Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerGranlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmistolla viet kiinteistönjohtamisen uudelle tasolle. Saat ajantasaista tietopohjaa järkevien päätösten tekoon, ja voit tehdä helpommin pitkän tähtäimen suunnittelua.

Tee kiinteistöjohtamisesta tuottavaa Granlund Manager -ohjelmistolla

Tehostamalla kiinteistöjohtamista säästät aikaa, energiaa ja rahaa ja panostat samalla ihmisten ja kiinteistöjen hyvinvointiin. Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu järkevään ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Granlund Manager mahdollistaa tiedolla johtamisen ja jatkuvan parantamisen mallin toteuttamisen kiinteistössäsi. Kun saat ajantasaista tietoa, pystyt tekemään oikeita päätöksiä. Voit esimerkiksi selvittää kiinteistösi hiilijalanjäljen ja suunnitella toimenpiteitä energiankulutuksen pienentämiseksi. Ohjelmiston avulla saat kokonaisnäkymän kiinteistön kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan. Se on myös oiva työkalu tehdä laadun seurantaa ja auditointia.

Kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta Granlund Managerista, voit toteuttaa tehokkaasti muun muassa pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS), palvelupyyntöjen seurannan ja huoltotoiminnan ohjaukset.

Granlund Manager -ohjelmiston käyttöliittymä on tehty mahdollisimman helpoksi käyttää.

Granlund Manager on markkinoiden laaja-alaisin

Granlund Manager -ohjelmisto auttaa hahmottamaan nopeasti kiinteistösi nykytilaa. Visuaaliselta etusivulta saat nopealla silmäyksellä halutusta kokonaisuudesta ajantasaisen kuvan. Se soveltuu sekä laajojen kiinteistöportfolioiden hallintaan että yksittäisten kohteiden syvällisempään tarkasteluun.

Granlund Manager on moduulipohjainen ratkaisu kiinteistönjohtamiseen, joten voit hankkia vain ne toiminnallisuudet, joita oikeasti tarvitset. Ohjelmistossa on mahdollisuus jakaa kohteita tai rakennuksia erilaisiin salkkuihin, mikä helpottaa suurten tietomäärien hallinnointia. Lisäksi voit skaalata ja konfiguroida ohjelmistoa organisaatioiden, kiinteistöjen ja kohdesalkkujen tarpeiden mukaisesti.

Löydät ohjelmistosta monipuoliset ominaisuudet kuten dynaamisen raportoinnin ja integraatiot muiden järjestelmien kanssa.

Granlund Manager digitalisoi kiinteistösi ylläpidon

Granlung Manager -ohjelmisto on digitaalinen ratkaisu kiinteistösi ylläpidon arkeen. Voit siis unohtaa kadoksissa olevat kynät, sotkuiset paperipinot ja hidastempoisen taulukkolaskennan.

Ohjelmiston loogisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti hallita kiinteistösi tietoja ja saat kokonaisnäkyvyyttä kiinteistösi kunnossapitoon.

Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa eri käyttäjille räätälöityjä toiminnallisuuksia. Esimerkiksi huoltohenkilökunnalle, kiinteistönomistajalle ja vuokralaisille on omat näkymät. Ohjelmistoon luottavat lukuisat organisaatiot, kunnta ja yritykset Suomessa ja ulkomailla: esimerkiksi Alko, S-Ryhmä ja Espoon kaupunki ovat valinneet Granlund Managerin.

Voit käyttää Granlund Manageria myös helposti hahmotettavissa olevina mobiilisovelluksina, joissa liikkuvaa työtä tekevä käyttäjäryhmä on huomioitu erityisen hyvin. Myös rekisteröimätön käyttäjä, kuten vuokralainen voi lähettää palvelupyynnön QR-koodia hyödyntäen.

Granlundilla asiantuntemusta talotekniikasta ja kiinteistönhoidosta

Granlund Manageria käytetään muun muassa kaupan alalla, hotelleissa, ravintoloissa, suojelluissa rakennuksissa ja kulttuurikohteissa, oppilaitoksissa, sairaaloissa, toimitiloissa ja teollisuudessa. Lisäksi sen käyttäjiin kuuluu kaupunkeja ja kuntia sekä erikoiskohteita kuten konesaleja ja urheilu- sekä liikuntatiloja.

Kysy kiinteistöjen ylläpidon ja talotekniikan asiantuntijoiltamme lisää Granlund Managerin eduista kiinteistönhallinnassa. Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun!

Tutustu Granlund Managerin ominaisuuksiin!

Huoltokirja
PTS
Laadun seuranta ja auditoinnit
Energianhallinta ja ympäristö

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Helsinki, pääkonttori

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Rovaniemi

Utsjoen kunta aloitti suunnitelmallisen kiinteistönhoidon Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Kuntoarviot ja tekniset selvitykset, Huoltokirja

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Utsjoella aloitettiin suunnitelmallinen kiinteistönhoito Granlund Managerin kiinteistönpitokirjalla. Kiinteistöjen lähtötiedot selvitettiin kuntoarvioilla.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Granlund Manager FAQ – Usein kysyttyjä kysymyksiä

03.09.2019 – Mitä jokaisen pitäisi tietää Granlund Managerista? Luvassa lyhyt oppimäärä. Kerromme mieluusti lisää.

Uutinen

Kuopion kaupunki ohjaa kiinteistöjensä energiatehokkuutta

28.04.2020 – Kuopion kaupungin kiinteistöjen energialasku on vuodessa yli 10 miljoonaa euroa, siksi nopeisiin kulutuksen poikkeamiin on syytä päästä tarttumaan heti.

Uutinen

Data siirtyy suunnittelusta ylläpitoon automaattisesti

04.11.2019 – Hyvästi Excel-taulukoiden aikakausi: laitetiedot siirtyvät suunnittelusta ylläpitoon automaattisesti.

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?