Hyppää sisältöön
PalvelutKonsultointiTalotekniikan konsultointi

Talotekniikan konsultointi

Talotekniikan konsultointi tukee tehokkaasti liiketoimintaa ja antaa arvokasta tietoa investointien pohjaksi. Ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme ja kartoitetaan yhdessä kiinteistösi mahdollisuudet.

Talotekniikan konsultointi hahmottaa kannattavimmat vaihtoehdot

Talotekniikan konsultointi kattaa laajan valikoiman erilaisia neuvonta- ja ohjaustehtäviä talotekniikan kaikilta osa-alueilta – oli sitten kyse energiajärjestelmistä, älykkäistä ohjausratkaisuista tai datakeskuksen perustamisesta.

Talotekniikan konsultoinnin keskeisenä tehtävänä on hahmottaa vaihtoehtoja, jotka tukevat parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaa. Me konsultteina analysoimme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja tuomme valmiiksi pureskeltuja vaihtoehtoja ja suosituksia päätöksenteon tueksi.

Hyödynnä vahva osaamisemme talotekniikassa ja liiketoiminnassa

Talotekniikan konsultointi on strategisen tason konsultointia. Silloin on oleellista valita kumppani, joka ymmärtää talotekniikan ohella myös asiakkaan ydinliiketoimintaa ja toimialan haasteita. Keskeinen kilpailuvalttimme on monipuolinen osaamisemme, sillä teknisen asiantuntemuksen ohella tiimistämme löytyy myös vahvaa liiketoimintaosaamista. 

Tyypilliseen toimeksiantoomme kuuluu teknisten ratkaisujen ja tarvittavien investointien kannattavuuden ja takaisinmaksun arviointi. Vertailulaskelmat eri vaihtoehtojen välillä tukevat näin tehokkaasti asiakkaan päätöksentekoa tarvittavista investoinneista.

Asiantuntevat konsulttimme osaavat havaita myös muita kuin talotekniikkaan liittyviä tarpeita, joissa voimme asiakasta tukea. Sellaisia voi nousta esille esimerkiksi rakennustekniikkaan ja erikoisjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

Talotekniikan konsultointi kannattaa monessa kohteessa

Talotekniikan konsultoinnissa tyypillisiä kohteita ovat kauppakeskukset, liikekiinteistöt, kaupat, hotellit, teollisuusrakennukset sekä asuinkerrostalot.

Asiakkaamme voi olla esimerkiksi taloyhtiön hallitus, jota askarruttaa suunnitellun viemärisaneerauksen hinta. Vastaavasti globaalin suuryhtiön kiinteistöjen ylläpidosta vastaava henkilö voi pyytää meiltä apua, koska hänellä ei ole aikaa hoitaa kaikkia asioita riittävällä laadulla.

Energia-asioissa talotekniikan konsultointi liittyy usein kiinteistöön tehtävien energiaratkaisujen määrittämiseen kerrostaloista kauppakeskuksiin. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi energiansäästöön tai päästöjen vähentämiseen liittyvä tavoite, joiden saavuttamiseksi konsultoinnissa haetaan vaihtoehtoja.

Osaava konsultti tuntee hyvin esimerkiksi markkinoilla olevat energiajärjestelmät ja osaa riippumattomana asiantuntijana suositella juuri kyseiseen kohteeseen parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Talotekniikan konsultoinnissa asiakkaitamme ovat myös yritykset, jotka haluavat perustaa konesaleja yhtiön liiketoiminnan kannalta parhaaseen paikkaan. Olemme olleet esimerkiksi mukana useissa hankkeissa, joissa olemassa olevia varastohalleja on muutettu datakeskuksiksi.

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?