Hyppää sisältöön
Joensuu

Granlund Joensuu Oy

Olemme Pohjois-Karjalan johtava talotekniikka- ja teollisuussuunnittelun, rakennuttamisen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija.

Talotekniikan asiantuntijakumppanisi Joensuussa

Toiminnassamme yhdistyvät paikallisen joensuulaisen toimijan ketteryys ja suuren konsernin kattava osaaminen. Sovimme kumppaniksesi niin pieniin toimeksiantoihin, kuin suuren kokoluokan jättihankkeisiin.

Kauttamme sinulla on käytettävissäsi koko Granlundin palveluvalikoima aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan.

Olemme toimineet Joensuussa vuodesta 2009 asti. Kokenein osa henkilökunnastamme on toiminut jo yli 40 vuoden ajan LVI-suunnittelun, sähkösuunnittelun ja rakennusautomaatiosuunnittelun parissa Pohjois-Karjalassa.

Huolehdimme siitä, että kiinteistö täyttää asetetut tavoitteet koko elinkaarensa ajan. Erikoisosaamiseemme kuuluvat useat talotekniikan erikoisalat, kuten sairaalasuunnittelu, tele- ja turvasuunnittelu, AV-suunnittelu sekä palotekninen suunnittelu ja kylmätekninen suunnittelu.

Granlund Manager -palvelut Pohjois-Karjalassa


Granlund Manager -ohjelmistolla ja sen käyttöä tukevilla palveluilla on Joensuussa pitkät perinteet. Tuemme kiinteistöjen ylläpitoa markkinoiden parhaalla digitaalisella huoltokirjalla ja huoltokirjakoordinoinnilla. Granlund Manager-ohjelmisto luo vankan pohjan myös energia- ja ympäristöseurannalle, joka on tärkeä osa kiinteistön toiminnan varmistamista.

Teollisuuden sähkösuunnittelupalvelut Pohjois-Karjalassa

Taloteknisen suunnittelun lisäksi olemme erikoistuneet Joensuussa teollisuuden ja konerakennustekniikan (KRT) suunnittelupalveluihin. Hallitsemme erilaisten sähkökäyttöisten koneiden, kuten hybridikäyttöisten satamanosturien, sähkösuunnitteluun. Laadukas lopputulos varmistetaan käyttöönoton aikana.

ATEX-räjähdyssuojausasiakirjat Pohjois-Karjalassa

Tarjoamme Joensuussa sähköalan paloturvallisuuteen ja ATEX-säädoksiin liittyviä asiantuntija- ja suunnittelupalveluja. Laadimme ATEX-selvityksiä ja räjähdyssuojausasiakirjoja sekä säädösten mukaiset tilaluokitteludokumentoinnit kohteisiin, joissa valmistetaan, käsitellään tai varastoidaan palo- ja räjähdysvaarallisia nesteitä, kaasuja tai pölyä.

Meille töihin?

Meillä Joensuussa työskentelee noin 50 eri asiantuntija- ja suunnittelualojen ammattilaista, ja haemme joukkoomme koko ajan uusia osaajia. Laaja ikähaitari on meillä rikkaus, ja porukastamme löytyy sekä nuoruuden intoa että iän tuomaa kokemusta.

Kasvusta huolimatta olemme onnistuneet säilyttämään pienen toimiston välittömän ilmapiirin. Työkulttuuriimme kuuluu, että kaikista asioista keskustellaan avoimesti ja kaveria autetaan aina.

Olemme kannustava työnantaja, ja jokainen saa itse vaikuttaa siihen, minkälaisissa projekteissa haluaa työskennellä ja missä asioissa kehittyä. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia esimerkiksi liikunta- ja hierontaeduilla sekä laajoilla työterveyspalveluilla.

Etätyöskentely onnistuu meillä joustavasti, ja myös keskustassa sijaitsevaan toimistoomme on helppo saapua niin omalla autolla, työsuhdepolkupyörällä, kaupunkipyörällä kuin julkisilla kulkuvälineillä. Luonto on monelle meistä lähellä sydäntä, ja mahdollisuudet ulkoilu- ja urheiluharrastuksiin ovatkin tunnetusti Pohjois-Karjalassa maan parhaat. Tule tutustumaan tai ota yhteyttä!

Yhteyshenkilöt

Anssi Pesonen

Toimitusjohtaja, LVI- ja kylmätekniikka
Granlund Joensuu Oy

Taisto Aalto

Osastonjohtaja, sähkö
Granlund Joensuu Oy

Mikko Sallinen

Ryhmäpäällikkö, LVI, rakennusautomaatio
Granlund Joensuu Oy

Markku Eskelinen

Ryhmäpäällikkö, sähkö
Granlund Joensuu Oy

Minna Hietanen

Ryhmäpäällikkö, elinkaaripalvelut
Granlund Joensuu Oy

Timo Pirinen

Ryhmäpäällikkö, rakennuttaminen
Granlund Joensuu Oy

Henri Piipponen

Energia-asiantuntija
Granlund Joensuu Oy

Risto Kuosmanen

Ryhmäpäällikkö, teollisuussähkö ja ATEX
Granlund Joensuu Oy

Referenssit

Joensuu

Enon seurakunta sai energiatehokkaan seurakuntatalon

Palvelu

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Toiminnan varmistaminen ja käyttöönotto, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Moderni energiatehokas rakennus on parhaimmillaan kuin huippuunsa viritetty kone – kunhan kaikki toimii tismalleen niin, kun on suunniteltu. Enon seurakuntatalon…
Referenssi
Joensuu

Suomen korkein puukerrostalo valmistui Joensuuhun

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Taloyhtiöt

Joensuun Penttilänkulman 14-kerroksinen puukerrostalo on ainutlaatuinen Suomessa. Granlund Joensuu toteutti kohteen LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun.
Referenssi
Joensuu

Joensuun kampuksen peruskorjauksissa huomioidaan aina energiatehokkuus

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Suomen Yliopistokiinteistöjen ja Granlundin yhteistyö on Joensuun kampusalueella poikkeuksellisen tiivistä. Energiatehokkuuspalvelujen tuottamaa tietoa hyödynnetään korjaushankkeissa.
Referenssi

Joensuu

Motonet Areena

Palvelu

Toimiala

Urheilu

Projekti
Joensuu

Pohjois-Karjalan keskussairaala, E-siiven peruskorjaus ja laajennus

Palvelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Projekti
Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmelin uudistus

Palvelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Projekti
Joensuu

Siun soten hankkeet

Palvelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Projekti
Joensuu

Sepänhelmi

Palvelu

Toimiala

Taloyhtiöt

Projekti
Joensuu

Penttilänkulma 2

Palvelu

Toimiala

Taloyhtiöt

Projekti

Muita referenssejämme

  • Kauppakatu 40:n virastotalon uudistus
  • Mehtimäkihalli (uudisrakennus)

Ajankohtaista

Vilma Heljo, Juho Lukkari, Jarna Vesala ja Sami Ventä viihtyvät Granlund Tampereella.

Granlund Tampereella viihdytään yhdessä

02.12.2022 – Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen, rentoon ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Uutinen

Omat opit käytössä pääkonttorin energiatehokkuus- ja hiilineutraaliustyössä

29.11.2022 – Granlund tarjoaa asiakkailleen osaamistaan energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden edistämiseksi. Luonnollisesti samat keinot ovat käytössä myös omassa pääkonttorissa.

Uutinen

KONEen huoltamien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin

25.11.2022 – KONEen ja Granlundin ohjelmistointegraation kautta KONEen huoltamien laitteiden huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Granlund Manageriin. Järjestelmien vuoropuhelu helpottaa ylläpidon seurantaa ja raportointia.

Uutinen

KSL-suunnittelijan tärkein tehtävä on tukea käyttäjiä

24.11.2022 – KSL-suunnittelussa eri osapuolten kuuntelu on tärkeää. Varmistamme, että kiinteät sairaalalaitteet tukevat hoitotyötä niin sairaalakampuksilla kuin yksityisklinikoilla.

Uutinen

Energiatehokkuus, IoT ja data vuoden opinnäytetöiden aiheina

23.11.2022 – Granlundin Vuoden opinnäytetyökisan voittajakolmikon työt pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin: energiatehokkuuteen, esineiden internetiin IoT:n ja datan hyödyntämiseen.

Uutinen

Esa Nykäsestä tulee Granlund Mikkeli Oy:n toimitusjohtaja

21.11.2022 – Granlund Mikkelin toimitusjohtaja Olli Tirkkonen siirtyy konsernin kehitystehtäviin ja tekee tilaa nuoremman polven johtajalle, Esa Nykäselle.

Uutinen

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiöltä kunniamaininta Granlundin AI-Energiakartoitukselle

10.11.2022 – Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön kunniamaininta annettiin 10.11.2022 Granlundin AI-Energiakartoitus-työkalulle. AI-Energiakartoitus antaa vauhtia ESG-tavoitteiden saavuttamiseen.

Uutinen

ESG-tavoitteet korostuvat kiinteistösijoittamisessa

10.11.2022 – Yhä useammat sijoittajat alkavat arvioida kiinteistöomistuksia ja potentiaalisia ostokohteita sen mukaan, kuinka hyvin ne täyttävät ilmaston ja ympäristön kannalta kestävän…

Uutinen

Granlundin hankekehityspalvelut pureutuvat dataan

10.11.2022 – Hankekehitysvaihe on merkittävä osa onnistunutta rakennushanketta, koska silloin päätetään hankkeen energia-, vastuullisuus-, elinkaari- ja laatutavoitteet. Olemme kehittäneet hankekehityksen tueksi benchmark-tietopankin,…

Uutinen

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot
Granlund Joensuu Oy
Kauppakatu 21 b (5. kerros)
80100 Joensuu

Sivukonttori:
Koskikatu 7 A 4 (3. kerros)
80100 Joensuu

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Puhelin
010 759 2770

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003704011751
Operaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään palveluun pdf-muodossa ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa: granlund-joensuu@mail.paletteoy.readsoftonline.com 

Lisätietoja osoitteesta talous@granlund.fi. 

Y-tunnus: 0401175-1

Katso laskutusohjeemme täältä

Mitä tietoa etsit?