Hyppää sisältöön
Ura meilläAmmattilaiselle

Haluamme, että viihdyt kanssamme

Meille on tärkeää tarjota kaikille granlundilaisille työpaikka, jonne on kiva tulla. Meillä työskentelee yli 1400 kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista. Liity meihin ja ryhdy granlundilaiseksi!

Näin varmistamme, että voit luoda Granlundilla sinun näköisesi uran


Granlundilaisena voit rakentaa uraasi suunnitteluprojektien, konsultoinnin, rakennuttamisen, valvonnan ja kiinteistöjohtamisen parissa. Valitse sinulle sopivin toimipaikka lähes kolmestakymmenestä toimistostamme ympäri Suomen.

Tulet kuulluksi

Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Kuuntelemme näkemyksiäsi ja haluamme, että voit tehdä työsi mielekkäästi. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Kehityt urallasi

Meillä voit erikoistua ja edetä rooliasi vaihdellen, ja saat vahvat näytöt urallesi. Tiedämme, että kaikilla on tärkeä elämä myös työajan ulkopuolella. Työaikajärjestelyt tuovat joustoa polullesi ja laaja koulutusvalikoimamme vahvistaa osaamistasi.

Saat kokeilla

Olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Työmme tavoitteena on erinomainen lopputulos, sinä päätät miten sinne päästään. Innovaatiot voivat poikia kutkuttavia mahdollisuuksia sinunkin urallesi.

Granlundille isot pisteet siitä, että täällä on mahdollista siirtyä elämäntilanteen mukana toisiin toimistoihin. Se on huomattava etu.

Jarmo Karttunen, rakennusautomaation ryhmäpäällikkö

Millainen työpaikka Granlund on?

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi. Olemme ylpeitä siitä, että teemme aina laadukasta työtä hyvästä meiningistä tinkimättä.

Granlund tarjoaa erittäin kattavat henkilöstöedut ja bonusjärjestelmämme koskee kaikkia. Meille on tärkeää, että voit hyvin. Tarjoammekin monipuolisesti terveyspalveluja ja virkistystä.

Missiomme on luoda hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle.

Granlundilla on hyvät puitteet ja mahdollisuuksia, jos haluaa kouluttautua lisää.

Riitta Tulokas, korjausrakentamisen ryhmäpäällikkö

Millaisen uran voit tehdä LVI-insinöörinä Granlundilla?


Tapani Idman on edennyt LVI-suunnittelun harjoittelijasta projekti-insinööriksi, sitten projektipäälliköksi, LVl­ ryhmäpäälliköksi ja osastonjohtajaksi. Miten se on onnistunut Granlundilla?

Perhevapaiden pitäminen onnistuu joustavasti Granlundilla

Miten tuoreen työntekijän raskausuutiset otettiin vastaan? Entä miten kaksosten isä sai järjestettyä enemmän aikaa perheelleen? Voiko perhevapaalle jäädä mutkattomasti johtotehtävistä?

Hyvä pomo kulkee rinnalla elämän käänteissä

Miten hyvä pomo toimii, kun työntekijä tarvitsee joustoa työaikoihin opintojensa vuoksi? Tai kun poikkeustilanne heittää kerralla koko työnteon uusiksi? Toisinaan pomon tuki on korvaamaton, kun oma jaksaminen on tiukilla.

Millaisia projekteja talotekniikan ammattilaiset pääsevät Granlundilla toteuttamaan?

Granlundilaiset jakavat kokemuksiaan ja oppejaan projektien pyörteistä.

Liity uraverkostoomme!

Oletko kiinnostunut työpaikasta Granlundilla?

Palkkaamme jatkuvasti riveihimme uusia työkavereita. Vaikka juuri tällä hetkellä meillä ei olisi julkisesti avoinna olevia ja sinulle sopivia työpaikkoja, voit ilmoitella itsestäsi liittymällä uraverkostoomme. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka aukeaa!

Monipuolisia työuria kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille

Suunnittelu

Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Suunnittelu on toimintamme kivijalka, ja yli 700 suunnittelun asiantuntijaa palvelee asiakkaitamme kaikilla talotekniikan osa-alueilla ympäri Suomen.

Haluamme kehittää paitsi omaa tekemistämme myös koko alaa eteenpäin. Jaamme aktiivisesti tietoa keskenämme.

Kiinteistöjohtaminen

Autamme asiakkaitamme kiinteistöjen teknisen elinkaaren hallinnassa. Valjastamme kehityksen polttoaineeksi saatavilla olevan kiinteistötiedon.

Poikkitieteellinen kyvykkyys, innostuneisuus, jatkuva parantaminen sekä vastuullisuus ovat vahvasti läsnä tekemisessämme ja kiinteistöjohtamisen palveluissamme.

Rakennuttaminen

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme vastaavat peruskorjauksen ja muiden suunnitteluhankkeitten valmistelusta, suunnittelun ohjauksesta ja valvonnasta. Tuomme prosessiin myös laajaa talotekniikkaosaamista. Palvelemme rakennuttamisessa ja valvonnassa yrityksiä, ammattirakennuttajia ja taloyhtiöitä.

Granlundilta löytyy valtava määrä asiantuntijuutta. Monenlaisia ongelmia on ratkottu yhteisesti avokonttorissa tai kahvipöydän ääressä loppumattomalla mielenkiinnolla.

Heidi Silander, kehityspäällikkö

Avoimet työpaikat

Tarjolla monipuolisia urapolkuja.

Näin tehdään hyvä koulu – sähkösuunnittelijat kertovat

28.10.2019 – Granlund Kuopion sähkösuunnittelijat Antti Mustonen ja Toni Pokkinen ovat koulujen sähkösuunnittelun ammattilaisia. Minkälaista on suunnitella kouluhankkeita?

Uutinen

Hyvä valvoja on tarkka mutta yhteistyökykyinen

22.05.2019 – Valvoja pitää rakennuksen laadun puolta. Parhaimmillaan työtä tehdään yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä tilaajan ja urakoitsijan kanssa.

Uutinen

Sähkösuunnittelija kertoo, miten tehtaat saadaan toimimaan

27.08.2021 – Teollisuussuunnittelija Janne Raution uran kohokohdiksi ovat nousseet haasteelliset projektit esimerkiksi Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Uutinen

”Granlundilla ei tarvitse hypätä yksin syvään päätyyn”

28.09.2020 – Granlundin mentorointiohjelmassa kokeneempi kollega auttaa nuorempaa etenemään urapolullaan. Eveliina Vesalainen ja Antti Akselin kouluttautuvat uudella mallilla projektipäälliköiksi.

Blogi

”Aamulla herätessä ei koskaan tuntunut pahalta lähteä töihin”

19.11.2019 – Parhaat kesäharjoittelut antavat paljon sekä harjoittelijalle että työnantajalle. Granlundilla useat harjoittelijat myös jatkavat myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Uutinen

Uratarinat

Lue, miten niin moni on valinnut Granlundin työpaikakseen ja mitä kaikkea me granlundilaiset teemme työksemme.

Etuja ja mahdollisuuksia

Olemme kotimainen, 100 % työntekijöidemme omistama yritys. Henkilöstökyselystä käy ilmi, että työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana.

Pidämme omistamme hyvän huolen ja tarjoamme erittäin kattavat edut työntekijöillemme. Etujen laajuus voi vaihdella eri Granlund-yhtiöiden välillä.

Rahan arvoisia etuja

 • Tulospalkkio koko henkilöstölle
 • Henkilöstörahasto
 • Spot-palkkiot erinomaisista suorituksista (500–1500 €)
 • Työmatkaetu
 • Puhelinetu
 • Työsuhdepolkupyörä

Oman elämän ja työn yhteensovittaminen

 • Laajat etätyöskentelymahdollisuudet
 • Joustava töihin paluu perhevapaalta
 • Koululaisten kesäkerho Malmilla
 • Palkallinen muuttopäivä

Virkistys

 • Lounasetu
 • Liikunta, hieronta- ja kulttuurietu 200 € / vuosi
 • Virkistysmatkat 400 € / hlö / vuosi
 • Aamupala, Hedelmät, kahvit

Terveys ja turvallisuus

 • Kattava työterveyshuolto
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Sähköpöydät, ergonomisuus
 • Vakuutukset roolien mukaan

Granlundin Urapuu ja Koulutuspuu helpottavat oman uran rakentamista

Urapuu

Granlund haluaa mahdollistaa jokaiselle mielekkään uran. Koska eri ihmiset haluavat kehittää uraansa eri tavoin, Granlundin urapuussa voi edetä ylöspäin tai oksalta oksalle yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä voit kehittyä asiantuntijana moneen suuntaan ja saada aivan uusia näkökulmia, kun voit työskennellä erilaissa rooleissa. Monipuolinen osaaminen on rikkaus meille ja kaikille meillä työskenteleville.

Meillä urapuun oksia ovat suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta, konsultointi, ohjelmistot ja innovaatiot. Esimerkiksi talotekniikan osaajille meillä on työtehtäviä näissä kaikissa liiketoiminnoissa. Kaikki eivät mieli esihenkilön rooliin, vaan haluavat erikoistua itselle mieluisaan asiantuntijatyöhön.

Jos ylöspäin johtotehtäviin eteneminen kiinnostaa, siihen urapuussa on myös omat oksansa. Meillä tyypillisiä titteleitä ovat harjoittelija, suunnittelija, asiantuntija, konsultti, projektipäällikkö, johtava asiantuntija, ryhmäpäällikkö ja johtaja.

Koulutuspuu

Haluamme kannustaa kaikkia meillä työskenteleviä ylläpitämään osaamistaan monipuolisilla koulutuksilla, ja koulutuskalenterimme onkin hyvin kattava.

 • Koulutukset harjoittelijoille: Granlund alkupolun suoritettuasi sinulla on ymmärrys​ Granlundin yleisistä toimintamalleista, toimialasi ajankohtaisista asioista​ ja tehtäväsi vaatimista keskeisistä työkaluista​.
 • Asiantuntijan koulutukset: Saat koulutuksista tukea kehittymiseesi asiantuntijana läpi työurasi – aina nuoresta asiantuntijasta senior-tason osaajaan. ​Suunnittele yhdessä esihenkilösi kanssa sinulle parhaiten sopiva kehittymispolku, jossa hyödynnät sekä Granlundin sisäistä, että talon ulkopuolista koulutustarjontaa.
 • Päällikön arki: koulutuskokonaisuus tarjoaa monipuolisesti työkaluja päällikköroolissa toimivien granlundilaisten osaamisen kehittämiseen työuran eri vaiheissa.​ Voit suunnitella sinulle parhaiten sopivan kehittymispolun yhdessä esihenkilösi kanssa. Tarjolla on sekä Granlundin sisäistä, että talon ulkopuolista koulutusta.
 • Koulutusta esihenkilön roolia varten: Granlund tukee ja kehittää esihenkilöinä toimivia tehtävässään sekä rakentaa yhtenäistä, valmentavaa johtamiskulttuuria kattavalla koulutustarjonnalla.

Granlund lukuina

63

vuotta

27

kaupunkia

1400

asiantuntijaa

129,2 M€

liikevaihto

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?