Korjausrakentamisen suunnittelu

Korjausrakentamisen suunnittelu perustuu tutkittuun tietoon

Tarjoamme rakennuttamisen ja valvonnan palveluja paikallisesti aina hanke- ja muutossuunnittelusta talotekniseen toteutussuunnitteluun. Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten kokemus talotekniikan suunnittelusta erityyppisiin kohteisiin.

Peruskorjauksen suunnittelussa korostuu suomalaisen rakennuskannan tunteminen

Rakennuttamisessa ja valvonnassa rakennuksen runko, tekniset tilat ja alkuperäinen käyttötarkoitus luovat raamit uuden tekniikan suunnittelulle. LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelijamme tuntevat parhaat keinot järjestelmien modernisointiin. Suunnittelemme kiinteistön arvoa ylläpitäviä sekä sitä parantavia toimenpiteitä tilamuutoksista linjasaneerauksiin ja energiatehokkuushankkeisiin, asuinrakennuksista kauppakeskuksiin, uimahalleista liikekiinteistöihin.

Kiinteistöjen kuntoarviot sekä energia- ja kustannuslaskenta

Rakennuttamisessa ja valvonnassa suunnitteluratkaisut perustuvat aina tutkittuun tietoon ja tarkkaan kustannuslaskentaan. Varmistamme kiinteistön korjaushistorian ja tekniikan paikan päällä. Ennen muutossuunnittelua tai arvokiinteistön julkisivukorjausta lähtötietoja kartoitetaan muun muassa kuntoarvioilla ja energialaskennalla. Lisäksi pyrimme näkemään pintaa syvemmälle esimerkiksi lämpökamerakuvauksilla, läpivalaisukuvauksilla ja muulla mittauskalustolla.

Elinkaariajatteluun kuuluu järjestelmien laaja käyttökokemus

Rakennuttamisessa ja valvonnassa näkökulmamme kattaa rakennuksen koko elinkaaren, ja valitsemme jokaiseen kohteeseen kokemuksemme mukaan kestävimmät ratkaisut. Hyödynnämme suunnittelussa tarpeenmukaisia työkaluja, kuten tietomallinnusta, simulointia ja sähköistä laitehyväksyntäjärjestelmää.Tähtäämme rakennuttamisen ja valvonnan suunnittelussa aina siihen, että valmis kokonaisuus toimii ja kestää aikaa.

Granlundin korjausrakentamisen suunnittelupalveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake