Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmistolla viet kiinteistönjohtamisen uudelle tasolle. Saat ajantasaista tietopohjaa järkevien päätösten tekoon, ja voit tehdä helpommin pitkän tähtäimen suunnittelua.

Tee kiinteistöjohtamisesta tuottavaa Granlund Manager -ohjelmistolla

Tehostamalla kiinteistöjohtamista säästät aikaa, energiaa ja rahaa ja panostat samalla ihmisten ja kiinteistöjen hyvinvointiin. Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu järkevään ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Granlund Managerin käyttö näkyy pienentyvinä ylläpitokustannuksina, kun asioita tehdään tehokkaammin. Ohjelmisto auttaa varmistamaan ydinliiketoimintasi häiriöttömyyden ja kiinteistöjesi arvon säilymisen.

Granlund Manager mahdollistaa tiedolla johtamisen ja jatkuvan parantamisen mallin toteuttamisen kiinteistössäsi. Kun saat ajantasaista tietoa, pystyt tekemään oikeita päätöksiä. Voit esimerkiksi selvittää kiinteistösi hiilijalanjäljen ja suunnitella toimenpiteitä energiankulutuksen pienentämiseksi. Ohjelmiston avulla saat kokonaisnäkymän kiinteistön kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan. Se on myös oiva työkalu tehdä laadun seurantaa ja auditointia.

Kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta Granlund Managerista, voit toteuttaa tehokkaasti muun muassa pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS), palvelupyyntöjen seurannan ja huoltotoiminnan ohjaukset.

Granlund Manager -ohjelmiston käyttöliittymä on tehty mahdollisimman helpoksi käyttää.

Granlund Manager on markkinoiden laaja-alaisin

Granlund Manager -ohjelmisto auttaa hahmottamaan nopeasti kiinteistösi nykytilaa. Visuaaliselta etusivulta saat nopealla silmäyksellä halutusta kokonaisuudesta ajantasaisen kuvan. Se soveltuu sekä laajojen kiinteistöportfolioiden hallintaan että yksittäisten kohteiden syvällisempään tarkasteluun.

Granlund Manager on moduulipohjainen ratkaisu kiinteistönjohtamiseen, joten voit hankkia vain ne toiminnallisuudet, joita oikeasti tarvitset. Ohjelmistossa on mahdollisuus jakaa kohteita tai rakennuksia erilaisiin salkkuihin, mikä helpottaa suurten tietomäärien hallinnointia. Lisäksi voit skaalata ja konfiguroida ohjelmistoa organisaatioiden, kiinteistöjen ja kohdesalkkujen tarpeiden mukaisesti.

Löydät ohjelmistosta monipuoliset ominaisuudet kuten dynaamisen raportoinnin ja integraatiot muiden järjestelmien kanssa.

Granlund Manager digitalisoi kiinteistösi ylläpidon

Granlung Manager -ohjelmisto on digitaalinen ratkaisu kiinteistösi ylläpidon arkeen. Voit siis unohtaa kadoksissa olevat kynät, sotkuiset paperipinot ja hidastempoisen taulukkolaskennan.

Ohjelmiston loogisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti hallita kiinteistösi tietoja ja saat kokonaisnäkyvyyttä kiinteistösi kunnossapitoon.

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa eri käyttäjille räätälöityjä toiminnallisuuksia. Esimerkiksi huoltohenkilökunnalle, kiinteistönomistajalle ja vuokralaisille on omat näkymät. Ohjelmistoon luottavat lukuisat organisaatiot, kunnta ja yritykset Suomessa ja ulkomailla: esimerkiksi Alko, S-Ryhmä ja Espoon kaupunki ovat valinneet Granlund Managerin.

Voit käyttää Granlund Manageria myös helposti hahmotettavissa olevina mobiilisovelluksina, joissa liikkuvaa työtä tekevä käyttäjäryhmä on huomioitu erityisen hyvin. Myös rekisteröimätön käyttäjä, kuten vuokralainen voi lähettää palvelupyynnön QR-koodia hyödyntäen.

Granlundilla asiantuntemusta talotekniikasta ja kiinteistönhoidosta

Granlund Manageria käytetään muun muassa kaupan alalla, hotelleissa, ravintoloissa, suojelluissa rakennuksissa ja kulttuurikohteissa, oppilaitoksissa, sairaaloissa, toimitiloissa ja teollisuudessa. Lisäksi sen käyttäjiin kuuluu kaupunkeja ja kuntia sekä erikoiskohteita kuten konesaleja ja urheilu- sekä liikuntatiloja.

Kysy kiinteistöjen ylläpidon ja talotekniikan asiantuntijoiltamme lisää Granlund Managerin eduista kiinteistönhallinnassa. Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun!

Granlund Manager

Granlund Manager on kiinteistöjen ylläpitoprosessien johtamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettu SaaS-palvelu (Software as a Service).

Käytännössä tämä tarkoittaa, että maksat ainoastaan palvelun käytöstä. Ohjelmiston käyttö ei sido omia IT-resurssejasi esimerkiksi jatkuvaan ohjelmiston päivitykseen, palvelimien ylläpitoon tai varmuuskopiointeihin.

SaaS-palvelu on pilvipohjainen, ja siihen kirjaudutaan internet-yhteyden kautta, jolloin ohjelmaa voi käyttää paikasta riippumatta.

Granlund Manager -ohjelmiston uudet julkaisut

Kehitämme Granlund Manageria jatkuvasti. Katso, millaisia uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia ohjelmistoon on tullut viime aikoina.

Tutustu Granlund Managerin ominaisuuksiin!

Huoltokirja
PTS
Laadun seuranta ja auditoinnit
Energianhallinta ja ympäristö

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen Granlund Manager -ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa ennakoivasti Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Tiedot Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikasta löytyvät nopeasti yhdestä paikasta

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ja vastuulliseen ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi

Alko luottaa Granlund Manageriin energia- ja vastuullisuusraportoinnissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporin kaupunki selvitti yli 100 kohteen kiinteistönhoidon mitoituksen ja resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Vantaan kaupungille tehty ohjelmistotoimitus Granlundin historian suurimpia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa pitkäaikaisessa kumppanissaan reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Granlund Manager FAQ – Usein kysyttyjä kysymyksiä

03.09.2019 – Mitä jokaisen pitäisi tietää Granlund Managerista? Luvassa lyhyt oppimäärä. Kerromme mieluusti lisää.

Uutinen

Kuopion kaupunki ohjaa kiinteistöjensä energiatehokkuutta

28.04.2020 – Kuopion kaupungin kiinteistöjen energialasku on vuodessa yli 10 miljoonaa euroa, siksi nopeisiin kulutuksen poikkeamiin on syytä päästä tarttumaan heti.

Uutinen

Data siirtyy suunnittelusta ylläpitoon automaattisesti

04.11.2019 – Hyvästi Excel-taulukoiden aikakausi: laitetiedot siirtyvät suunnittelusta ylläpitoon automaattisesti.

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?