Hyppää sisältöön
PalvelutKonsultointi

Konsultointi

Konsultointi-palvelumme rakentamisessa ja kiinteistöjohtamisessa auttavat vahvistamaan liiketoimintaasi vastuullisena toimijana. Pysy edelläkävijänä tai ryhdy sellaiseksi – me autamme!

Konsultointi luo lisäarvoa kiinteistön koko elinkaarelle

Meiltä löydät osaajan, kun etsit asiantuntijaa mihin tahansa kiinteistö- ja rakennusalan tarpeeseen rakentamisesta ylläpidon johtamiseen. Suhtaudumme työhömme innolla ja jatkuvan parantamisen ajatus taustallamme. Vastuullisuus on vahvasti läsnä kaikessa tekemisessämme.

Ohjaamme puolueettomasti kohti teknisesti ja taloudellisesti parhaita ratkaisuja. Intohimonamme ovat niin huippumodernit energiatehokkaat ratkaisut, kustannustehokkuus kuin vaativien kiinteistökauppojen onnistumisessa tukeminen.

Konsultointi pohjautuu vahvaan asiantuntemukseen ja innovointiin

Vahvuuksiamme ovat laajan asiantuntemuksen lisäksi kyky yhdistää teoria käytäntöön. Osallistumme aktiivisesti kiinteistö- ja rakennusalan innovaatio- ja kehitystoimintaan ja tuomme parhaat innovaatiot käyttöösi.

Tunnemme perusteellisesti kiinteistöjä rakentavien, omistavien ja hallinnoivien tahojen tarpeet. Meitä ilahduttaa valtavasti, että saamme asiakkailtamme loistavaa palautetta työstämme, erityisen tyytyväisiä ollaan asiantuntijoidemme osaamiseen*.

*) Asiakastyytyväisyystutkimus 2021

Smart Building hyödyntää kiinteistön älyä käyttötarpeen mukaan

Smart Building -ratkaisujen avulla autamme tuomaan kiinteistöihin älykkyyttä hallitusti, käyttötarpeet edellä. Kiinteistöihin on nykyään tarjolla paljon erilaisia sovelluksia ja järjestelmiä, mutta ongelmana on usein se, että ne eivät välttämättä keskustele keskenään. Me autamme löytämään parhaat ratkaisut, jotka tukevat kiinteistön käyttötarkoitusta.

Kehityshankkeilla ja piloteilla viemme alaa eteenpäin

Teemme asiakkaidemme kanssa yhdessä kehitys- ja pilottihankkeita viedäksemme alan uusimpia ratkaisuja käytäntöön. Voimme pilotoida esimerkiksi Lean-toimintatapoja, kehittää tiedonhallinnan prosesseja tai luoda uusia digitaalisia palveluita.

Haemme hankkeissa konkreettisia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toteutamme sekä nopeita kokeiluja että tarkasti määriteltyjä pilotteja, joiden tuloksia skaalataan myöhemmin eteenpäin.

Konsultointi korostaa vastuullisuusasioita

Yhä useammat kiinteistönomistajat haluavat vaikuttaa konkreettisesti ilmastonmuutoksen hillintään ja pyrkiä vähähiiliseen tai hiilineutraaliin rakentamiseen ja kiinteistönpitoon. Moni on kiinnostunut ympäristösertifioinneista, joissa asiantuntemuksemme on kärkitasoa, olipa kyseessä uusi rakennus tai olemassa oleva.

Energia– ja elinkaarikonsultointimme tavoitteena on energiatehokkuuden ja laadun parantaminen rakentamisessa ja kiinteistöjen ylläpidossa. Tarjoamme kokonaisvaltaisen näkemyksen ympäristövastuulliseen toimintaan. Huomioimme energian ja päästöjen vähentämisen lisäksi pitkäaikaiskestävyyden, ylläpidon, jätehuollon ja sisäympäristön.

Autamme laatimaan hiilineutraaliuteen tähtäävät tiekartat ja strategiat sekä löytämään taloudellisesti ja toiminnallisesti kestävimmät keinot tavoitteiden saavuttamiseen ja raportoimaan tuloksista.

Konseptoituja ratkaisuja ja hankekehitystä

Tarjoamme puolueettomat ja valmiiksi toimivat konseptit erilaisiin hankkeisiin. Rakentamisessa konseptoimme ratkaisut niin, että ne ovat vähähiilisiä ja kustannustehokkaita. Tämä tarkoittaa rakentamisesta aiheutuvan hiilipiikin ja elinkaaren aikaisesta energian käytöstä syntyvien päästöjen minimointia.

Uskomme yhteistyöhön ja yhdistämme uuteen teknologiaan sujuvasti yhteistoiminnallisuutta. Meillä on kokemusta ja oikeat työkalut ohjata ihmiset saman pöydän ääreen keskustelemaan vaihtoehdoista ja päättämään tavoitteista. Tarjoamme käyttöösi myös monipuolisen kattauksen koulutuspalveluita.

Konsultointi auttaa siirtymään dataan perustuvaan johtamiseen

Hallitsemme erilaiset mittaukset, kuntoarviot ja tekniset selvitykset, joiden avulla saamme arvokasta tietoa kiinteistöstäsi. Teemme myös auditointeja ja kartoituksia ylläpitoa varten.

Tiedolla johtaminen tuo rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon aivan uudenlaista suunnitelmallisuutta, laatua ja oikea-aikaisuutta. Kiinteistöjen digitaalisten valmiuksien ja dataan perustuvan johtamisen kehittäminen on konsultointimme keskeinen osaamisalue. Autamme johtamaan arvon kehitystä tiedolla ja moderneja digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä.

Meiltä löydät alan parhaimman asiantuntemuksen ja digitaaliset työkalut elinkaaren hallintaan, mikä varmistaa kiinteistöjen datan hyödyntämisen saumattomasti suunnittelusta rakentamiseen ja käyttöönotosta ylläpitoon.

Tukenasi kiinteistöjohtamisessa, vuokraamisessa, osto- ja myyntitilanteissa sekä kilpailutuksissa

Kiinteistöjohtamisessa yksittäisetkin toimenpiteet saavat ihmeitä aikaan, mutta me uskomme, että todellisia tuloksia alkaa syntyä, kun kiinteistöjohtaminen nähdään kokonaisuutena, jossa kehitys ei koskaan pysähdy. Lue lisää kiinteistöjohtamisen kokonaisuudestamme!

Vankka tekninen ja taloudellinen osaamisemme on käytössäsi myös kiinteistöjen vuokrauksen tukena sekä osto- ja myyntitilanteissa (Due Diligence) sekä kilpailutuksissa ja hankinnoissa. Lue lisää kilpailuttamisen palveluistamme hanke- ja rakennusvaiheessa sekä kiinteistöpalvelujen hankinnassa.

Tutustu referensseihimme

Espoo

Spektri Business Parkiin innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä

Palvelu

Kiinteistökehitys, Energiajohtamisen palvelut, Energiakonsultointi, Korjausrakentaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Spektri Business Park lähtee toteuttamaan kunnianhimoista energiaa ja päästöjä vähentävää hanketta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Cityconin tavoitteena ympäristösertifioida 75 % kiinteistökannastaan

Palvelu

Energiahallinta ja ympäristö, Granlund Manager -ohjelmisto, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on myös yksi Pohjoismaiden ahkerimmista rakennusten ympäristösertifioijista. Jo yhteensä 16 Cityconin omistamaa ja 4 yhtiön hallinnoimaa kauppakeskusta on saanut…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Energiajohtamispalveluiden avulla kattavat energiansäästöt SYKille

Palvelu

Energiajohtamisen palvelut, Energiatehokkuus, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin energiajohtamispalvelut kartoitti säästöpotentiaalit ja tarjosi konsultointia läpi energiatehokkuussopimuskauden.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?