Digitaaliset kiinteistöpalvelut

Digitaaliset kiinteistöpalvelut varmistavat talotekniikan tehokkaan toiminnan

Digitaalisilla kiinteistöpalveluilla hallitaan automatiikan ja talotekniikan tuottamaa Big Dataa, optimoidaan talotekniikan toimivuutta sekä autetaan kiinteistöhuoltoa tekemään oikeat toimenpiteet järjestelmiin.

Kiinteistöjen toiminnan varmistuspalvelut

Toiminnan varmistuspalveluissa määrittelemme puolueettomasti ja yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet ja niitä kuvaavat parametrit. Sen jälkeen analytiikka seuraa, miten annetuissa arvoissa pysytään. Asiantuntijamme analysoivat tulokset sekä ohjaavat järjestelmiä ja huoltotoimintaa niin, että energiatehokkuus paranee ja kiinteistö toimii optimaalisella tavalla. Asioita ei vain mitata, vaan korjataan.

Smart service järkeistää huoltoa

Talotekniikan huollossa suurin ongelma on ajan ja osaamisen puute sekä saman huolto-ohjelman noudattaminen kohteesta ja sen kunnosta riippumatta. Smart service -palveluilla varmistamme, että kiinteistön huolto perustuu mittareiden, analytiikan ja tekoälyn tuottamaan tietoon. Kun kiinteistössä toistuvat lainalaisuudet ovat selvillä, huolto pystytään suunnittelemaan järkevästi ja tarpeenmukaisesti.

Tiedättekö miten kiinteistönne toimii?

Kaikissa palveluumme kytketyissä kohteissa on välittömästi havaittu säästö- ja kehittämismahdollisuuksia. Toimimme ketterästi ja rakennamme kiinteistöön palvelumallin yhdessä asiakkaamme kanssa. Näin varmistamme sujuvan ja kannattavan kiinteistönpidon pitkälle tulevaisuuteen. Palvelumme vähentää kiinteistöstä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä ja auttaa kiinteistönomistajia toimimaan vastuullisemmin. 
 

Palveluitamme ovat

  • Analytiikkatyökalut ja -ohjelmistot
  • Big Datan hallinta ja käsittely
  • Mittaroinnit 
  • Olosuhdeseurannan analysointityökalut
  • Raportointi ja dokumentointi
  • Smart service -palvelut tarpeenmukaiseen huoltoon

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake