Hyppää sisältöön
PalvelutHuoltotoiminta

Huoltotoiminta

Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalujen avulla voit johtaa huoltotoimintaa, oli kyse sitten ulkopuolisista palveluntuottajista tai omasta huoltohenkilöstöstä.

Sujuvalla ja oikein ajoitetulla huoltotoiminnalla säästät euroja ja voit keskittyä olennaiseen

Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalujen avulla voit hallita ja johtaa toimintaa huollon suunnittelusta käytännön tehtävien toteutuksen seurantaan. Voit hallita kiinteistösi huoltotoiminnan resursseja – niin omia kuin ulkoisten palveluntuottajienkin – ja aikatauluttaa huoltotehtäviä.

Ohjelmiston avulla voit toteuttaa strategiasi mukaista huoltotoimintaa joko yhdelle kiinteistölle tai laajemmille kokonaisuuksille. Voit laatia kiinteistöillesi huoltosuunnitelman, seurata huoltotoiminnan tehokkuutta ja hallita palvelupyyntöjä seuraamalla niiden edistymistä, reaktioaikoja ja palvelun tasoa.

Granlund Managerin huoltotyökalut auttavat kiinteistösi resurssien optimoinnissa. Voit tarkastella, kuinka tehtävämäärät jakautuvat ja suunnitella huoltotoimintaa tasaisemmin koko vuodelle. Kiinteistötietojen hallinnassa voit hyödyntää myös Granlund Managerin monipuolista raportointia.

Granlund Manager huoltotoiminnan työkaluja

Palvelupyynnöt mobiilisti QR-koodien avulla

QR-koodin avulla voit osallistaa paitsi huoltohenkilöstön, myös kiinteistösi käyttäjät mukaan kiinteistönpitoon. Käyttäjät voivat jättää Granlund Manageriin palvelupyyntöjä käyttämällä QR-koodia.

Mobiilikäyttö helpottaa huoltotoimintaa

Granlund Managerilla kiinteistösi huoltotoiminnan työkalut ovat käytössäsi myös mobiilisovelluksina. Tämä helpottaa etenkin huoltohenkilöstön arkea, kun he voivat hallita kaikkia päivittäisiä tehtäviä tien päällä. Rakennuksen käyttäjät voivat hyödyntää Granlund Managerin mobiilisovelluksia jättämällä palvelupyyntöjä QR-koodin avulla jopa ilman rekisteröitymistä.

Apuna sopimusten hallinnassa

Granlund Manager -huoltotoiminnan työkalut auttavat myös sopimushallinnassa. Voit tuoda järjestelmään kohdekohtaisesti kiinteistösi palvelusopimusten voimassaoloehdot.

Kiinteistötiedot aina saatavilla huoltokirjassa

Granlund Managerin huoltokirjan avulla voit ajoittaa huoltotehtäviä ja seurata niiden edistymistä. Tehtävät voidaan määrittää joko yksilö- tai tiimitasolla.

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Huoltotoiminta

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Ole yhteydessä!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Mitä tietoa etsit?