Hyppää sisältöön
ReferenssitNesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

14.8.2023 – Kiinteistöpäällikköpalvelut on kehitetty tilanteisiin, joissa lisäresursseja tarvitaan nopeasti. Ammattitaitoinen kiinteistöpäällikkö hallitsee homman itsenäisesti jo lyhyen perehdytyksen jälkeen.

Toimialat
Teollisuus
Palvelut
Kiinteistöjohtaminen
Paikkakunnat
Helsinki, pääkonttori

Granlundin asiantuntijat ovat tarjonneet Nesteelle kiinteistöpäällikön tehtävälistalle kuuluvia palveluja Kilpilahden jalostamoalueella. Rooleja on muokattu ja laajennettu tarpeen mukaan.

Nesteen Head of Real Estate Management Jaakko Peljo kertoo, että kausiluontoisen avun pitää olla käytettävissä nopeasti.

“Perehdytyksen pitää olla lyhyt ja henkilön kykenevä tarttumaan toimeen jo viikoissa.”

Hyvä kiinteistöpäällikkö on vastuuntuntoinen ja omistautuva. Asioita ei jätetä puolitiehen, ja esimerkiksi yrityksen rahankäyttö koetaan kuin omaksi.

Ulkopuolisen kiinteistöpäällikön pitää toimia saumattomana osana Nesteen omaa ylläpito-organisaatiota, jotta omia resursseja vapautuu muihin tehtäviin.

Peljo arvostaa Granlundin kiinteistöpäälliköissä kokemusta, näkemystä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä kiinteistöpäällikkö on Peljon mukaan vastuuntuntoinen ja omistautuva. Asioita ei jätetä puolitiehen, ja esimerkiksi yrityksen rahankäyttö koetaan kuin omaksi.

Kiinteistöpäällikön työ vaatii myös sosiaalisuutta. “Kiinteistöpäällikön pitää rakentaa kontaktit yhteyshenkilöihimme oma-aloitteisesti ja aktiivisella otteella.”

Granlundin vahvuutena Peljo pitää ison talon tuomaa taustatukea, laajaa kiinteistönpidon osaamista ja asiakaslähtöisyyttä. Kiinteistöpäälliköt ovat pystyneet omaksumaan esimerkiksi jalostamoalueen poikkeuksellisen tarkat turvallisuusprosessit ja -toimintatavat.

“Granlundin kiinteistöpäälliköillä tämä on ollut vahvuus”, Peljo sanoo.

Ulkopuolinen kiinteistöpäällikkö tarjoaa vankkaa osaamista nopeasti ja tarpeen mukaan

Kiinteistöpäällikköpalvelut tukevat kiinteistönomistajia kiinteistöjohtamisen ja ylläpidon eri osa-alueilla, esimerkiksi tietyn tehtävälistan, asiantuntijaresurssin tai akuuttien tarpeiden mukaan.

“Kiinteistöpäällikkömme myös seuraa ylläpitoa aktiivisesti ja osaa kiinnittää riittävästi huomiota oikeisiin asioihin”, toteaa Granlundin customer success manager Aki Wickman.

Palvelu sopii tilanteisiin, joissa ylläpidon johtamiseen ja hallintaan tarvitaan aika ajoin lisäkäsiä tai teknistä osaamista. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi rakennuttamistehtävät ja palveluverkoston laadunvalvonta. Usein työlistalla on myös kilpailutuksia ja sopimusneuvotteluja.

“Varmistamme, että sopimukset sisältävät kaiken olennaisen, kuten työn toteutuksen laatutavoitteet ja aikamääreet”, Wickman sanoo.

Granlundin laajasta organisaatiosta löytyvät erityisasiantuntijat talotekniikan lisäksi muun muassa vuokralaismuutoksiin ja vihreään siirtymään. Joustavuus onkin Wickmanin mukaan tärkeää, koska kiinteistöpäällikön tehtäväkenttä voi muuttua nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

“Siksi kiinteistöpäällikkömme ei ole paikalla vain tiettynä päivänä viikosta, vaan kokonaisvastuussa hänelle uskotuista tehtävistä.”

Haluatko kuulla lisää?

Aki Wickman

Customer Success Manager
Granlund Oy

Neste, Porvoon jalostamo

Nesteen Suomen jalostamo on toiminut Porvoossa, Kilpilahden teollisuusalueella vuodesta 1965 ja se on yksi Euroopan tehokkaimmista ja monipuolisimmista jalostamoista.

Jalostamossa valmistetaan yli sataa erilaista lopputuotetta.

Nesteen tavoitteena on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä.

Porvoon jalostamon nykyinen kokonaistuotantokapasiteetti on noin 12 miljoonaa tonnia vuodessa.

Lue lisää 

Tutustu muihin referensseihimme

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Toimistosta päiväkodiksi – Päiväkoti Roba sai energiatehokkaat ja viihtyisät tilat

Palvelu

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Talotekninen hankekehitys

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Referenssi
Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Leppävirran energiankierrätysjärjestelmä säästää kustannuksia ja pienentää hiilipäästöjä

Palvelu

Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Leppävirran kunnan laaja energiankierrätysjärjestelmä säästää kustannuksia Vokkolan liikunta-alueella. Energiankierrätys säästää Leppävirralla 4700 megawattituntia lämpöä, mikä vastaa yli 230 kaukolämpökodin vuosikulutusta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Teollisuus

Kiinteistöpäällikköpalvelut on kehitetty tilanteisiin, joissa lisäresursseja tarvitaan nopeasti. Ammattitaitoinen kiinteistöpäällikkö hallitsee homman itsenäisesti jo lyhyen perehdytyksen jälkeen.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kuntoarviot tukevat SBB:n hoivakiinteistöjen kunnossapidon hallintaa ja budjetointia

Palvelu

Kuntoarviot ja -tutkimukset, PTS, Huoltokirja

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

SBB:n omistamissa hoivakiinteistöissä kuntoarvioilla on tärkeä tehtävä. Kuntoarviot auttavat pitämään pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS) ajan tasalla ja kunnossapidon kustannukset hallinnassa.
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
OYS 2030
Oulu

Allianssimalli tuo Oulun yliopistollisen sairaalan uudistumiseen ketteryyttä

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Valaistussuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

OYS 2030 -uudistamisohjelma on hyvässä vauhdissa. Oulun yliopistollisessa sairaalassa otetaan käyttöön huippuälykästä tekniikkaa ja valmistaudutaan samalla tekoälyn hyödyntämiseen.
Referenssi
Swing House, Espoo (Kuva: Kuvio)
Helsinki, pääkonttori

Käyttäjien hyvinvointi korostui Swing Housen suunnittelussa

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Energiasuunnittelu, Talotekniikan konsultointi

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Toimisto- ja hotellikokonaisuus Swing Housen talotekniikka valjastettiin alusta alkaen tukemaan tilaajan liiketoiminnan tavoitteita. Käyttäjien hyvinvointiin on panostettu, mistä kertoo Suomen…
Referenssi
Varkaus

ANDRITZ sai Varkauteen historiallisen suuren 1,5 hehtaarin tuotantohallin

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Teollisuus

ANDRITZin uusi konepajahalli Varkaudessa oli projektin toimijoille historiallisen suuri hallihanke. Granlund Kuopion talotekniikkavalvojat toivat osaamisensa mukaan hankkeeseen.
Referenssi
Lappeenranta

Assi Groupin kolmas toimistotalo valmistui aikataulussa ja budjetissa

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Kustannusohjaus

Toimiala

Toimistot

Assi Groupilla on nyt kolmen modernin toimistotalon kokonaisuus keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Kaikkien niiden rakennuttamisessa on luotettu Granlundin asiantuntijoihin.
Referenssi

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?