Energia- ja elinkaarikonsultointi

Energia- ja elinkaarikonsultointi parantavat ympäristö- ja kustannustehokkuutta

Energia- ja elinkaarikonsultoinnin tavoitteena on energiatehokkuuden ja elinkaarilaadun parantaminen rakentamisessa ja kiinteistöjen ylläpidossa. Tarjoamme puolueettomat ja valmiiksi toimivat konseptit erilaisiin rakennushankkeisiin.

Viimeisin energiatieto ja toimintatavat kiinteistö- ja rakennusalalla

Varmistamme, että asiakkaan energiatavoitteet huomioidaan rakennushankkeen eri vaiheissa ja edelleen käytön aikana. Kehitämme kiinteistöjen energiatehokkuutta uusilla ratkaisuilla ja hyödynnämme esimerkiksi työpajatyöskentelyä. Energialaskennan palvelut, kuten monitavoiteoptimointi, tarjoavat työkaluja parhaan kokonaisratkaisun löytämiseksi. Laaja analysointiosaamisemme ja Big Datan hyödyntäminen takaavat, että tulokset konkretisoituvat energiasäästöinä ja parempana E-lukuna.

Elinkaarikonsultoinnissa huomioidaan ihminen, ympäristö ja talous

Elinkaarikonsultointi tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen ympäristövastuulliseen toimintaan rakennushankkeissa ja kiinteistöjen ylläpidossa. Huomioimme energian lisäksi pitkäaikaiskestävyyden, ylläpidon, jätehuollon ja sisäympäristön, mikä varmistaa elinkaarilaadun toteutumisen rakentamisessa. Elinkaarikustannuslaskennan (LCC, Life Cycle Cost) sekä hiilijalanjälki- ja elinkaarilaskennan (LCA, Life Cycle Assessment) rinnalla kulkee vihreä rakentaminen.

Granlundin palveluja energia- ja elinkaarikonsultointiin

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake