Hyppää sisältöön
PalvelutTalotekniikan konsultointi

Talotekniikan konsultointi

Talotekniikan konsultointi tukee tehokkaasti liiketoimintasi ja antaa arvokasta tietoa investointiesi pohjaksi. Ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme – kartoitetaan yhdessä kiinteistösi mahdollisuudet.

Talotekniikan konsultointi auttaa löytämään kannattavimmat vaihtoehdot

Talotekniikan konsultoinnin keskeisenä tehtävänä on hahmottaa vaihtoehtoja, jotka tukevat parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaasi. Me puolueettomina konsultteina analysoimme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja tuomme valmiiksi pureskeltuja vaihtoehtoja ja suosituksia päätöksenteon tueksi.

Talotekniikan konsultointi kattaa laajan valikoiman erilaisia neuvonta- ja ohjauspalveluja talotekniikan kaikilta osa-alueilta, oli sitten kyse energiajärjestelmistä, älykkäistä ohjausratkaisuista tai datakeskuksen perustamisesta.

Hyödynnä vahva osaamisemme talotekniikassa ja liiketoiminnassa

Talotekniikan konsultointimme on strategisen tason konsultointia. Siksi on oleellista valita kumppani, joka ymmärtää talotekniikan ohella myös ydinliiketoimintaasi ja toimialasi haasteita. Keskeinen kilpailuvalttimme on monipuolinen osaamisemme, sillä teknisen asiantuntemuksen ohella tiimistämme löytyy myös vahvaa liiketoimintaosaamista. 

Tyypilliseen toimeksiantoomme kuuluu teknisten ratkaisujen ja tarvittavien investointien kannattavuuden ja takaisinmaksuajan arviointi. Vertailulaskelmat eri vaihtoehtojen välillä tukevat näin tehokkaasti päätöksentekoasi tarvittavista investoinneista.

Talotekniikan konsultointi kannattaa monessa kohteessa

Talotekniikan konsultoinnissa tyypillisiä kohteita ovat kauppakeskukset, liikekiinteistöt, kaupat, hotellit, teollisuusrakennukset sekä asuinkerrostalot. Asiakkaamme voi olla esimerkiksi taloyhtiön hallitus, jota askarruttaa suunnitellun viemärisaneerauksen hinta. Vastaavasti globaalin suuryhtiön kiinteistöjen ylläpidosta vastaava henkilö voi pyytää meiltä apua, koska hänellä ei ole aikaa hoitaa kaikkia asioita riittävän laadukkaasti.

Energia-asioissa konsultointi liittyy usein kiinteistöön tehtävien energiaratkaisujen määrittämiseen. Asiakkaallamme voi olla esimerkiksi energiansäästöön tai päästöjen vähentämiseen liittyvä tavoite, joiden saavuttamiseksi talotekniikan konsultoinnilla haetaan vaihtoehtoja. Tunnemme hyvin esimerkiksi markkinoilla olevat energiajärjestelmät ja osaamme riippumattomana asiantuntijana suositella juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Asiakkaitamme ovat myös yritykset, jotka haluavat perustaa konesaleja yhtiön liiketoiminnan kannalta parhaaseen paikkaan. Olemme olleet esimerkiksi mukana useissa hankkeissa, joissa olemassa olevia varastohalleja on muutettu datakeskuksiksi.

Tutustu talotekniikan konsultoinnin referensseihimme

Swing House, Espoo (Kuva: Kuvio)
Helsinki

Käyttäjien hyvinvointi korostui Swing Housen suunnittelussa

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Energiasuunnittelu, Talotekniikan konsultointi

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Toimisto- ja hotellikokonaisuus Swing Housen talotekniikka valjastettiin alusta alkaen tukemaan tilaajan liiketoiminnan tavoitteita. Käyttäjien hyvinvointiin on panostettu, mistä kertoo Suomen…
Referenssi
Vaasa

Vaasan kaupungin talotekniikkaa viritetään uusilla toimintakokeilla

Palvelu

Talotekniikan konsultointi, Korjaussuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vaasan kaupunki on aloittanut kiinteistöissään talotekniikan toiminnan systemaattisen varmistamisen. Uusintatoimintakokeet paljastavat vikoja, joiden korjaaminen onnistuu usein automaatiota säätämällä. Suuren kiinteistökannan…
Referenssi
Espoo

Tapiolan keskuksen talotekninen, LVI- ja energiakonsultointi

Palvelu

LVI-suunnittelu, Talotekniikan konsultointi, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Olemme laatineet Espoon Tapiolan keskukselle taloteknisen yleissuunnitelman, vastanneet LVI- ja energiatehokkuuskonsultoinnista sekä koordinoineet LEED-ympäristösertifiointia.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?