ympäristövaikutukset.  Tarjoamamme digitaaliset työkalut auttavat visualisoimaan tiedon päätöksenteon tueksi.

Granlundin johdon raportoinnin palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake