Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistöjohtaminenKunnossapidon johtaminen

Kunnossapidon johtaminen

Kunnossapidon johtamisen palveluilla autamme hallitsemaan kiinteistöjesi korjausvelkaa ja kiinteistöstrategiasi mukaista PTS-suunnittelua. Saat myös kiinteistödatan haltuun, jolloin kunnossapitoa johdetaan tiedolla.

Kunnossapidon johtaminen jalkauttaa kiinteistöstrategian käytäntöön

Kunnossapidon johtaminen on olennainen osa kiinteistöomaisuutesi koko elinkaaren hallintaa. Saat meiltä kunnossapidon johtamisen tueksi kokeneet asiantuntijat, jotka tuntevat erilaisten kiinteistöjen tarpeet aina julkisesta sektorista liiketiloihin. Autamme suuntaamaan korjaustoimet oikein, jolloin pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) pysyy ajan tasalla, kiinteistöjen arvo säilyy eikä korjausvelkaa synny.

Kunnossapidon johtaminen alkaa kiinteistöomaisuuden haltuunotolla

Noudatamme kunnossapidon johtamisessa jatkuvan parantamisen periaatetta. Autamme ottamaan kunnossapidon haltuun järjestelmällisesti askel kerrallaan yhdessä sovitun budjetin mukaan.

Saat kunnossapidon johtamiseen selkeän prosessin, joka alkaa kiinteistöomaisuutesi haltuunotolla. Selvitämme kiinteistöjen nykytilanteen ja kokoamme yhteen kohteiden perustiedot, korjaushistorian ja PTS-suunnitelmat. Päivitämme kohteiden tietoja tarkoituksenmukaisilla auditoinneilla ja kuntoarvioilla.

Vuokralaistyytyväisyys ja vastuullisuustavoitteet osaksi kunnossapidon arkea

Kiinteistönomistajana saat parhaan tuoton tyytyväisistä vuokralaisista. Varmistamme kunnossapidon laadun monista eri näkökulmista, kuten kiinteistön tekniikan ja palveluverkoston toiminnan kannalta. Lisäksi liitämme kunnossapidon arkeen kiinteistöstrategiasi mukaisia tavoitteita, kuten vastuullisuuden.

Autamme suunnittelemaan ja kohdentamaan käytännön kunnossapitotoimet oikein kohde- ja kiinteistöportfoliotasolla. Lue lisää kunnossapitoprojekteista, kuten energiatehokkuushankkeista ja ympäristösertifioinneista.

Kunnossapidon johtamista tuetaan digitaalisilla palveluilla

Tuemme kunnossapidon johtamista jatkuvilla palveluilla, jotka auttavat ottamaan myös kiinteistödatan hyötykäyttöön. Kunnossapitotoimenpiteet visualisoidaan dynaamisella raportoinnilla, mikä tekee kunnossapidon johtamisesta helppoa ja huoltotoiminnasta ennakoivaa.

Kunnossapidon digitaalinen johtaminen kartuttaa myös datapääomaasi ja avaa mahdollisuuksia muun muassa rakennusten digitaalisten kaksosten luomiseen. Tehostamme tiedolla johtamista parhailla tiedonhallintajärjestelmillä, kuten Granlund Managerilla.

Granlund Manager -ohjelmisto

Tavoitteena kiinteistöjen ja ihmisten hyvinvointi kustannustehokkaasti? Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu fiksuun ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Katso lisäksi seuraavat palvelumme

Helsinki, pääkonttori

Kirkkonummen kunta uudistaa toimintatapojaan jatkuvalla capex-hallinnalla ja Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta kehittää toimintatapojaan jatkuvilla capex-palveluilla ja Granlund Managerin käytöllä, kuten PTS:llä, energiaseurannalla ja huoltokirjalla.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Työeläkevakuutusyhtiö Varman kiinteistöjen ylläpitoa kehitetään portfoliotasolla

Palvelu

Hiilineutraaliuskonsultointi, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Raportointi, Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Vuosien varrella Varma on laajentanut yhteistyötään Granlundin kanssa kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Johdon konsultointipalveluilla eläkevakuutusyhtiötä autetaan strategisessa portfoliotason kunnossapidossa, investointien suunnittelussa ja…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Yliopistoille merkittäviä säästöjä toimitilajohtamisessa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Kaikissa Suomen 14:ssa valtion rahoittamassa yliopistossa käytetään kiinteistön ylläpito- ja johtamisjärjestelmä Granlund Manageria. Yliopistojen kanssa tehdyn pitkän yhteistyön aikana on…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Osaava asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tuovat asiantuntemusta kiinteistöjohtamiseen

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

KONEen huoltamien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

Vastuullisuus, kiinteistöt ja raha – Mitä markkinoilla tapahtuu?

06.07.2022 – Miltä vastuullisuus näyttää juuri nyt ja mitä ESG tarkoittaa kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten raha ohjaa nyt ja jatkossa alaa kohti…

Blogi

LVI-insinööri laittaa arvokiinteistössä peliin kaiken osaamisensa

31.01.2022 – Helsingin yliopiston päärakennuksen peruskorjaus on Antti Vaahtolan työuran vaativimpia hankkeita. LVI-suunnitelmia on jouduttu päivittämään lukemattomia kertoja, mutta tekemistä se ei…

Uutinen

Valtteina teknologia ja tutkittu tieto – Halton ja Granlund vievät suomalaista sisäilmaosaamista Lähi-itään

14.01.2022 – Suomalaiselle sisäilmaosaamiselle on kysyntää Lähi-idän markkinoilla. Teknologiset ratkaisumme parantavat sisäilman laatua energiatehokkaasti kuumissa olosuhteissa, ja suomalaisen sisäilmatutkimuksen tuloksia hyödynnetään terveysturvallisuuden…

Uutinen

Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea Dubain maailmannäyttelyyn

14.12.2021 – Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea ja tuotti Dubain maailmannäyttelyyn pelin, jossa kuka tahansa voi hypätä hetkeksi kiinteistöjohtajan rooliin.

Uutinen

Visiosta todellisuuteen – mistä aidosti älykäs rakennus koostuu?

25.10.2021 – Älykkään rakennuksen toteutusta ei kannata jättää puolitiehen. Yksittäisten digiratkaisujen sijaan on rakennettava kokonaisuus, josta hyötyvät niin kiinteistön omistaja kuin käyttäjätkin.

Blogi

Kiinteistöjohtajan kahden palan palapeli

04.10.2021 – Meillä kiinteistöjohtamisen parissa työskentelevillä on miljoonan palan palapeli käsissämme, vai sittenkin vain kahden?

Blogi

Sisäilmastonmuutos vaatii toimia – kuinka varaudumme tuleviin pandemioihin?

04.10.2021 – Koronapandemian ratkaisuun on muodostunut uusi liiketoiminta-alue: sisätilojen terveysturvallisuus. Sisäilmastonmuutosta ei ratkaista vain rajoituksilla ja rokotteilla, vaan vaaditaan toimia sisäilman parantamiseen.

Blogi

Rakennusten käyttö tehostuu talotekniikan roolin kasvaessa

10.05.2021 – Rakennukset ovat iso osa yhteiskuntaa ja muodostavat jopa 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta. Talotekniikka auttaa hyödyntämään rakennuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Blogi

Mitä tietoa etsit?