Hyppää sisältöön
Ura meilläMukavat työkaverit saivat Petrin palaamaan Granlund Tampereelle

Mukavat työkaverit saivat Petrin palaamaan Granlund Tampereelle

Onko hyvä yhteishenki vain sanahelinää työpaikkailmoituksissa? Ei ainakaan Granlundilla, sillä juuri hyvä yhteishenki sai Petri Lähteen palaamaan Granlund Tampereen riveihin.

”Meillä on tosi rento ja hyvä fiilis. Tulemme kaikki hyvin toimeen ja koen kuuluvani porukkaan. Ryhmähenki on se, miksi suosittelen hakemaan tänne. Meillä ei ole väliä, missä tiimissä on, olemme samaa pataa kaikki”, sprinklerisuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Petri Lähde kertoo.

Petri palasi Granlund Tampereelle tammikuussa neljän vuoden tauon jälkeen. Granlundilla nuorempana LVI-suunnittelijana aloittanut Petri vaihtoi välillä projektipäällikön tehtäviin toiseen yritykseen. Yhteys granislaisiin kuitenkin säilyi ja lopulta työkaveruus houkutteli palaamaan.

”Tulin takaisin, koska tarjolla oli sopiva tehtävä sekä mukavat työkaverit. Systeemit ovat kehittyneet, työilmapiiriin on panostettu ja etätyökin onnistuu. Täällä kuunnellaan sitä, mitä ihmiset haluavat tehdä ja vastuuta annetaan, jos niin haluaa. Koulutuksiakin on tosi kattavasti”, Petri listaa.

Yhteishenkeä vaalitaan Granlund Tampereella kahvihuoneessa. Granlund Tampereen tarjoama aamupala kokoaa porukan yhteen kerran viikossa. Iltapäivisin kahvihuoneesta löytää hedelmiä tai pullaa.

”Moni hakeutuu sopivasti siihen syömään, vaikka mitään kalenterivarausta aamupalasta tai iltapäiväkahveista ei ole tehty. Kahvihuone on täynnä ja fiilis on hyvä. Hedelmät, pullat ja aamupala ovat hyviä houkutteita ja ne auttavat jaksamaan”, Petri kehuu.

Kahvihuoneessa rupatellessa tutustuu työkavereihin. Pian liitteen ”työ” voi jättää sanasta pois.

”Loppupeleissä projektit ovat samanlaisia kaikkialla. Jos ryhmähenki on hyvä, on projektin tekeminenkin mukavaa. Pelkkä palkka ei riitä houkuttelemaan, ryhmähenki ja työkaveruus on paljon tärkeämpää”, Petri päättää.

Liity uraverkostoomme!

Oletko kiinnostunut työpaikasta Granlundilla?

Palkkaamme jatkuvasti riveihimme uusia työkavereita. Vaikka juuri tällä hetkellä meillä ei olisi julkisesti avoinna olevia ja sinulle sopivia työpaikkoja Tampereella, voit ilmoitella itsestäsi liittymällä uraverkostoomme. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka aukeaa!

Loppupeleissä projektit ovat samanlaisia kaikkialla. Jos ryhmähenki on hyvä, on projektin tekeminenkin mukavaa.

Petri Lähde

Mitä tietoa etsit?