Digitaaliset kiinteistöpalvelut

Digitaaliset kiinteistöpalvelut varmistavat talotekniikan tehokkaan toiminnan

Digitaalisilla kiinteistöpalveluilla hallitaan automatiikan ja talotekniikan tuottamaa Big Dataa. Virtuaalinen kiinteistö on keino tarjota tietoa reaaliajassa niin huollon kuin kiinteistön muiden käyttäjien saataville.

Kiinteistöjen toiminnan varmistuspalvelut

Toiminnan varmistuspalveluissa määrittelemme puolueettomasti ja yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet ja niitä kuvaavat parametrit. Sen jälkeen digitaalinen järjestelmä seuraa, miten annetuissa arvoissa pysytään. Asiantuntijamme analysoivat tulokset sekä ohjaavat järjestelmiä ja huoltotoimintaa niin, että energiatehokkuus paranee ja kiinteistö toimii optimaalisella tavalla. Asioita ei vain mitata, vaan korjataan.

Smart service järkeistää huoltoa

Talotekniikan huollossa suurin ongelma on ajan ja osaamisen puute sekä saman huolto-ohjelman noudattaminen kohteesta ja sen kunnosta riippumatta. Smart service -palveluilla varmistamme, että kiinteistön huolto perustuu mittareiden, analytiikan ja tekoälyn tuottamaan tietoon. Kun kiinteistössä toistuvat lainalaisuudet ovat selvillä, huolto pystytään suunnittelemaan järkevästi ja tarpeenmukaisesti.

Rakennusautomaation kehittäminen älykkäissä kiinteistöissä

Granlundin rakennusautomaation asiantuntijat huolehtivat kiinteistöautomaatiosta ja me sen tehostamisesta digitaalisilla palveluilla, kuten etäohjauksella ja käyttäjätyytyväisyyden analysointityökaluilla. Smart building -rakennukset mahdollistavat yhä älykkäämmän ylläpidon, jossa olennainen tieto aina komponentin sijainnista huolto-ohjeisiin löytyy samasta yhdistelmätietomallista: virtuaalisesta kiinteistöstä.

Granlundin digitaalisia kiinteistöpalveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake