Hyppää sisältöön
PalvelutKunnossapidon johtaminen

Kunnossapidon johtaminen

Kunnossapidon johtaminen auttaa kiinteistöjesi korjausvelan hallinnassa ja tukee kiinteistöstrategiasi mukaista PTS-suunnittelua. Avullamme saat kiinteistödatan haltuun, kun kunnossapitoa johdetaan tiedolla.

Kunnossapidon johtaminen jalkauttaa kiinteistöstrategian käytäntöön

Kunnossapidon johtamisella on olennainen rooli kiinteistöomaisuutesi koko elinkaaren hallinnassa. Saat meiltä avuksesi kokeneet asiantuntijat, jotka tuntevat erilaisten kiinteistöjen tarpeet aina julkisesta sektorista liiketiloihin. Autamme suuntaamaan korjaustoimet oikein, jolloin pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) pysyy ajan tasalla, kiinteistöjen arvo säilyy eikä korjausvelkaa synny.

Kunnossapidon johtaminen alkaa kiinteistöomaisuuden haltuunotolla

Noudatamme kunnossapidon johtamisessa jatkuvan parantamisen periaatetta. Autamme ottamaan kunnossapidon haltuun järjestelmällisesti askel kerrallaan yhdessä sovitun budjetin mukaan.

Saat kunnossapidon johtamiseen selkeän prosessin, joka alkaa kiinteistöomaisuutesi haltuunotolla. Selvitämme kiinteistöjen nykytilanteen ja kokoamme yhteen kohteiden perustiedot, korjaushistorian ja PTS-suunnitelmat. Päivitämme kohteiden tietoja tarkoituksenmukaisilla auditoinneilla ja kuntoarvioilla.

Vuokralaistyytyväisyys ja vastuullisuustavoitteet osaksi kunnossapidon arkea

Kiinteistönomistajana saat parhaan tuoton tyytyväisistä vuokralaisista. Varmistamme kunnossapidon laadun monista eri näkökulmista, kuten kiinteistön tekniikan ja palveluverkoston toiminnan kannalta. Lisäksi liitämme kunnossapidon arkeen kiinteistöstrategiasi mukaisia tavoitteita, kuten vastuullisuuden.

Autamme suunnittelemaan ja kohdentamaan käytännön kunnossapitotoimet oikein kohde- ja kiinteistöportfoliotasolla. Lue lisää kunnossapitoprojekteista, kuten energiatehokkuushankkeista ja ympäristösertifioinneista.

Toimiva kunnossapidon johtaminen vaatii jatkuvia digitaalisia palveluja

Tuemme kunnossapidon johtamista jatkuvilla palveluilla, jotka auttavat ottamaan myös kiinteistödatan hyötykäyttöön. Kunnossapitotoimenpiteet visualisoidaan dynaamisella raportoinnilla, mikä tekee kunnossapidon johtamisesta helppoa ja huoltotoiminnasta ennakoivaa.

Kunnossapidon digitaalinen johtaminen kartuttaa myös datapääomaasi ja avaa mahdollisuuksia muun muassa rakennusten digitaalisten kaksosten luomiseen. Tehostamme tiedolla johtamista parhailla tiedonhallintajärjestelmillä, kuten Granlund Managerilla.

Granlund Manager -ohjelmisto

Tavoitteena kiinteistöjen ja ihmisten hyvinvointi kustannustehokkaasti? Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu fiksuun ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Katso lisäksi seuraavat palvelumme

Helsinki, pääkonttori

Kirkkonummen kunta uudistaa toimintatapojaan Capexilla ja Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta kehittää toimintatapojaan jatkuvilla capex-palveluilla ja Granlund Managerin käytöllä, kuten PTS:llä, energiaseurannalla ja huoltokirjalla.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Varman kiinteistöjen ylläpitoa kehitetään portfoliotasolla

Palvelu

Hiilineutraaliuskonsultointi, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Raportointi, Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Vuosien varrella Varma on laajentanut yhteistyötään Granlundin kanssa kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Johdon konsultointipalveluilla eläkevakuutusyhtiötä autetaan strategisessa portfoliotason kunnossapidossa, investointien suunnittelussa ja…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Yliopistoille merkittäviä säästöjä toimitilajohtamisessa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Kaikissa Suomen 14:ssa valtion rahoittamassa yliopistossa käytetään kiinteistön ylläpito- ja johtamisjärjestelmä Granlund Manageria. Yliopistojen kanssa tehdyn pitkän yhteistyön aikana on…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen

Rakennus kuntoremonttiin?

14.04.2023 – 1960–1980-lukujen rakennukset – siinä missä ihmisetkin – saattavat kaivata pientä kuntoremonttia. Keski-ikäinen rakennetekniikan asiantuntija lähti tapamaan ikätovereitaan.

Blogi

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.04.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa…

Uutinen

DD-selvitys auttaa hallitsemaan kiinteistökaupan riskejä

13.02.2023 – Hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöjen omistuksen painopiste on siirtymässä sote-uudistuksen myötä yhä enemmän ammattimaisille sijoittajille. Samaan aikaan Due Diligence- eli DD-selvitysten tarve…

Uutinen

Hyvä asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tehostavat kiinteistöjohtamista

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

KONEen huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

Vastuullisuus, kiinteistöt ja raha – Mitä markkinoilla tapahtuu?

06.07.2022 – Miltä vastuullisuus näyttää juuri nyt ja mitä ESG tarkoittaa kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten raha ohjaa nyt ja jatkossa alaa kohti…

Blogi

LVI-insinööri laittaa arvokiinteistössä peliin kaiken osaamisensa

31.01.2022 – Helsingin yliopiston päärakennuksen peruskorjaus on Antti Vaahtolan työuran vaativimpia hankkeita. LVI-suunnitelmia on jouduttu päivittämään lukemattomia kertoja, mutta tekemistä se ei…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?