Hyppää sisältöön
UutinenJyväskyläläinen insinööritoimisto Easytec Oy osaksi Granlund-konsernia

Jyväskyläläinen insinööritoimisto Easytec Oy osaksi Granlund-konsernia

3.12.2018 – Jyväskylän alueen johtava sähkösuunnittelutoimisto vahvistaa Granlundin markkina-asemaa Keski-Suomessa

Aihepiiri
Tuottavuus
Jaa

Jyväskylän alueen johtava sähkösuunnitteluyritys Easytec Oy on myynyt osake-enemmistönsä Granlund Oy:lle. Yrityskauppa tuli voimaan perjantaina 30.11.2018. Granlund on noin 900 asiantuntijaa työllistävä talotekniikka-alan suunnittelu-, konsultointi- ja ohjelmistokonserni, joka toimii Suomessa 20 paikkakunnalla.

Easytec on vuonna 1985 perustettu seitsemän henkilöä työllistävä sähkösuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jolla on vahva historia ja asiakkuudet Keski-Suomen alueella. Easytec toimii tällä hetkellä sähkösuunnittelijana mm. Suomalaisen musiikkikampuksen projektissa sekä Keski-Suomen sairaala Novan hankkeessa.

Easytec täydentää vahvasti Granlundin Jyväskylän alueen palveluvalikoimaa. Nyt Keski-Suomessa voidaan tarjota kokonaisvaltaisia talotekniikan palveluita mukaan lukien konsultointipalvelut ja korjausrakentaminen.

”On hienoa, että saamme näin vahvaa sähkösuunnittelun osaamista Granlund-konserniin ja voimme vahvistaa talotekniikan toimijana markkina-asemaamme Keski-Suomen alueella”, kommentoi Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Granlundista Easytec löysi kumppanin, jota yhdistävät yhteinen arvomaailma sekä samankaltaiset toimintaperiaatteet. ”Granlund on sähkösuunnittelun markkinajohtaja, joka panostaa erityisesti laatuun ja osaamiseen. Allekirjoitamme Easytecilla samat periaatteet. Yrityskaupan myötä pystymme myös laajentamaan pienen yrityksen toiminta-aluetta ja asemaa markkinoilla”, kommentoi Heikki Leppisaari, Easytec Oy:n toimitusjohtaja.

Easytec fuusioituu Granlund Jyväskylä Oy:hyn vuoden 2019 kuluessa. Easytecin henkilöstö siirtyy Granlund Jyväskylän työntekijöiksi fuusion yhteydessä ja muuttaa yhteisiin tiloihin. Heikki Leppisaari jatkaa Easytecin toimitusjohtajana yrityskaupan siirtymäajan. Granlund Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Jari Manninen iloitsee yrityskaupasta: ”Easytecin myötä saamme Jyväskylään vahvaa sähkösuunnitteluosaamista, joka täydentää loistavasti palveluvalikoimaamme.”

Granlund Jyväskylä Oy on Granlund-konsernin nuorimpia tulokkaita. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2015, kun LVI-insinööritoimisto Lindroos Oy siirtyi Granlund-konserniin. Yhtiön erikoisosaamista ovat LVI-suunnittelun lisäksi energia- ja kuntokatselmukset sekä LVI-tekninen konsultointi ja neuvonta. Yritys tuottaa palveluita laajasti Keski-Suomen alueella niin julkisella sektorilla, palvelualalla kuin teollisuudessa ja liikeyrityksissä.

Lisätiedot:
Heikki Leppisaari, Easytec Oy:n toimitusjohtaja, 050522 8683, heikki.leppisaari@easytec.fi

Pekka Metsi, Granlund Oy:n toimitusjohtaja, 040 529 6509, pekka.metsi@granlund.fi

Jari Manninen, Granlund Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja, 040 523 6645, jari.manninen@granlund.fi

Mitä tietoa etsit?