Hyppää sisältöön
UutinenKäyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

Käyttäjäpalauteportaali Feelis sisältää nyt myös Granlund Managerin palvelupyynnöt

12.4.2023 – Järjestelmien välisillä integraatioilla pyritään helpottamaan kiinteistön käyttäjien ja huollon arkea. Granlund Managerin ja Feelis-portaalin ohjelmistointegraatio mahdollistaa palvelupyyntöjen lähettämisen yhtä aikaa käyttäjäpalautteen kanssa.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio, Kiinteistöjohtaminen
Jaa

Mitä yhteistä on nuorella ja innokkaalla startup-yritys-Freesillä ja yli kuusikymppisellä alan konkariyrityksellä Granlundilla?

Ohjelmistoliiketoimintamme kehityspäällikkö Mika Virkin mukaan molemmat haluavat uudistaa kiinteistö- ja rakennusalaa rohkeilla kumppanuuksilla ja digitaalisilla ratkaisuilla.

Freesin kehittämän Feelis-käyttäjäpalauteportaalin ja Granlund Managerin välinen integraatio toteutettiin yhteisen asiakkaan toiveesta. Lähtötilanteessa tilojen seinillä oli sekä Feeliksen että Granlund Managerin käyttöön liittyviä QR-koodeja. Tilannetta haluttiin selkeyttää ohjelmistointegraatiolla.

Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin

Antti-Jaakko Alanko, teknologiajohtaja, Freesi

Integraation ansiosta tilojen käyttäjät pääsevät katsomaan Feelis-kanavan kautta tietoja tilan sisäolosuhteista, antamaan niistä palautetta ja välittämään palvelupyynnöt Granlund Managerin sähköiseen huoltokirjaan. Palvelua on erittäin helppo käyttää.

“Puhelimella vain luetaan tilan seinästä QR-koodi ja siirrytään Feelis-portaaliin”, selittää Freesin teknologiajohtaja Antti-Jaakko Alanko.

Ohjelmistointegraatiolla parannetaan käyttäjätyytyväisyyttä

Ohjelmistointegraation ansiosta huolto saa nopeasti tiedon niin muuttuneista olosuhteista kuin rikkoutuneista lampuista. Myös huollon aikaa palvelupyyntöjen käsittelyssä säästyy.

Feelis-portaalilla palvelupyynnöt tulevat huollolle yhtä kanavaa pitkin, ja vikailmoitukset saadaan liitettyä heti myös oikeaan tilaan. Tarvittaessa palvelupyyntöjen antamismahdollisuutta voidaan rajata PIN-koodilla tietylle käyttäjäryhmälle, kuten kouluissa henkilökunnalle.

Ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen.

Alangon ja Virkin mielestä ohjelmistointegraation suurin arvo on kaikenlaisissa kiinteistöissä käyttäjätyytyväisyyden parantuminen. Kun käyttäjäpalaute yhdistetään mitattuun olosuhdedataan, käyttäjien hyvinvoinnin lisäksi ylläpidossa päästään optimoimaan kiinteistön teknistä toimintaa, kuten energiatehokkuutta.

Seuraavina kehitysideoina on siirtää Feeliksen kautta huoltokirjaan tietoa teknisistä havainnoista, jotka raportoidaan asiakkaille Freesin pilvipalvelun kautta. Silloin tieto vian syystä ja korjausajankohdasta virtaisi myös toiseen suuntaan: huoltokirjasta asiakkaalle.

Ohjelmistointegraatioilla helpotetaan kiinteistöjen käyttäjien arkea

Integraation tekeminen ei ollut lainkaan niin hidas tai työläs prosessi kuin usein luullaan.

“Riitti, että istuimme saman pöydän ääreen päättämään, miten teknologia valjastetaan asiakkaamme parhaaksi”, Virkki sanoo.

Kaikkea kehitystyötä ei tarvitse tehdä itse, vaan kumppanukset voivat hyödyntää toinen toistensa osaamista.

“Alan uutena toimijana arvostamme suuresti kumppania, jolla on asiakaskentässä vahva ääni ja asiakkaiden luottamus”, kertoo Alanko.

Haluatko kuulla lisää?

Mika Virkki

Solutions Sales Manager, Nordics & Baltics
Granlund Oy

Heading Freesi & Feelis™

  • Perustettu vuonna 2018
  • 26 työntekijää, 30 jälleenmyyjää
  • Tarjoaa työkaluja sisäolosuhteiden digitaaliseen valvontaan, analysointiin ja optimointiin
  • Feelis™ on Freesin QR-koodeilla toimiva käyttäjäviestintäportaali.

Granlund Manager

  • Markkinoiden laaja-alaisin ylläpidon johtamisjärjestelmä
  • Kokonaisnäkymä kiinteistön kunnossapitoon, kustannuksiin ja huoltotoimintaan
  • Kaikki huolto- ja ylläpitotieto yhdessä paikassa
  • Sisältää muun muassa sähköisen huoltokirjan ja palvelupyynnöt.

Lisää uutisiamme

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Ken Dooley palaa Granlundille Chief Data Officerin rooliin

25.03.2024 – Työskenneltyään muutaman vuoden kasvuyrityksessä, Ken Dooley palaa Granlundille tehtävänään tuoda dataliiketoimintaan uusia tuulia ja kiinteistöjen käyttäjien näkökulmaa.

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen
Timo Palonkoski, Granlund

Timo Palonkoski liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Granlundille

26.02.2024 – Liiketoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen ammattilainen Timo Palonkoski on nimitetty Granlundille liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävään.

Uutinen
Davor Stjelja, Priyanka Thapa, Anna Korolyuk ja Nhung Nguyen

Kansainväliset granlundilaiset osallistuvat aktiivisesti yhtiön monimuotoisuuden kehittämiseen

15.02.2024 – Granlundin kansainvälisillä työntekijöillä on paljon annettavaa työyhteisön monimuotoisuudelle ja osaamisen kasvattamiselle. Neljä Suomeen muuttanutta granlundilaista kertoo kokemuksistaan.

Uutinen
Pekka Metsi, Granlund

Granlund teki hyvän tuloksen haastavassa markkinatilanteessa

13.02.2024 – Granlund pärjäsi hyvin vuonna 2023, vaikka kiinteistö- ja rakennusalan markkinatilanne oli haastava. Vahvat asiakassuhteet sekä erikoisosaaminen kantoivat vaikeinakin aikoina.

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?