Granlund Jyväskylä Oy

Granlund Jyväskylä Oy

Granlund Jyväskylä on johtava talotekniikan ammattilainen Keski-Suomessa.

Granlund Jyväskylä Oy aloitti toimintansa vuonna 2015, kun LVI-insinööritoimisto Lindroos Oy siirtyi Granlund-konserniin. Erikoisosaamistamme ovat LVI-suunnittelun lisäksi energia- ja kuntokatselmukset sekä LVI-tekninen konsultointi ja neuvonta.

Tuotamme palveluita laajasti Keski-Suomen alueella. Asiakkaamme toimivat niin julkisella sektorilla, palvelualalla kuin teollisuudessa ja liikeyrityksissä. Asiakkaitamme ovat myös talo- ja kiinteistöyhtiöt.

Granlund Jyväskylän palvelut

  • LVIA-suunnittelu
  • Rakennuttaminen ja valvonta: talotekniikka, korjausrakentaminen
  • Hankekehitys ja kiinteistön ylläpidon asiantuntijapalvelut
  • Konsultointi, selvitykset ja ohjelmistot

Haluatko tietää lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen? Ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Toimistomme sijaitsee Mattilanniemessä Jyväskylän keskustan tuntumassa.

Jaa artikkeli

Jari Manninen
Jari Manninen

Toimitusjohtaja
Granlund Jyväskylä Oy

040 523 6645
etunimi.sukunimi@granlund.fi
Antti Törmälä
Antti Törmälä

Osastonjohtaja, kiinteistönpito
Granlund Jyväskylä Oy

040 840 7232
etunimi.sukunimi@granlund.fi
Marko Puolakka
Marko Puolakka

Asiakkuuspäällikkö, energia
Granlund Consulting Oy

040 838 2485
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Olen ratkonut energia-alan haasteita asiakkaiden kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Vahvinta osaamisaluettani ovat energiatehokkuuden johtaminen ja koulutus, mittaustekniikan osaaminen sekä raportointijärjestelmät. Työssäni yhdistän energiatehokkuuden osaamisen kiinteistöjen ylläpidon aikaisiin palvelutarpeisiin, jotka ovat minulle tuttuja mm. teollisuuden kunnossapidon puolelta. Koulutukseltani olen energiahuoltoon erikoistunut sähkötekniikan insinööri ja tradenomi (YAMK). Lisäksi minulla on ammatillisen opettajan pätevyys opettajakorkeakoulusta.

Minulla on työssäni käytännönläheinen lähestymistapa ja pyrinkin aina löytämään ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Työssäni kiinnostavinta on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja sen tehostaminen palveluidemme avulla. Erityisesti innostun uusien palvelukonseptien innovoinnista asiakastarpeen pohjalta.

Ota yhteyttä