Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistojohtaminenHuollon johtaminen ja laadun seuranta

Huollon johtaminen ja laadun seuranta

Palveluverkoston johtamisen palveluilla tuemme kiinteistöjesi ylläpidon laatua ja kustannustehokkuutta. Autamme palveluverkoston johtamisessa sopimuskauden eri vaiheissa, ja tuemme tekemistäsi digitaalisilla työkaluilla.

Teknistä osaamista huollon ja palveluverkostojen johtamiseen

Huollon ja ylläpidon palveluverkostojen johtaminen on tärkeä osa kiinteistöomaisuutesi elinkaaren hallintaa. Autamme varmistamaan laadukkaan ylläpidon koko palvelusopimuksen ajalle aina hankinnoista vuosittaisiin auditointeihin.

Olemme erikoistuneet teknisen huollon ja kunnossapidon johtamiseen, ja siksi pystymme käymään kiinteistönhoidon kanssa jatkuvaa rakentavaa keskustelua teknisistäkin haasteista. Näin varmistamme, että kiinteistösi toimii oikein käytön ja ylläpidon aikana. Saat meiltä apua myös siivous-, vartiointi-, toimitila- ja käyttäjäpalvelujen johtamiseen.

Palveluverkoston johtamisella parannetaan huoltotoiminnan laatua

Palveluverkoston johtamisen suurimpia haasteita on huollon ja ylläpidon vaihteleva laatu. Kun palveluntuottajat pitävät kiinni lupaamastaan laatutasosta ja kiinteistönhoidon resursointi on riittävää, vuokralaistyytyväisyys on korkealla ja kiinteistön arvo säilyy.

Laadukkaan palveluverkoston johtamisen perusedellytys on, että palvelujen hankinnat on valmisteltu tarkoituksenmukaisesti. Huolehdimme, että palvelukuvaukset ovat tarkkoja ja huollon laadun seurantaan liitetään tarvittavat palkkiot ja sanktiot. Pidämme hallinnassa myös eri vaiheissa olevat palvelusopimuskaudet ja valmistelemme tulevat hankinnat.

Kiinteistöstrategian pitää ohjata palveluverkostojen toimintaa

Kun kyse on laajasta kiinteistökannasta, saman laatutason huoltopalvelupaketti ei sovi välttämättä jokaiseen kohteeseen. Haltuunottovaiheessa hankimme koko kiinteistökannasta riittävät lähtötiedot ja varmistamme, että kohteet on salkutettu myös ylläpidon kannalta kiinteistöstrategiasi mukaan.

Määrittelemme huoltosuunnitelmat niin, että jokaisen kohteen kunnossapidolla on oma tavoitetaso. Silloin kunnossapidon resurssit on optimoitu, olosuhteet varmistettu ja korjausvelka hallinnassa. Tärkeimmissä kiinteistöissä huollon johtaminen on kokonaisvaltaista ja proaktiivista. Ohjaamme huollon toimintaa muun muassa auditoinneilla ja etävalvonnalla.

Granlund Manager helpottaa palveluverkoston johtamista

Kiinteistöjen palvelujohtaminen nivoutuu yhä tiiviimmin digiratkaisuihin. Kiinteistökohtaiset teknologiat lisäävät digitaalisen kiinteistötiedon määrää ja samalla mahdollisuuksia tarpeenmukaiseen huoltoon. Sopimuskausien aikana palveluverkoston toiminnan johtaminen ja valvonta onnistuu helpoiten markkinoiden käytetyimmällä ylläpidon johtamisen työkalulla, Granlund Managerilla.

Kun kiinteistötiedot ovat digitaalisessa muodossa yhdessä paikassa, palveluverkoston toimintaa pystytään johtamaan tiedolla valitsemiesi tavoitteiden mukaan. Lue lisää myös energiajohtamisesta!

Huollon johtamisen ja laadun seurannan palveluitamme

Granlund Manager -ohjelmisto

Tavoitteena kiinteistöjen ja ihmisten hyvinvointi kustannustehokkaasti? Granlund Manager -ohjelmisto on ratkaisu fiksuun ja ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen.

Helsinki, pääkonttori

Citycon saavuttaa energiajohtamisella miljoonasäästöt vuosittain

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Energiakonsultointi, Energiatehokkuus

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on tehnyt jo vuosia pioneerityötä kauppakeskustensa energiatehokkuuden kehittämisessä. Aktiivinen energiajohtaminen ja energiaseuranta tuottavat miljoonasäästöt vuosittain.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manageria käytetään nyt koko S-ryhmässä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manageria käyttää noin 5000 henkeä eri puolilla Suomea kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi S-ryhmän myymälöissä ja hotelleissa. Järjestelmään kirjaudutaan jo noin…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Työeläkevakuutusyhtiö Varman kiinteistöjen ylläpitoa kehitetään portfoliotasolla

Palvelu

Hiilineutraaliuskonsultointi, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Raportointi, Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Vuosien varrella Varma on laajentanut yhteistyötään Granlundin kanssa kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Johdon konsultointipalveluilla eläkevakuutusyhtiötä autetaan strategisessa portfoliotason kunnossapidossa, investointien suunnittelussa ja…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

DD-selvitys auttaa hallitsemaan kiinteistökaupan riskejä hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöissä

13.02.2023 – Hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöjen omistuksen painopiste on siirtymässä sote-uudistuksen myötä yhä enemmän ammattimaisille sijoittajille. Samaan aikaan Due Diligence- eli DD-selvitysten tarve…

Uutinen

Osaava asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tuovat asiantuntemusta kiinteistöjohtamiseen

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

KONEen huoltamien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

Vastuullisuus, kiinteistöt ja raha – Mitä markkinoilla tapahtuu?

06.07.2022 – Miltä vastuullisuus näyttää juuri nyt ja mitä ESG tarkoittaa kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten raha ohjaa nyt ja jatkossa alaa kohti…

Blogi

Valtteina teknologia ja tutkittu tieto – Halton ja Granlund vievät suomalaista sisäilmaosaamista Lähi-itään

14.01.2022 – Suomalaiselle sisäilmaosaamiselle on kysyntää Lähi-idän markkinoilla. Teknologiset ratkaisumme parantavat sisäilman laatua energiatehokkaasti kuumissa olosuhteissa, ja suomalaisen sisäilmatutkimuksen tuloksia hyödynnetään terveysturvallisuuden…

Uutinen

Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea Dubain maailmannäyttelyyn

14.12.2021 – Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea ja tuotti Dubain maailmannäyttelyyn pelin, jossa kuka tahansa voi hypätä hetkeksi kiinteistöjohtajan rooliin.

Uutinen

Visiosta todellisuuteen – mistä aidosti älykäs rakennus koostuu?

25.10.2021 – Älykkään rakennuksen toteutusta ei kannata jättää puolitiehen. Yksittäisten digiratkaisujen sijaan on rakennettava kokonaisuus, josta hyötyvät niin kiinteistön omistaja kuin käyttäjätkin.

Blogi

Kiinteistöjohtajan kahden palan palapeli

04.10.2021 – Meillä kiinteistöjohtamisen parissa työskentelevillä on miljoonan palan palapeli käsissämme, vai sittenkin vain kahden?

Blogi

Sisäilmastonmuutos vaatii toimia – kuinka varaudumme tuleviin pandemioihin?

04.10.2021 – Koronapandemian ratkaisuun on muodostunut uusi liiketoiminta-alue: sisätilojen terveysturvallisuus. Sisäilmastonmuutosta ei ratkaista vain rajoituksilla ja rokotteilla, vaan vaaditaan toimia sisäilman parantamiseen.

Blogi

Rakennusten käyttö tehostuu talotekniikan roolin kasvaessa

10.05.2021 – Rakennukset ovat iso osa yhteiskuntaa ja muodostavat jopa 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta. Talotekniikka auttaa hyödyntämään rakennuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Blogi

Mitä tietoa etsit?