Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund ManagerMobiilisovellukset

Mobiilisovellukset

Granlund Managerin mobiilisovelluksilla nopeutat kiinteistönhuollon tiedonkulkua. Lisäksi mobiilisovellukset tehostavat kiinteistösi kunnosta kertovan tiedon keräämistä.

Mobiilisovelluksilla tehostat kiinteistönhoitoa ja parannat palvelua

Granlund Manager -mobiilisovellusten avulla voit kerätä tietoa kiinteistöstäsi kätevästi. Kaikki tieto tallentuu mukana liikkuvaan järjestelmään ja päivittyy reaaliajassa kaikille osapuolille. Voit tarkistaa kiinteistösi ylläpidon tilan helposti milloin ja missä tahansa.

Granlund Managerin mobiilisovellusten käyttöönotolla mahdollistat myös organisaatiosi viestinnän ja toimintatapojen kehittämisen. Kun ohjaat kaiken kiinteistön kunnossapitoon liittyvän viestinnän ja palvelupyynnöt Granlund Manageriin, vältyt monikanavaiselta ja ylimääräiseltä viestittelyltä.

Mobiilisovellukset huoltotoiminnan apuna

Granlund Managerin kiinteistönhuollon mobiilisovellukset helpottavat arkeasi erityisesti kiinteistöpäällikön ja huollosta vastaavan henkilökunnan tehtävissä. Kiinteistön omistajana sinulla on aina pääsy järjestelmään ja saat mahdollisuuden seurata kaikkia kiinteistösi ylläpidon prosesseja.

Älypuhelimessa mukana kulkevalla mobiilisovelluksella voit tarkastella suunnitteilla olevia, keskeneräisiä ja suoritettuja tehtäviä. Voit myös ottaa tehtävän, kuten palvelupyynnön käsittelyyn heti, kun se saapuu.

Granlund Managerin mobiilisovelluksella voit tarkastella palvelupyyntöjä kätevästi kartalta, mikä auttaa huomattavasti vähentämään siirtymiin kuluvaa aikaa huoltotoiminnassa. Mobiilisovellusten avulla voit tehostaa kiinteistönhoidon kenttätyötä sekä palvelutuotantoa.

Granlund Managerin mobiilisovellusten avulla helpotat myös kiinteistösi laadun seurantaa ja auditointia. Saat katselmukset ja raportit valmiiksi jo kentällä tarkastuskierroksen ohessa.

Loogiset ja helppokäyttöiset mobiilisovellukset

Granlund Manger -mobiilisovellukset ovat loogisia, nopeasti omaksuttavia ja helppokäyttöisiä. Android- ja iOS-puhelimissa toimivilla ja pilvipalvelupohjaisilla mobiilisovelluksilla saat reaaliajassa päivittyvää tietoa kiinteistöstäsi. Voit myös käyttää niitä offline -tilassa, mikä helpottaa kenttätyöskentelyä.

Granlund Managerin selainversiolla voit luoda ja rajata mobiilisovelluksen näkymää sekä hallinnoida eri roolissa olevien käyttäjien toiminnallisuuksia.

Mobiilisovellukset hyödyntävät QR-koodia

QR-koodin avulla voit osallistaa paitsi huoltohenkilöstön, myös kiinteistösi käyttäjät mukaan kiinteistönpitoon. Käyttäjät voivat jättää Granlund Manageriin palvelupyyntöjä käyttämällä QR-koodia.

Esimerkiksi kiinteistösi seinässä olevan QR-koodin avulla kuka tahansa tilan käyttäjä voi lähettää rekisteröitymättä palvelupyynnön vaikkapa vuotavasta vesihanasta. Pyyntö ohjautuu Granlund Managerin avulla suoraan huoltotoiminnasta vastaavalle henkilölle, joka lopuksi kuittaa tehtävän tehdyksi. Nopealla reagoinnilla ja tehokkaalla palvelupyyntöjen käsittelyllä ylläpidät kiinteistönhoidon laatua ja parannat käyttäjätyytyväisyyttä.

Lisäksi voit pyytää QR-koodilla asiakaspalautetta paljon ihmisiä sisältävissä kohteissa kuten urheilu- ja tapahtuma-areenoilla. QR-koodilla saat uusia mahdollisuuksia tiedonkeruun ja viestintätapojen kehittämiseksi.

Kysy lisää Granlund Managerin mobiilisovellusten hyödyntämisestä! Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Laadun seuranta ja auditoinnit parhaalla kiinteistöjohtamisen ohjelmistolla


Laadun seuranta ja auditoinnit ovat keskeinen osa kiinteistön ylläpidon kokonaisuutta. Granlund Manager -ohjelmistossa saat käyttöösi markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat työkalut laadunvalvontaan sekä jatkuvan parantamisen malliin.

Helsinki, pääkonttori

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manager laajassa käytössä Espoossa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund Manager on ollut käytössä Espoon kaupunkin kiinteistökannassa vuodesta 2013 lähtien.
Referenssi

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?