Energiaratkaisut ja energialaskenta

Uusilla energiaratkaisuilla ja energiatehokkuushankkeilla parempaa tuottoa

Asiantuntijoillamme on maan monipuolisin osaaminen energialaskennassa, uusissa energiaratkaisuissa ja laajoissa hybridienergiajärjestelmissä.

Energiaoptimoinnilla löytyvät parhaat ratkaisut

Energialaskenta- ja analysointipalvelumme varmistavat, että löydämme toimivimmat ratkaisut sekä yksinkertaisiin että vaativiin energiajärjestelmiin. Energialaskentapalvelujen tuottamisessa hyödynnämme työpajatyöskentelyä ja MOBO-monitavoiteoptimointia, jonka avulla voidaan tehokkaasti vertailla jopa miljoonia eri vaihtoehtoja. Paras sijoitetun pääoman tuotto saavutetaan, kun energiainvestoinnit optimoidaan kokonaisuutena perustuen luotettavaan kustannustietoon ja laajaan käytännön kokemukseen.

Energiankierrätys ja -varastointi tehostavat energiankäyttöä

Tutkimme aina mahdollisuuden sähkön, lämmön ja kylmän kierrättämiseen sekä varastointiin paikallisesti.

Energiatehokkuuden lisäksi tehon hallinnan merkitys korostuu moderneissa energiajärjestelmissä, joten kiinnitämme huomiota energiankulutuksen lisäksi siihen, milloin energiaa kulutetaan, mikä edistää kysyntäjoustoa. Lisäksi teknisen simuloinnin avulla ratkaisemme haastavimmatkin ongelmat ja digitaaliset kiinteistöpalvelut auttavat virittämään kiinteistön toimimaan optimaalisesti käytön aikana.

Energiatehokkuushankkeilla paremmat sisäolosuhteet ja pienemmät käyttökustannukset

Energiatehokkuushankkeissa huomioidaan kiinteistön peruskorjaustarve sekä mahdollisuudet energiatehokkuuden parantamiseen. Hankkeen lopputuloksena kiinteistön arvo nousee ja sisäympäristöolosuhteet paranevat. Kartoitamme kattavasti erilaiset vaihtoehdot, jolloin kohteessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan myös uusiutuvaa energiaa, kuten maalämpöä ja muita lämpöpumpputeknologioita sekä aurinkolämpöä ja -sähköä. Energiankäytön tehostamisessa huomioidaan myös alueellinen energiatalous ja energiantuotanto.

Granlundin energialaskennan ja energiaratkaisujen palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake