Hyppää sisältöön
Ura meilläAmmattilaiselle

Haluamme, että viihdyt kanssamme

Meille on tärkeää tarjota kaikille granlundilaisille työpaikka, jonne on kiva tulla. Meillä työskentelee yli 1100 kiinteistö-, rakennus- ja ohjelmistoalan ammattilaista. Liity meihin ja ryhdy granlundilaiseksi!

Millainen työpaikka Granlund on?

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi. Olemme ylpeitä siitä, että teemme aina laadukasta työtä, mutta emme tingi hyvästä meiningistä.

Granlund tarjoaa erittäin kattavat henkilöstöedut ja bonusjärjestelmämme koskee kaikkia. Meille on tärkeää, että voit hyvin. Tarjoammekin monipuolisesti terveyspalveluja ja virkistystä.

Missiomme on luoda hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle.

Granlundilla on hyvät puitteet ja mahdollisuuksia, jos haluaa kouluttautua lisää.

Riitta Tulokas, korjausrakentamisen ryhmäpäällikkö

Työnantajalupauksemme:

Ihminen etusijalla

Granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Kunnioitamme jokaista työntekijäämme, jokaisen työ on tärkeää. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat ilman ylimääräisiä kiemuroita. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Haluamme, että voit tehdä työsi mahdollisimman mielekkäästi ja joustavasti.

Tilaa kehittymiselle

Jokaisen ammatillinen kasvu ja kehittyminen on meille ykköstason prioriteetti. Laajenna osaamistasi koulutuksissa, opi uutta työkavereiltasi tai kasvata kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi Granlundin Ura- tai Koulutuspuu-mallista ja kiipeä kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

Eteenpäin menemisen mentaliteetti

Meitä yhdistää halu mennä eteenpäin. Luomme työssämme hyvinvointia ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Työmme tavoitteena on erinomainen lopputulos, sinä päätät miten sinne päästään. Meillä työntapoja kehitetään jatkuvasti.

Monipuolisia työuria kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille

Suunnittelu

Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Suunnittelu on toimintamme kivijalka, ja yli 700 suunnittelun asiantuntijaa palvelee asiakkaitamme kaikilla talotekniikan osa-alueilla ympäri Suomen.

Haluamme kehittää paitsi omaa tekemistämme myös koko alaa eteenpäin. Jaamme aktiivisesti tietoa keskenämme.

Kiinteistöjohtaminen

Autamme asiakkaitamme kiinteistöjen teknisen elinkaaren hallinnassa. Valjastamme kehityksen polttoaineeksi saatavilla olevan kiinteistötiedon.

Poikkitieteellinen kyvykkyys, innostuneisuus, jatkuva parantaminen sekä vastuullisuus ovat vahvasti läsnä tekemisessämme ja kiinteistöjohtamisen palvluissamme.

Ohjelmistot

Granlund Manager on Suomen käytetyin kiinteistöjohtamisen ohjelmisto. Kehitämme SaaS-sovellusta nykyaikaisille päätelaitteille ja käytämme kehitystyössä moderneja työkaluja ja teknologioita.

Noudatamme ohjelmistokehityksessä ketterän kehityksen periaatteita. Meillä on monipuoliset integraatiorajapinnat ja valtava määrä dataa

Rakennuttaminen

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme vastaavat peruskorjauksen valmistelusta, suunnittelun ohjauksesta ja valvonnasta. Tuomme prosessiin myös laajaa talotekniikkaosaamista. Palvelemme rakennuttamisessa ja valvonnassa yrityksiä, ammattirakennuttajia ja taloyhtiöitä.

Olemme tekemisissä kestävän kehityksen, energiatehokkuuden ja ihmisten hyvinvoinnin kanssa. Sen kautta omalle työlle on helppo löytää merkitys.

Tapani Idman, sairaalasuunnittelun osastonjohtaja

Avoimet työpaikat

Tarjolla monipuolisia urapolkuja.

”Granlundilla ei tarvitse hypätä yksin syvään päätyyn”

28.09.2020 – Granlundin mentorointiohjelmassa kokeneempi kollega auttaa nuorempaa etenemään urapolullaan. Eveliina Vesalainen ja Antti Akselin kouluttautuvat uudella mallilla projektipäälliköiksi.

Blogi

”Aamulla herätessä ei koskaan tuntunut pahalta, kun piti lähteä töihin”

19.11.2019 – Parhaat kesäharjoittelut antavat paljon sekä harjoittelijalle että työnantajalle.Granlundilla useat harjoittelijat myös jatkavat myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Uutinen

Näin tehdään hyvä koulu – sähkösuunnittelijat kertovat

28.10.2019 – Granlund Kuopion sähkösuunnittelijat Antti Mustonen ja Toni Pokkinen ovat koulujen sähkösuunnittelun ammattilaisia. Minkälaista on suunnitella kouluhankkeita?

Uutinen

Granlundilta löytyy valtava määrä asiantuntijuutta. Monenlaisia ongelmia on ratkottu yhteisesti avokonttorissa tai kahvipöydän ääressä loppumattomalla mielenkiinnolla.

Heidi Silander, kehityspäällikkö

Uratarinat

Lue, miten niin moni on valinnut Granlundin työpaikakseen ja mitä kaikkea me granlundilaiset teemme työksemme.

Etuja ja mahdollisuuksia

Olemme kotimainen, 100 % työntekijöidemme omistama yritys. Henkilöstökyselystä käy ilmi, että työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana.

Pidämme omistamme hyvän huolen ja tarjoamme erittäin kattavat edut työntekijöillemme. Etujen laajuus voi vaihdella eri Granlund-yhtiöiden välillä.

Rahan arvoisia etuja

 • Tulospalkkion koko henkilöstölle
 • Spot-palkkiot erinomaisista suorituksista (500–1500 €)
 • Työmatkaetu 300 € / vuosi
 • Puhelinetu
 • Mahdollisuus osakkuuteen

Oman elämän ja työn yhteensovittaminen

 • Laajat etätyöskentelymahdollisuudet
 • Joustava töihin paluu perhevapaalta
 • Lasten kesäkerho
 • Palkallinen muuttopäivä

Virkistys

 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu 200 € / vuosi
 • Virkistysmatkat 400 € / hlö / vuosi
 • Hedelmät, kahvit

Terveys ja turvallisuus

 • Kattava työterveyshuolto
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Sähköpöydät, ergonomisuus
 • Hieronta
 • Vakuutukset roolien mukaan

Granlund lukuina

61

vuotta

27

kaupunkia

1000

asiantuntijaa

103 M€

liikevaihto

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?