Korjausrakentamisen palvelut

Korjausrakentaminen perustuu tutkittuun tietoon

Tarjoamme korjausrakentamisen palveluja paikallisesti aina hanke- ja muutossuunnittelusta talotekniseen toteutussuunnitteluun. Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten kokemus talotekniikan suunnittelusta erityyppisiin kohteisiin.

Peruskorjauksen suunnittelussa korostuu suomalaisen rakennuskannan tunteminen

Korjausrakentamisessa rakennuksen runko, tekniset tilat ja alkuperäinen käyttötarkoitus luovat raamit uuden tekniikan suunnittelulle. LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelijamme tuntevat parhaat keinot järjestelmien modernisointiin. Suunnittelemme kiinteistön arvoa ylläpitäviä sekä sitä parantavia toimenpiteitä tilamuutoksista linjasaneerauksiin ja energiatehokkuushankkeisiin, asuinrakennuksista kauppakeskuksiin, uimahalleista liikekiinteistöihin.

Kiinteistöjen kuntoarviot sekä energia- ja kustannuslaskenta

Korjausrakentamisessa suunnitteluratkaisut perustuvat aina tutkittuun tietoon ja tarkkaan kustannuslaskentaan. Varmistamme kiinteistön korjaushistorian ja tekniikan paikan päällä. Ennen muutossuunnittelua tai arvokiinteistön julkisivukorjausta lähtötietoja kartoitetaan muun muassa kuntoarvioilla ja energialaskennalla. Lisäksi pyrimme näkemään pintaa syvemmälle esimerkiksi lämpökamerakuvauksilla, läpivalaisukuvauksilla ja muulla mittauskalustolla.

Elinkaariajatteluun kuuluu järjestelmien laaja käyttökokemus

Korjausrakentamisessa näkökulmamme kattaa rakennuksen koko elinkaaren, ja valitsemme jokaiseen kohteeseen kokemuksemme mukaan kestävimmät ratkaisut. Hyödynnämme suunnittelussa tarpeenmukaisia työkaluja, kuten tietomallinnusta, simulointia ja sähköistä laitehyväksyntäjärjestelmää.Tähtäämme korjausrakentamisen suunnittelussa aina siihen, että valmis kokonaisuus toimii ja kestää aikaa.

Granlundin korjausrakentamisen palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake