Palontorjunta

Palontorjuntapalvelut Suomen kokeneimmalta asiantuntijalta

Palontorjuntaosastollamme työskentelee laaja joukko alan kokeneita ammattilaisia. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti automaattisten sammutusjärjestelmien suunnittelussa, konsultoinnissa ja rakennuttamisessa.

Sprinkleri- ja kaasujärjestelmät vaativiin kohteisiin

Asiantuntijamme pääkaupunkiseudulla ja aluetoimistoissa etsivät jokaiseen kohteeseen sopivimman sprinkleri-, sumu- tai kaasujärjestelmän sekä muut palontorjuntaratkaisut. Tunnemme asuntojen ja liikehuoneistojen lisäksi vaativien tilojen, kuten puolustusvoimien kiinteistöjen, monitoimiareenoiden, sairaaloiden, konesalien ja räjähdysaineteollisuuden, sammutusjärjestelmät.

Palotekninen konsultointi suojaa omaisuutta ja ihmisiä

Autamme varautumaan paloturvallisuuteen pitkäjänteisesti. Arvioimme uusien sammutusjärjestelmien tarpeen ja kustannukset sekä määrittelemme mitoitus- ja suunnitteluperusteet. Teemme myös sammutuslaitteistojen kuntoarvioita ja testauksia. Kokemus auttaa minimoimaan järjestelmien huoltotarvetta ja riskejä jopa 50 vuoden säteellä. Harkituilla ratkaisuilla suojataan omaisuutta ja ihmisiä.

Vahvuutena kokemus ja halu pysyä kehityksen kärjessä

Suunnittelijamme tuntevat alan standardit Suomen lisäksi Euroopassa (EFSN), Yhdysvalloissa (NFPA) ja Venäjällä. Olemme mukana Sprinkleriteknisen yhdstyksen (SPRITY) toiminnassa sekä Tukesin ja rakennusinsinööriliiton (RIL) työryhmissä. Joukostamme löytyy useita Kiwa Inspectan ja Tukesin sertifioimia vastuuhenkilöitä, ja perehdytämme nuoria alaan sisäisesti ja kansainvälisten koulutusten kautta. Hyödynnämme työssämme 3D-mallinnusta ja erityisohjelmia esimerkiksi puhdastilojen suunnitteluun.

Granlundin palontorjuntaosaston palveluja

  • Automaattisten sammutusjärjestelmien suunnittelu
  • Konsultointipalvelut, esim. tarvearviot ja kustannuslaskelmat
  • 3D-tietomallintaminen
  • Palontorjuntajärjestelmien kuntoarviot
  • Paloturvallisuussuunnittelu
  • Rakennuttaminen ja valvonta
  • Sammutuslaitteiston valinta, vertailu ja kilpailutus
  • Sprinkleri-, sumu- ja kaasusammutuslaitteistojen suunnittelu

 

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake