Hyppää sisältöön
UutinenKäyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.4.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa käyttäjäpalautteen kanssa.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio, Kiinteistöjohtaminen
Jaa

Mitä yhteistä on nuorella ja innokkaalla startup-yritys-Freesillä ja yli kuusikymppisellä alan konkariyrityksellä Granlundilla?

Ohjelmistoliiketoimintamme kehityspäällikkö Mika Virkin mukaan molemmat haluavat uudistaa kiinteistö- ja rakennusalaa rohkeilla kumppanuuksilla ja digitaalisilla ratkaisuilla.

Freesin kehittämän Feelis-käyttäjäpalauteportaalin ja Granlund Managerin välinen integraatio toteutettiin yhteisen asiakkaan toiveesta. Lähtötilanteessa tilojen seinillä oli sekä Feeliksen että Granlund Managerin käyttöön liittyviä QR-koodeja. Tilannetta haluttiin selkeyttää ohjelmistointegraatiolla.

Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin

Antti-Jaakko Alanko, teknologiajohtaja, Freesi

Integraation ansiosta tilojen käyttäjät pääsevät katsomaan Feelis-kanavan kautta tietoja tilan sisäolosuhteista, antamaan niistä palautetta ja välittämään palvelupyynnöt Granlund Managerin sähköiseen huoltokirjaan. Palvelua on erittäin helppo käyttää.

“Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin”, selittää Freesin teknologiajohtaja Antti-Jaakko Alanko.

Ohjelmistointegraatiolla parannetaan käyttäjätyytyväisyyttä

Ohjelmistointegraation ansiosta huolto saa nopeasti tiedon niin muuttuneista olosuhteista kuin rikkoutuneista lampuista. Myös huollon aikaa palvelupyyntöjen käsittelyssä säästyy.

Feelis-portaalilla palvelupyynnöt tulevat huollolle yhtä kanavaa pitkin, ja vikailmoitukset saadaan liitettyä heti myös oikeaan tilaan. Tarvittaessa palvelupyyntöjen antamismahdollisuutta voidaan rajata PIN-koodilla tietylle käyttäjäryhmälle, kuten kouluissa henkilökunnalle.

Ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen.

Alangon ja Virkin mielestä ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen. Kun käyttäjäpalaute yhdistetään mitattuun olosuhdedataan, käyttäjien hyvinvoinnin lisäksi ylläpidossa päästään optimoimaan kiinteistön teknistä toimintaa, kuten energiatehokkuutta.

Seuraavina kehitysideoina on siirtää Feeliksen kautta huoltokirjaan tietoa teknisistä havainnoista, jotka raportoidaan asiakkaille Freesin pilvipalvelun kautta. Silloin tieto vian syystä ja korjausajankohdasta virtaisi myös toiseen suuntaan: huoltokirjasta asiakkaalle.

Ohjelmistointegraatioilla helpotetaan kiinteistöjen käyttäjien arkea

Integraation tekeminen ei ollut lainkaan niin hidas tai työläs prosessi kuin usein luullaan.

“Riitti, että istuimme saman pöydän ääreen päättämään, miten teknologia valjastetaan asiakkaamme parhaaksi”, Virkki sanoo.

Kaikkea kehitystyötä ei tarvitse tehdä itse, vaan kumppanukset voivat hyödyntää toinen toistensa osaamista.

“Alan uutena toimijana arvostamme suuresti kumppania, jolla on asiakaskentässä vahva ääni ja asiakkaiden luottamus”, kertoo Alanko.

Haluatko kuulla lisää?

Mika Virkki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Granlund Oy

Heading Freesi & Feelis™

  • Perustettu vuonna 2018
  • 26 työntekijää, 30 jälleenmyyjää
  • Tarjoaa työkaluja sisäolosuhteiden digitaaliseen valvontaan, analysointiin ja optimointiin
  • Feelis™ on Freesin QR-koodeilla toimiva käyttäjäviestintäportaali.

Granlund Manager

  • Markkinoiden laaja-alaisin ylläpidon johtamisjärjestelmä
  • Kokonaisnäkymä kiinteistön kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan
  • Kaikki huolto- ja ylläpitotieto yhdessä paikassa
  • Sisältää muun muassa sähköisen huoltokirjan ja palvelupyynnöt.

Lisää uutisiamme

Ympäristövastuullisuus rakentamisessa -markkinatutkimus

Markkinatutkimus: kiinteistösijoittajat muita edellä rakennushankkeiden ympäristövastuullisuudessa

24.05.2023 – Granlundin toteuttaman ympäristövastuullisuuden markkinatutkimuksen mukaan selkeitä ympäristötavoitteita asetetaan rakennushankkeille harvoin, ja myös niiden toteutumisen seurannassa olisi kehitettävää.

Uutinen

Tutkimus: Laadukkaan tiedon puute kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation esteenä

24.05.2023 – Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisoituminen vaatii panostuksia ja muutos on ollut hidasta, selviää Granlundin toteuttamasta Kiinteistö- ja rakennusalan digitaalinen kyvykkyys -tutkimuksesta.

Uutinen

Laitetarkistukset pidentävät laitekannan elinkaarta sairaaloissa ja ammattikeittiöissä

23.05.2023 – Laitetarkistukset antavat puolueetonta ja ajantasaista tietoa, onpa kyse laiteluettelon päivittämisestä, laitteen elinkaaren pidentämisestä tai energiatehokkuuden parantamisesta. Samalla löytyy mahdollisuuksia sairaalan…

Uutinen

Miten kiinteistöjen arvo säilytetään vuokralaisten silmissä?

17.05.2023 – Liike- ja toimistotiloja jää yhä enemmän tyhjilleen, kun vuokralaiset haluavat jatkossa karsia vuokralla pitämiään tiloja. Asiantuntijamme antaa vinkit vuokratilojen arvon…

Uutinen

Miten tunnistat pätevän kuntotutkijan ja tilaat laadukkaan kuntoarvion?

11.05.2023 – Molempiin kysymyksiin saat vastaukset korjausrakentamisen asiantuntijoiltamme, jotka ovat erikoistuneet niin kevyempiin kuntoarvioihin kuin kattaviin kuntotutkimuksiin. Tässä viisi vinkkiä työn tilaajalle!

Uutinen

Kiinteistön energiakatselmus on energiatehokkuuden navigaattori

10.05.2023 – Tiedätkö mihin kaikkeen kiinteistössäsi kuluu energiaa? Entä miten energiankulutusta kannattaisi leikata? Aloita navigointi kohti fiksua energiatehokkuutta energiakatselmuksesta.

Uutinen

Asiantuntijan vinkit kiinteistön arvon säilyttämiseen vaativassa markkinatilanteessa

08.05.2023 – Inflaatio ja korkojen nousu kasvattavat kiinteistöjen tuottovaatimuksia, mikä pakottaa monet kiinteistösijoittajat laskemaan kiinteistöjen arvoa. Arvonlaskua voidaan kuitenkin hallita!

Uutinen
Laakson yhteissairaala, havainnekuva

Laakson yhteissairaala-hankkeella on kunnianhimoiset elinkaaritavoitteet

27.04.2023 – Laakson yhteissairaala toteutetaan allianssihankkeena. Mittavassa projektissa energiatehokkuus ja elinkaaren kestävät ratkaisut ovat merkittävässä roolissa.

Uutinen

Millainen on hyvin tehty energiatodistus?

25.04.2023 – Energiatodistuksesta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Se auttaa mukautumaan EU-taksonomiaan ja antaa rahanarvoisia vinkkejä energiatehokkuuden parantamiseen.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?