Hyppää sisältöön
PalvelutHuoltotoimintaHuoltosuunnitelma

Huoltosuunnitelma

Granlund Manager -ohjelmiston kiinteistönhuollon työkalujen avulla voit laatia strategiasi mukaisen huoltosuunnitelman ja aikatauluttaa huoltotehtäviä. Helpotat huoltotoiminnan suunnittelua ja toteutusta arjessa, kun kaikki kiinteistötiedot löytyvät Granlund Managerista.

Helpota huoltosuunnitelman laatimista Granlund Managerilla

Granlund Managerin kiinteistönhuollon työkalujen avulla teet kiinteistösi huoltosuunnitelman helposti, koska kaikki tarvitsemasi kiinteistötiedot kuten laitekanta, palvelupyyntöjen käsittely, käyttöpäiväkirja ja dokumentit ovat niputettuina siististi samaan paikkaan.

Hyvä huoltosuunnitelma sisältää kaikki huoltostrategiasi mukaiset huoltotehtävät, joita kiinteistösi huoltoon kuuluu ja niiden ajoitukset. Granlund Managerin huoltotoiminnan työkaluista löydät myös valmiiksi laadittuja sisältöjä kiinteistönhuollon huoltosuunnitelman tekoon.

Huoltosuunnitelma on huoltotoiminnan palvelukuvaus

Granlund Manager -ohjelmiston avulla ohjaat kiinteistösi ylläpitotoimintaa. Huoltosuunnitelma on huoltotoiminnan palvelukuvaus, joka on laadittu osaksi huoltosopimusta.

Voit johtaa huoltosuunnitelman palvelusopimuksista, jotka voivat koskea esimerkiksi ulkoalueiden huoltoa, siivouspalvelua tai teknistä huoltoa. Voit digitalisoida sopimukset ja sopimusten mukaiset tehtävät Granlund Managerin avulla. Näet millä tahansa laitteella reaaliajassa, mitä huoltotehtäviä, milloin ja kenen toimesta suoritetaan. Näet myös, kun suoritetut huoltotehtävät on kuitattu valmiiksi.

Aikatauluta tehtävät valmiiksi huoltosuunnitelmaasi

Granlund Managerin kiinteistönhuollon työkalujen avulla voit aikatauluttaa huoltosuunnitelmaasi kokonaisuuksia kuten lattioiden pesun tai yläkaapistojen pölyjen pyyhinnän suoraan huoltokalenteriin. Voit hyödyntää aikataulutuksessa Granlund Managerin huoltokirjan ominaisuuksia ja palvelukuvauksissa asiakaskohtaista tehokkaan ylläpidon huoltokirjastoa.

Hyvä huoltosuunnitelma auttaa kiinteistösi huoltohenkilöstöä arjessa. Käytännön toiminta tehostuu, kun huoltotoiminnasta vastaavat näkevät Granlund Managerista selkeästi laaditut huoltotehtäväkuvaukset valmiiksi aikataulutettuna.

Lisäksi Granlund Managerin avulla voit jakaa käyttäjän roolin mukaisesti huoltotoiminnan toteuttamiseen tarvittavaa lisätietoa kuten käyttö- ja huolto-ohjeita.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Granlund Managerin kiinteistönhuoltoa sujuvoittavista ominaisuuksista!

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?