Hyppää sisältöön
PalvelutHuoltotoiminta

Huoltotoiminta

Granlund Manager -ohjelmiston huoltotoiminnan työkalujen avulla voit laatia kiinteistöillesi huoltosuunnitelman sekä seurata huoltotoiminnan tehokkuutta. Voit hallita kiinteistösi huoltotoiminnan resursseja ja aikatauluttaa huoltotehtäviä.

Sujuvampaa kiinteistöjen huoltotoimintaa

Hyvällä huoltotoiminnalla pidennät rakennusten ja teknisten järjestelmien käyttöikää. Sujuvalla ja oikein ajoitetulla huoltotoiminnalla säästät lisäksi euroja.

Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalujen avulla voit hallita ja johtaa koko huoltotoiminnan prosessia aina suunnittelusta käytännön tehtävien onnistuneeseen toteutumiseen asti.

Ohjelmiston avulla voit toteuttaa strategiasi mukaista ja ongelmia ennaltaehkäisevää huoltosuunnitelmaa joko yhdelle kiinteistölle tai laajemmille kokonaisuuksille.

Optimoi huoltotoiminnan resurssit

Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalut auttavat kiinteistösi resurssien optimoinnissa. Voit tarkastella, kuinka tehtävämäärät jakautuvat ja suunnitella huoltotoimintaa tasaisemmin koko vuodelle. Kaikkia keväthuoltoja ei esimerkiksi kannata ajoittaa toukokuulle.

Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalujen avulla voit määrittää huoltosuunnitelman mukaisille tehtäville, kuten IV-koneiden suodattimien vaihdolle laskennallisesti vaaditut työajat.

Voit määritellä huoltotehtävän vaatiman ajan myös esimerkiksi huoltoreitille tai kohdekohtaisesti. Seurantatarkkuuden voit säätää omien tarpeittesi mukaan. Toteutuneita työajan kuittauksia tarkastelemalla näet, kuinka hyvin resursointisi on onnistunut.

Kiinteistötiedot aina saatavilla

Pilvipalvelupohjaisella Granlund Managerilla saat kiinteistötiedot käyttöösi millä tahansa laitteella ja milloin tahansa. Ohjelmisto mahdollistaa myös tietojen jakamisen roolien mukaan, jolloin voit tarjota kaikille kiinteistönhuollon osapuolille juuri heidän työssään tarvittavat tiedot.

Granlund Managerin huoltokirjan avulla voit ajoittaa huoltotehtäviä ja seurata niiden edistymistä. Tehtävät voidaan määrittää joko yksilö- tai tiimitasolla.

Kiinteistötietojen hallinnassa voit hyödyntää myös Granlund Managerin monipuolista raportointia.

Mobiilikäyttö helpottaa huoltotoimintaa

Granlung Managerilla kiinteistösi huoltotoiminnan työkalut ovat käytössäsi myös mobiilisovelluksina. Tämä helpottaa etenkin huoltohenkilöstön arkea, kun he voivat hallita kaikkia päivittäisiä tehtäviä tien päällä. Myös esimerkiksi kiinteistönhuollon auditoinnit valmistuvat jo kentällä.

Rakennuksen käyttäjät voivat hyödyntää Granlund Managerin mobiilisovelluksia jättämällä palvelupyyntöjä QR-koodin avulla jopa ilman rekisteröitymistä. Granlund Managerin huoltotoiminnan työkalujen avulla voit helposti seurata palvelupyyntöjen edistymistä, reaktioaikoja ja mittaroida palvelun tasoa.

Apuna sopimusten hallinnassa

Granlund Manager -huoltotoiminnan työkalut auttavat myös sopimushallinnassa. Voit tuoda järjestelmään kohdekohtaisesti kiinteistösi palvelusopimusten voimassaoloehdot, jolloin Granlund Manager muistuttaa esimerkiksi kolmen vuoden välein uusittavan jätehuollon sopimuksen uusimista ajallaan.

Haluatko tietää, kuinka Granlund Manageria voisi hyödyntää juuri sinun kiinteistökokonaisuutesi huoltotoiminnan tehostamiseksi? Ota yhteyttä, niin autamme parhaan ratkaisun löytämisessä.

Granlund Manager huoltotoiminnan työkaluja

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa ennakoivasti Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Tiedot Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikasta löytyvät nopeasti yhdestä paikasta

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ja vastuulliseen ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi

Alko luottaa Granlund Manageriin energia- ja vastuullisuusraportoinnissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporin kaupunki selvitti yli 100 kohteen kiinteistönhoidon mitoituksen ja resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Vantaan kaupungille tehty ohjelmistotoimitus Granlundin historian suurimpia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa pitkäaikaisessa kumppanissaan reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?