Hyppää sisältöön
ReferenssitMitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

26.9.2023 – Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa toimintoja.

Palvelut
Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto
Paikkakunnat
Imatra

Mitra on ottanut Granlund Manager -ohjelmiston käyttöön kiinteistöjohtamisen tehostamiseksi.

“Olemme strategiamme mukaisesti jo useamman vuoden panostaneet digitaalisiin palveluihimme ja tämä on yksi selkeä askel kohti parempaa ja tehokkaampaa palvelua”, kertoo Mitran tekninen isännöitsijä Joonas Mälkiä.

Granlund Manager selkeyttää yrityksen toimintaa kokoamalla sekä kiinteistönhallintaan että ylläpitoon liittyvät asiat yhdelle alustalle. Ohjelmiston avulla kiinteistöistä saadaan ajantasaista tietoa, jolloin pystytään tekemään nopeitakin tietoon perustuvia päätöksiä.

Granlund Managerista saatujen tietojen avulla voidaan esimerkiksi selvittää kiinteistöjen hiilijalanjälki tai suunnitella toimenpiteitä energiankulutuksen pienentämiseksi.

Granlund Managerissa ajantasainen kiinteistötieto on helposti saatavilla

“Ohjelmiston avulla Mitra saa kokonaisnäkymän kaikkien sen omistamien kiinteistöjen kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan”, kertoo Granlundin kiinteistönpidon asiantuntija Anna Vähä-Nuuja.

“Mitralla on hallinnassaan yhteensä 111 kiinteistöä, yhteensä 125 rakennusta. Tällaisen massan hallinnoiminen ja johtaminen ilman yhteistä toimivaa järjestelmää on lähes mahdotonta. Granlund Managerin ansiosta kiinteistöjen tiedot ovat jatkossa ajantasaisesti saatavilla kaikille kyseisten kiinteistöjen parissa työskenteleville”, kertoo Vähä-Nuuja.

Ohjelmiston avulla Mitra saa kokonaisnäkymän kaikkien sen omistamien kiinteistöjen kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan.

Anna Vähä-Nuuja, kiinteistönpidon asiantuntija, Granlund

Parempaa ja nopeampaa palvelua asukkaille

Mitran verkkosivujen kautta tehdyt kiinteistöjen käyttäjien vikailmoitukset ja palvelupyynnöt kirjautuvat nyt suoraan Granlund Manager -järjestelmään, jossa niiden käsittely hoituu ilman erillisiä sähköpostien lähettelyä.

Asukkaat voivat seurata palvelupyyntöjen etenemistä reaaliaikaisesti sekä tarkistaa saman kiinteistön aiemmat avonaiset palvelupyynnöt. Näin voidaan vähentää päällekkäisiä ilmoituksia sekä lisätä kiinteistön käyttömukavuutta.

Granlund Manager tuo helpotusta vastaavasti myös teknisten isännöitsijöiden ja muiden mitralaisten työhön, sillä ajantasainen kiinteistötieto on nopeasti saatavilla yhdessä järjestelmässä. Järjestelmän avulla Mitra pystyy reagoimaan palvelupyyntöihin entistä nopeammin sekä tuottamaan parempaa palvelua asukkaille ja kiinteistöjen käyttäjille.

Vaikka järjestelmä ollut käytössä suhteellisen vähän aikaa, olemme silti olleet varsin tyytyväisiä sen tuomista eduista. Myös kiinteistöjen huoltoyhtiöt ovat erikseen antaneet kiitosta.

Joonas Mälkiä, Tekninen isännöitsijä, Mitra

Mitra

Mitra on Imatran seudun johtava kiinteistöpalvelujen tarjoaja.

Mitra kuuluu Imatran kaupunkikonserniin ja sen omistaa Imatran kaupunki.

Mitran ydintoimintoja ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra- ja osaomistusasunnot sekä isännöinti, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtaminen.

Tutustu muihin referensseihimme

Integraatiot tuovat tehokkuutta Lappeenrannan Toimitilojen arkeen

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Integraatiot

Toimiala

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Lappeenrannassa haluttiin varmistaa, että järjestelmät palvelevat omaisuuden hallintaa ja kiinteistöjohtamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena oli, että tieto päivitetään yhteen järjestelmään,…
Referenssi

Ylläpidon ulkoistus toi Kirkkonummelle säästöjä

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Huollon johtaminen ja laadun seuranta, Kilpailutukset ja hankinnat

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta ulkoisti Veikkolan alueen ylläpidon Granlundin tuella. Kilpailutuksessa valittu palveluntarjoaja on parantanut huollon laatua ja vähentänyt kustannuksia.
Referenssi
Kuopio

Pohjois-Savon SOTE-uudistus toi mukanaan yli 400 uutta toimipaikkaa

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

SOTE-uudistus toi Pohjois-Savon hyvinvointialueen kiinteistöjen ylläpitopäällikön Juha-Matti Horttanaisen työpöydälle valtavasti uutta tekemistä. Kiinteistöjä koskevan tiedon hallitsemisessa auttoi Granlund Manager.
Referenssi
Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?