Hyppää sisältöön
ReferenssitNesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

14.8.2023 – Kiinteistöpäällikköpalvelut on kehitetty tilanteisiin, joissa lisäresursseja tarvitaan nopeasti. Ammattitaitoinen kiinteistöpäällikkö hallitsee homman itsenäisesti jo lyhyen perehdytyksen jälkeen.

Toimialat
Teollisuus
Palvelut
Kiinteistöjohtaminen
Paikkakunnat
Helsinki, pääkonttori

Granlundin asiantuntijat ovat tarjonneet Nesteelle kiinteistöpäällikön tehtävälistalle kuuluvia palveluja Kilpilahden jalostamoalueella. Rooleja on muokattu ja laajennettu tarpeen mukaan.

Nesteen Head of Real Estate Management Jaakko Peljo kertoo, että kausiluontoisen avun pitää olla käytettävissä nopeasti.

“Perehdytyksen pitää olla lyhyt ja henkilön kykenevä tarttumaan toimeen jo viikoissa.”

Hyvä kiinteistöpäällikkö on vastuuntuntoinen ja omistautuva. Asioita ei jätetä puolitiehen, ja esimerkiksi yrityksen rahankäyttö koetaan kuin omaksi.

Ulkopuolisen kiinteistöpäällikön pitää toimia saumattomana osana Nesteen omaa ylläpito-organisaatiota, jotta omia resursseja vapautuu muihin tehtäviin.

Peljo arvostaa Granlundin kiinteistöpäälliköissä kokemusta, näkemystä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä kiinteistöpäällikkö on Peljon mukaan vastuuntuntoinen ja omistautuva. Asioita ei jätetä puolitiehen, ja esimerkiksi yrityksen rahankäyttö koetaan kuin omaksi.

Kiinteistöpäällikön työ vaatii myös sosiaalisuutta. “Kiinteistöpäällikön pitää rakentaa kontaktit yhteyshenkilöihimme oma-aloitteisesti ja aktiivisella otteella.”

Granlundin vahvuutena Peljo pitää ison talon tuomaa taustatukea, laajaa kiinteistönpidon osaamista ja asiakaslähtöisyyttä. Kiinteistöpäälliköt ovat pystyneet omaksumaan esimerkiksi jalostamoalueen poikkeuksellisen tarkat turvallisuusprosessit ja -toimintatavat.

“Granlundin kiinteistöpäälliköillä tämä on ollut vahvuus”, Peljo sanoo.

Ulkopuolinen kiinteistöpäällikkö tarjoaa vankkaa osaamista nopeasti ja tarpeen mukaan

Kiinteistöpäällikköpalvelut tukevat kiinteistönomistajia kiinteistöjohtamisen ja ylläpidon eri osa-alueilla, esimerkiksi tietyn tehtävälistan, asiantuntijaresurssin tai akuuttien tarpeiden mukaan.

“Kiinteistöpäällikkömme myös seuraa ylläpitoa aktiivisesti ja osaa kiinnittää riittävästi huomiota oikeisiin asioihin”, toteaa Granlundin customer success manager Aki Wickman.

Palvelu sopii tilanteisiin, joissa ylläpidon johtamiseen ja hallintaan tarvitaan aika ajoin lisäkäsiä tai teknistä osaamista. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi rakennuttamistehtävät ja palveluverkoston laadunvalvonta. Usein työlistalla on myös kilpailutuksia ja sopimusneuvotteluja.

“Varmistamme, että sopimukset sisältävät kaiken olennaisen, kuten työn toteutuksen laatutavoitteet ja aikamääreet”, Wickman sanoo.

Granlundin laajasta organisaatiosta löytyvät erityisasiantuntijat talotekniikan lisäksi muun muassa vuokralaismuutoksiin ja vihreään siirtymään. Joustavuus onkin Wickmanin mukaan tärkeää, koska kiinteistöpäällikön tehtäväkenttä voi muuttua nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

“Siksi kiinteistöpäällikkömme ei ole paikalla vain tiettynä päivänä viikosta, vaan kokonaisvastuussa hänelle uskotuista tehtävistä.”

Haluatko kuulla lisää?

Aki Wickman

Customer Success Manager
Granlund Oy

Neste, Porvoon jalostamo

Nesteen Suomen jalostamo on toiminut Porvoossa, Kilpilahden teollisuusalueella vuodesta 1965 ja se on yksi Euroopan tehokkaimmista ja monipuolisimmista jalostamoista.

Jalostamossa valmistetaan yli sataa erilaista lopputuotetta.

Nesteen tavoitteena on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä.

Porvoon jalostamon nykyinen kokonaistuotantokapasiteetti on noin 12 miljoonaa tonnia vuodessa.

Lue lisää 

Tutustu muihin referensseihimme

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Integraatiot tuovat tehokkuutta Lappeenrannan Toimitilojen arkeen

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Integraatiot

Toimiala

Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Lappeenrannassa haluttiin varmistaa, että järjestelmät palvelevat omaisuuden hallintaa ja kiinteistöjohtamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena oli, että tieto päivitetään yhteen järjestelmään,…
Referenssi
Kokkola

Kokkolan Urheilupuistosta tulossa energiatehokkuuden edelläkävijä

Palvelu

Energiasuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Urheilu

Kokkolan Urheilupuiston työmaa lähtee näyttävästi käyntiin allianssin voimin helmikuussa 2024. Luvassa on energiamielessä erittäin jännä kokonaisuus.
Referenssi
Lappeenranta

Sampon uusi päärakennus ihastuttaa valolla ja väreillä

Palvelu

Arkkitehtisuunnittelu

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Saimaan ammattiopisto Sampo sai uuden maamerkin, kun Granlundin arkkitehdit suunnittelivat opiston käyttöön valoisan, viihtyisän ja tilatehokkaan uudisrakennuksen.
Referenssi
Kajaani

LUMI on maailman energiatehokkain ja ekologisin supertietokone

Palvelu

Datakeskussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Datakeskukset

Pohjois-Suomen olosuhteet luovat täydellisen ympäristön energiatehokkaalle, toimintavarmalle ja elinkaarikestävälle datakeskukselle. LUMIa ympäröivä talotekniikka kestää konesukupolvelta toiselle.
Referenssi
Nesteen ylläpito-organisaatio saa tukea kiinteistöpäällikkö-palvelusta

Ylläpidon ulkoistus toi Kirkkonummelle säästöjä

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto, Huollon johtaminen ja laadun seuranta, Kilpailutukset ja hankinnat

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Kirkkonummen kunta ulkoisti Veikkolan alueen ylläpidon Granlundin tuella. Kilpailutuksessa valittu palveluntarjoaja on parantanut huollon laatua ja vähentänyt kustannuksia.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Taidemuseo Chappe on pieni timantti keskellä Tammisaarta

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Arkkitehtuuriltaan monimuotoinen Chappe sisältää nykytaiteen ohella innovatiivista talotekniikkaa pienissä ja tehokkaissa raameissa. Kaikki tekniikka suunniteltiin osaksi arkkitehtuuria, joka on taideteos…
Referenssi
Kajaani

Vahva luottamus on CSC:n kumppanuuden tukijalka

Palvelu

Arkkitehtisuunnittelu, Rakennesuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta, Toiminnan varmistaminen ja käyttöönotto

Toimiala

Datakeskukset

CSC solmi Granlundin kanssa uuden puitesopimuksen, joka kattaa datakeskusten suunnittelun, konsultoinnin ja rakennuttamisen. Yhteistyötä on tehty yli 20 vuotta.
Referenssi
Kuopio

Pohjois-Savon SOTE-uudistus toi mukanaan yli 400 uutta toimipaikkaa

Palvelu

Granlund Manager ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

SOTE-uudistus toi Pohjois-Savon hyvinvointialueen kiinteistöjen ylläpitopäällikön Juha-Matti Horttanaisen työpöydälle valtavasti uutta tekemistä. Kiinteistöjä koskevan tiedon hallitsemisessa auttoi Granlund Manager.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kansallisteatterissa nautitaan upouudesta esitystekniikasta ja LVI-tekniikasta

Palvelu

LVI-suunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Energiasuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Kansallisteatteri avautui peruskorjauksen jälkeen taloteknisesti täysin uudistuneena. Teatterintekijät ja katsojat nauttivat huipputason esitystekniikasta, ja laadukkaat sisäolosuhteet tuntee jokaisella hengenvedolla.
Referenssi
Kuopio

KYS Uusi Sydän: Allianssimalli näyttää kyntensä 200 miljoonan sairaalahankkeessa

Palvelu

Talotekniikkasuunnittelu, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Kuopion suuri sairaalahanke KYS Uusi Sydän päätettiin toteuttaa allianssimallilla. Se oli onnistunut päätös, sillä hanke on edennyt aikataulussaan ja alle…
Referenssi

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?