Hyppää sisältöön
PalvelutMobiilisovellukset

Mobiilisovellukset

Granlund Managerin mobiilisovelluksilla nopeutat kiinteistönhuollon tiedonkulkua. Lisäksi mobiilisovellukset tehostavat kiinteistösi kunnosta kertovan tiedon keräämistä.

Mobiilisovellukset tehostavat kiinteistönhoitoa ja parantavat palvelua

Granlund Manager -mobiilisovellusten avulla voit kerätä tietoa kiinteistöstäsi kätevästi. Kaikki tieto tallentuu mukana liikkuvaan järjestelmään ja päivittyy reaaliajassa kaikille osapuolille. Voit tarkistaa kiinteistösi ylläpidon tilan helposti milloin ja missä tahansa.

Granlund Managerin mobiilisovellusten käyttöönotolla mahdollistat myös organisaatiosi viestinnän ja toimintatapojen kehittämisen. Kun ohjaat kaiken kiinteistön kunnossapitoon liittyvän viestinnän ja palvelupyynnöt Granlund Manageriin, vältyt monikanavaiselta ja ylimääräiseltä viestittelyltä.

Mobiilisovellukset huoltotoiminnan apuna

Granlund Managerin kiinteistönhuollon mobiilisovellukset helpottavat arkeasi erityisesti kiinteistöpäällikön ja huollosta vastaavan henkilökunnan tehtävissä. Kiinteistön omistajana sinulla on aina pääsy järjestelmään ja saat mahdollisuuden seurata kaikkia kiinteistösi ylläpidon prosesseja.

Älypuhelimessa mukana kulkevalla mobiilisovelluksella voit tarkastella suunnitteilla olevia, keskeneräisiä ja suoritettuja tehtäviä. Voit myös ottaa tehtävän, kuten palvelupyynnön käsittelyyn heti, kun se saapuu.

Granlund Managerin mobiilisovelluksella voit tarkastella palvelupyyntöjä kätevästi kartalta, mikä auttaa huomattavasti vähentämään siirtymiin kuluvaa aikaa huoltotoiminnassa. Mobiilisovellusten avulla voit tehostaa kiinteistönhoidon kenttätyötä sekä palvelutuotantoa.

Granlund Managerin mobiilisovellusten avulla helpotat myös kiinteistösi laadun seurantaa ja auditointia. Saat katselmukset ja raportit valmiiksi jo kentällä tarkastuskierroksen ohessa.

Loogiset ja helppokäyttöiset mobiilisovellukset

Granlund Manger -mobiilisovellukset ovat loogisia, nopeasti omaksuttavia ja helppokäyttöisiä. Android- ja iOS-puhelimissa toimivilla ja pilvipalvelupohjaisilla mobiilisovelluksilla saat reaaliajassa päivittyvää tietoa kiinteistöstäsi. Voit myös käyttää niitä offline -tilassa, mikä helpottaa kenttätyöskentelyä.

Granlund Managerin selainversiolla voit luoda ja rajata mobiilisovelluksen näkymää sekä hallinnoida eri roolissa olevien käyttäjien toiminnallisuuksia.

Mobiilisovellukset hyödyntävät QR-koodia

QR-koodin avulla voit osallistaa paitsi huoltohenkilöstön, myös kiinteistösi käyttäjät mukaan kiinteistönpitoon. Käyttäjät voivat jättää Granlund Manageriin palvelupyyntöjä käyttämällä QR-koodia.

Esimerkiksi kiinteistösi seinässä olevan QR-koodin avulla kuka tahansa tilan käyttäjä voi lähettää rekisteröitymättä palvelupyynnön vaikkapa vuotavasta vesihanasta. Pyyntö ohjautuu Granlund Managerin avulla suoraan huoltotoiminnasta vastaavalle henkilölle, joka lopuksi kuittaa tehtävän tehdyksi. Nopealla reagoinnilla ja tehokkaalla palvelupyyntöjen käsittelyllä ylläpidät kiinteistönhoidon laatua ja parannat käyttäjätyytyväisyyttä.

Lisäksi voit pyytää QR-koodilla asiakaspalautetta paljon ihmisiä sisältävissä kohteissa kuten urheilu- ja tapahtuma-areenoilla. QR-koodilla saat uusia mahdollisuuksia tiedonkeruun ja viestintätapojen kehittämiseksi.

Kysy lisää Granlund Managerin mobiilisovellusten hyödyntämisestä! Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla


Laadun seuranta ja auditoinnit ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon kokonaisuutta. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Mobiilisovellukset

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?