Hyppää sisältöön
PalvelutYlläpidon auditoinnit ja kartoitukset

Ylläpidon auditoinnit ja kartoitukset

Kiinteistösi ylläpidon säännölliset auditoinnit ja kartoitukset varmistavat ylläpidon laadun ja tyytyväiset käyttäjät. Hyödynnä auditoinneissa pitkä kokemuksemme ja laaja osaamisemme.

Kiinteistön ylläpidon auditoinnit ja kartoitukset auttavat parantamaan laatua

Kiinteistön ylläpidon auditoinnit ja kartoitukset ovat mainio keino varmistaa, että kiinteistöjesi ylläpito ja palveluntuottajien työ on sopimuksen mukaista. Auditoinneilla voimme selvittää myös korjausvelan Capex-hallintaa ja vuokralaisvelvoitteita.

Kiinteistön ylläpidon auditointimme ovat yleensä jatkuvia, säännöllisin väliajoin tehtäviä selvityksiä. Ne ovat hyvä apuväline toiminnan laadun jatkuvaan parantamiseen ja käyttäjien hyvinvoinnin varmistamiseen.

Teemme auditointeja kiinteistöille kokonaisuutena, mutta myös niiden osa-alueille, kuten piha-alueiden hoidon laadulle tai rakennusautomaation toiminnalle.

Teemme myös kartoituksia kiinteistöistä. Ne ovat yleensä kertaluonteisia nykytilan selvityksiä, jotka tehdään jonkin ilmenneen tarpeen vuoksi. Esimerkiksi haitta-ainekartoituksella voimme selvittää kiinteistösi rakenteiden mahdolliset haitta-aineet ennen purkutöiden aloittamista korjausrakennushankkeessa.

Käytössäsi vahva osaamisemme ja digitaaliset työkalut

Auditoijamme ovat kokeneita kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia, joilla on teknisen osaamisen ohella vahva tuntemus kiinteistöjohdon tarpeista.

Auditoinneista saat hyödyllistä faktatietoa tiedolla johtamiseen, jotta voit tehdä kiinteistösi suhteen oikeita päätöksiä oikeaan aikaan ja suunnata kehityspanokset oikeisiin paikkoihin.

Auditointien ja kartoitusten tulokset voidaan liittää kätevästi Granlund Manager -ohjelmistoon. Granlund Manager tekee tiedolla johtamisesta helppoa. Ajantasainen tieto on keskitetty yhteen paikkaan, josta tieto on löydettävissä helposti käyttöliittymän kautta tai jaettavissa edelleen ohjelmistointegraatioiden avulla.

Palvelusopimusten auditoinnit paljastavat ylläpidon laadun

Tarjoamme palvelusopimusten hoidon laatuauditointeihin vuosien kokemuksen tuomaa teknistä osaamista ja tehokkuutta. Puolueeton laatuauditointi ja palkkio ja sanktio -tarkastelut auttavat seuraamaan järjestelmällisesti kiinteistösi ylläpidon ja palveluntarjoajien työn laatua ja sopimuksenmukaisuutta.
Palvelusopimusten auditoinnit kohdistuvat tyypillisesti kiinteistö- ja toimitilapalveluihin. Niillä seurataan esimerkiksi kiinteistönhoito- tai siivouspalvelujen laadun kehitystä tekemällä auditointi 1–2 vuoden välein.
Auditoinnissa asiantuntijamme kiertävät kohteen ja tekevät havaintoja tarkastelun kohteena olevan palvelun sopimuksenmukaisuudesta. Auditointiprosessia sujuvoittaa entisestään Granlund Managerin mobiilisti toimiva auditointityökalu.

Capex-hallinnan auditoinnista ajantasaista tietoa korjaustarpeista

Capex-hallinnan auditoinnin tarkoitus on kartoittaa talo- ja rakennustekniikan elinkaaren vaihe, jonka pohjalta voit tehdä kunnossapito- tai investointipäätöksiä. Kiinteistön kuntoarvioon verrattuna Capex-hallinnan auditointi on toimenpiteenä kevyempi ja sopii hyvin tehtäväksi esimerkiksi 2–3 vuoden välein. Näin saat entistä ajantasaisempaa tietoa rakennuksen kunnosta ja korjaustarpeesta.

Capex-hallinnan auditoinnissa käymme kiinteistösi läpi suunnitelmallisesti kellarista vesikatoon ja tarkistamme talo- ja rakennusteknisten järjestelmien kunnon. Auditoijamme selvittävät myös kiinteistön käyttäjien ja huollosta vastaavien henkilöiden havainnot kiinteistön kunnosta ja mahdollisista alkavista vioista.

Vuokralaisvastuiden auditointi selvittää velvoitteiden hoitamisen

Vuokralaisvastuiden auditoinnissa käydään läpi kiinteistösi vuokralaisten velvoitteiden täyttyminen. Esimerkiksi liike-, toimisto- tai teollisuuskiinteistöjen vuokrasopimukseen on saatettu kirjata, että vuokralainen vastaa hallitsemansa tilan ylläpidosta, huollosta ja kunnossapitokorjauksista.

Vuokralaisvastuiden auditointeja tehdään myös esimerkiksi kiinteistösijoittajien omistamiin kiinteistöihin, jotka julkisen sektorin toimijat ovat vuokranneet esimerkiksi kunnallisten palvelujen tiloiksi.

Kiinteistön ylläpidon auditoinnin ja kartoitusten palvelujamme

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?