Huoltokirjapalvelut

Huoltokirjapalvelut kiinteistön koko elinkaarelle

Huoltokirjapalveluissamme yhdistyy yli 20 vuoden kokemus, markkinoiden paras huoltokirjasovellus sekä kattavat palvelut huoltokirjan ja huoltosuunnitelmien laadintaan. Huoltokirjapalvelut mahdollistavat suunnitelmallisen ylläpidon kaikenlaisissa kohteissa.

Huoltokirjakoordinointi ja huoltokirjojen laadinta

Huoltokirjapalvelumme kattavat olemassa olevien kiinteistöjen huoltokirjojen laadinnan ja rakennushankkeiden huoltokirjakoordinoinnin. Keräämme kaikki tarvittavat tiedot sähköisesti ylläpidettävään tietokantaan, jolloin huoltokirja vastaa niin kiinteistönomistajan kuin viranomaistenkin vaatimuksia.

Huoltokirjamanageroinnilla aina ajantasainen huoltokirja

Jotta huoltokirja palvelee kiinteistöä halutulla tavalla, tietoa on tärkeää ylläpitää säännöllisesti. Huoltokirjamanagerointi varmistaa, että huoltokirja pysyy ajan tasalla ja muutokset kirjataan järjestelmään johdonmukaisesti. Tarjoamme myös huoltokirjan käyttöönottokoulutuksia sekä apua kiinteistöpalvelujen puolueettomaan hankintaan ja auditointeihin.

Markkinoiden paras Granlund Manager -huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirja sisältää kaiken kiinteistötiedon, kuten laitekannan, huoltosuunnitelmat, palvelupyyntöjen käsittelyn, käyttöpäiväkirjan ja dokumentit. Sähköistä huoltokirjaa on mahdollista laajentaa myös PTS-suunnitteluun ja energiaseurantaan. Granlund Managerin käyttö mahdollistaa, että huoltoa suunnitellaan ja toteutetaan tarpeenmukaisesti vuodesta toiseen.

Granlundin huoltokirjapalveluja Granlund Managerilla

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake