Hyppää sisältöön
UutinenKäyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.4.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa käyttäjäpalautteen kanssa.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio, Kiinteistöjohtaminen
Jaa

Mitä yhteistä on nuorella ja innokkaalla startup-yritys-Freesillä ja yli kuusikymppisellä alan konkariyrityksellä Granlundilla?

Ohjelmistoliiketoimintamme kehityspäällikkö Mika Virkin mukaan molemmat haluavat uudistaa kiinteistö- ja rakennusalaa rohkeilla kumppanuuksilla ja digitaalisilla ratkaisuilla.

Freesin kehittämän Feelis-käyttäjäpalauteportaalin ja Granlund Managerin välinen integraatio toteutettiin yhteisen asiakkaan toiveesta. Lähtötilanteessa tilojen seinillä oli sekä Feeliksen että Granlund Managerin käyttöön liittyviä QR-koodeja. Tilannetta haluttiin selkeyttää ohjelmistointegraatiolla.

Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin

Antti-Jaakko Alanko, teknologiajohtaja, Freesi

Integraation ansiosta tilojen käyttäjät pääsevät katsomaan Feelis-kanavan kautta tietoja tilan sisäolosuhteista, antamaan niistä palautetta ja välittämään palvelupyynnöt Granlund Managerin sähköiseen huoltokirjaan. Palvelua on erittäin helppo käyttää.

“Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin”, selittää Freesin teknologiajohtaja Antti-Jaakko Alanko.

Ohjelmistointegraatiolla parannetaan käyttäjätyytyväisyyttä

Ohjelmistointegraation ansiosta huolto saa nopeasti tiedon niin muuttuneista olosuhteista kuin rikkoutuneista lampuista. Myös huollon aikaa palvelupyyntöjen käsittelyssä säästyy.

Feelis-portaalilla palvelupyynnöt tulevat huollolle yhtä kanavaa pitkin, ja vikailmoitukset saadaan liitettyä heti myös oikeaan tilaan. Tarvittaessa palvelupyyntöjen antamismahdollisuutta voidaan rajata PIN-koodilla tietylle käyttäjäryhmälle, kuten kouluissa henkilökunnalle.

Ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen.

Alangon ja Virkin mielestä ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen. Kun käyttäjäpalaute yhdistetään mitattuun olosuhdedataan, käyttäjien hyvinvoinnin lisäksi ylläpidossa päästään optimoimaan kiinteistön teknistä toimintaa, kuten energiatehokkuutta.

Seuraavina kehitysideoina on siirtää Feeliksen kautta huoltokirjaan tietoa teknisistä havainnoista, jotka raportoidaan asiakkaille Freesin pilvipalvelun kautta. Silloin tieto vian syystä ja korjausajankohdasta virtaisi myös toiseen suuntaan: huoltokirjasta asiakkaalle.

Ohjelmistointegraatioilla helpotetaan kiinteistöjen käyttäjien arkea

Integraation tekeminen ei ollut lainkaan niin hidas tai työläs prosessi kuin usein luullaan.

“Riitti, että istuimme saman pöydän ääreen päättämään, miten teknologia valjastetaan asiakkaamme parhaaksi”, Virkki sanoo.

Kaikkea kehitystyötä ei tarvitse tehdä itse, vaan kumppanukset voivat hyödyntää toinen toistensa osaamista.

“Alan uutena toimijana arvostamme suuresti kumppania, jolla on asiakaskentässä vahva ääni ja asiakkaiden luottamus”, kertoo Alanko.

Haluatko kuulla lisää?

Mika Virkki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Granlund Oy

Heading Freesi & Feelis™

  • Perustettu vuonna 2018
  • 26 työntekijää, 30 jälleenmyyjää
  • Tarjoaa työkaluja sisäolosuhteiden digitaaliseen valvontaan, analysointiin ja optimointiin
  • Feelis™ on Freesin QR-koodeilla toimiva käyttäjäviestintäportaali.

Granlund Manager

  • Markkinoiden laaja-alaisin ylläpidon johtamisjärjestelmä
  • Kokonaisnäkymä kiinteistön kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan
  • Kaikki huolto- ja ylläpitotieto yhdessä paikassa
  • Sisältää muun muassa sähköisen huoltokirjan ja palvelupyynnöt.

Lisää uutisiamme

Vuoden 2023 palkittuja opinnäytetöitä juhlistettiin Granlundilla

20.11.2023 – Tämän vuoden palkitut opinnäytetyöt käsittelivät energiasta saatavaa dataa, ulospuhallusilmaa toimistorakennuksissa sekä tarpeenmukaista ilmanvaihtoa.

Uutinen

4D-suunnittelu edistää tiedolla johtamista

17.11.2023 – 4D-suunnittelua voi hyödyntää monessa. Lue, miten palvelu tuki tietomallien käyttöä Lujatalon työmaalla ja tehostaa datalla johtamista Vektor IO:n infrahankkeissa.

Uutinen

Kuinka 4D-suunnittelu tehostaa rakennushankkeita?

10.11.2023 – Asiakkaamme kertovat, miten 4D on vaikuttanut purkuhankkeiden aikatauluihin Purkupihalla, läpinäkyvyyteen Helsinki-Vantaan kehitysohjelmassa ja suunnittelun laatuun Destialla.

Uutinen

Arkkitehtitoimisto ON Oy:sta tulee osa Granlund Kuopiota

07.11.2023 – Granlund on ostanut kuopiolaisen Arkkitehtitoimisto ON Oy:n osakekannan. Kauppa astuu voimaan 1.1.2024.

Uutinen

SCANVAC-palkinto Pekka Metsille

31.10.2023 – SCANVAC myöntää joka toinen vuosi LVI-alan palkinnon pohjoismaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on antanut merkittävän panoksensa alalle.

Uutinen

Miten suunniteltiin edistyksellisen paloturvallinen Länsimetro?

31.10.2023 – Länsimetron turvallisuusratkaisut ovat edistyksellisiä kansainvälisessäkin mittakaavassa. Granlundin suunnittelijat olivat valitsemassa ratkaisuja, joilla paloturvallisuudesta huolehditaan monen järjestelmän yhteispelillä.

Uutinen

Lean-ajattelu vauhdittaa rakennusalan vihreää siirtymää

19.10.2023 – Rakennusalan muutosliikettä kohti lean-periaatteita ajava RAIN3-hanke kerää yhteen alan eri asiantuntijoita. Granlundilla järjestetyssä Lean ja vihreä siirtymä -työpajassa käsiteltiin vähähiilisen…

Uutinen

Granlundin alueyhtiöt sulautuvat Granlund Oy:hyn 31.10.2023

11.10.2023 – Asiakas- ja yhteistyökumppanitiedotteemme kokoaa olennaiset asiat liittyen Granlundin yhdistymiseen marraskuun alusta alkaen.

Uutinen

Miten onnistut kiinteistöjen ylläpidon kilpailutuksissa?

09.10.2023 – Jos kilpailutuksia ei tehdä eikä sopimussisältöjä ole vähään aikaan päivitetty, kustannukset karkaavat helposti käsistä, laatu voi heiketä ja palvelujen sisältö…

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?