Hyppää sisältöön
PalvelutHuollon johtaminen ja laadun seuranta

Huollon johtaminen ja laadun seuranta

Palveluverkoston johtaminen tukee kiinteistöjesi ylläpidon laatua ja kustannustehokkuutta. Palveluverkoston johtamisen palvelumme auttavat sopimuskauden eri vaiheissa, ja tuemme tekemistäsi digitaalisilla työkaluilla.

Huollon ja palveluverkoston johtaminen vaatii teknistä osaamista

Huollon ja ylläpidon palveluverkostojen johtaminen on tärkeä osa kiinteistöomaisuutesi elinkaaren hallintaa. Autamme varmistamaan laadukkaan ylläpidon koko palvelusopimuksen ajalle aina hankinnoista vuosittaisiin auditointeihin.

Olemme erikoistuneet teknisen huollon ja kunnossapidon johtamiseen, ja siksi pystymme käymään kiinteistönhoidon kanssa jatkuvaa rakentavaa keskustelua teknisistäkin haasteista. Näin varmistamme, että kiinteistösi toimii oikein käytön ja ylläpidon aikana. Saat meiltä apua myös siivous-, vartiointi-, toimitila- ja käyttäjäpalvelujen johtamiseen.

Palveluverkoston johtaminen parantaa huoltotoiminnan laatua

Palveluverkoston johtamisen suurimpia haasteita on huollon ja ylläpidon vaihteleva laatu. Kun palveluntuottajat pitävät kiinni lupaamastaan laatutasosta ja kiinteistönhoidon resursointi on riittävää, vuokralaistyytyväisyys on korkealla ja kiinteistön arvo säilyy.

Laadukkaan palveluverkoston johtamisen perusedellytys on, että palvelujen hankinnat on valmisteltu tarkoituksenmukaisesti. Huolehdimme, että palvelukuvaukset ovat tarkkoja ja huollon laadun seurantaan liitetään tarvittavat palkkiot ja sanktiot. Pidämme hallinnassa myös eri vaiheissa olevat palvelusopimuskaudet ja valmistelemme tulevat hankinnat.

Kiinteistöstrategian pitää ohjata palveluverkostojen toimintaa

Kun kyse on laajasta kiinteistökannasta, saman laatutason huoltopalvelupaketti ei sovi välttämättä jokaiseen kohteeseen. Haltuunottovaiheessa hankimme koko kiinteistökannasta riittävät lähtötiedot ja varmistamme, että kohteet on salkutettu myös ylläpidon kannalta kiinteistöstrategiasi mukaan.

Määrittelemme huoltosuunnitelmat niin, että jokaisen kohteen kunnossapidolla on oma tavoitetaso. Silloin kunnossapidon resurssit on optimoitu, olosuhteet varmistettu ja korjausvelka hallinnassa. Tärkeimmissä kiinteistöissä huollon johtaminen on kokonaisvaltaista ja proaktiivista. Ohjaamme huollon toimintaa muun muassa auditoinneilla ja etävalvonnalla.

Palveluverkoston johtaminen sujuvaksi Granlund Managerilla

Kiinteistöjen palvelujohtaminen nivoutuu yhä tiiviimmin digiratkaisuihin. Kiinteistökohtaiset teknologiat lisäävät digitaalisen kiinteistötiedon määrää ja samalla mahdollisuuksia tarpeenmukaiseen huoltoon. Sopimuskausien aikana palveluverkoston toiminnan johtaminen ja valvonta onnistuu helpoiten markkinoiden käytetyimmällä ylläpidon johtamisen työkalulla, Granlund Managerilla.

Kun kiinteistötiedot ovat digitaalisessa muodossa yhdessä paikassa, palveluverkoston toimintaa pystytään johtamaan tiedolla valitsemiesi tavoitteiden mukaan. Lue lisää myös energiajohtamisesta!

Huollon johtamisen ja laadun seurannan palveluitamme

Granlund Manager -ohjelmisto

Tavoitteena kiinteistöjen ja ihmisten hyvinvointi kustannustehokkaasti? Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu fiksuun ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Helsinki, pääkonttori

Citycon saavuttaa energiajohtamisella miljoonasäästöt vuosittain

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Energiakonsultointi, Energiatehokkuus

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on tehnyt jo vuosia pioneerityötä kauppakeskustensa energiatehokkuuden kehittämisessä. Aktiivinen energiajohtaminen ja energiaseuranta tuottavat miljoonasäästöt vuosittain.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Varman kiinteistöjen ylläpitoa kehitetään portfoliotasolla

Palvelu

Vähähiilisyys, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Raportointi, Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Vuosien varrella Varma on laajentanut yhteistyötään Granlundin kanssa kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Johdon konsultointipalveluilla eläkevakuutusyhtiötä autetaan strategisessa portfoliotason kunnossapidossa, investointien suunnittelussa ja…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Suurin osa kiinteistöalan tietojärjestelmistä on vanhentuneita

31.01.2024 – Kiinteistöalan tietojärjestelmät ovat usein vanhentuneita, eivätkä vastaa tämän päivän vaatimuksiin. Vanhentuneet järjestelmät aiheuttavat pulmia kaikille, jotka tarvitsevat ajantasaista ja luotettavaa…

Blogi

Miten onnistut kiinteistöjen ylläpidon kilpailutuksissa?

09.10.2023 – Jos kilpailutuksia ei tehdä eikä sopimussisältöjä ole vähään aikaan päivitetty, kustannukset karkaavat helposti käsistä, laatu voi heiketä ja palvelujen sisältö…

Uutinen

Mikä on ilmastoriskikartoitus?

02.10.2023 – Kiristyvä lainsäädäntö on vain yksi syy kartoittaa kiinteistöomaisuuden ilmastoriskit. Lue, milloin ilmastoriskikartoitus tuottaa suurimmat hyödyt?

Uutinen
Susanna Sairanen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen

Rakennus kuntoremonttiin?

14.04.2023 – 1960–1980-lukujen rakennukset – siinä missä ihmisetkin – saattavat kaivata pientä kuntoremonttia. Keski-ikäinen rakennetekniikan asiantuntija lähti tapamaan ikätovereitaan.

Blogi

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.04.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?