Valaistus

Valaistussuunnittelu – valo, tila, elämys, kokemus

Granlundin valaistussuunnittelijat tuovat esiin rakennetun ympäristön parhaat piirteet. Valaistussuunnittelulla luodaan tunnelmaa, parannetaan rakennuksen toiminnallisuutta ja lisätään tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Valaistusta käyttäjien ja tilaajan tarpeiden mukaan

Valaistussuunnittelulla luodaan toimivia työtiloja, turvallisia piha-alueita ja elämyksiä ihmisten kohtaamispaikkoihin. Tapahtumavalaistus ja valotaide ilahduttavat hetkellisesti, kun taas julkisivuvalaistus vaikuttaa myönteisesti ympäristöönsä pimeällä. Hyvä valaistus on tarkoituksenmukaista ja kaunista, ja samalla huomioidaan aina energiatehokkuus, esteettömyys ja sisäolosuhteet.

Riittävä kapasiteetti vaativaan valaistussuunnitteluun

Granlundin valaistussuunnittelijoilla riittää osaamista ja resursseja kaikenkokoisiin projekteihin. Valaistussuunnittelijamme luovat sekä elämys- että arkkitehtuurivalaistusta, ja projektit vaihtelevat tuhansien valaisimien kokonaiskonsepteista yksittäisten tilojen pieniin teknisiin yksityiskohtiin.

Valaistussuunnittelussa yhdistyy luovuus ja tekniikka

Valaistussuunnittelussa luovuus yhdistyy vankkaan tekniseen osaamiseen. Ratkaisuja visualisoidaan simulointi- ja laskentaohjelmistoilla sekä interaktiivisilla virtuaalimalleilla. Laadukas lopputulos varmistetaan yhteistyössä tilaajan, käyttäjien, arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden sekä Granlundin sähkösuunnittelun sekä AV- ja esitystekniikan asiantuntijoiden kanssa.

Granlundin valaistussuunnittelun palveluja

  • Analyysi, luova ongelmanratkaisu ja ideointi
  • Suunnittelutehtävät
  • Valaistuslaskenta, kustannusarviot ja elinkaarilaskelmat
  • Koevalaistukset, valaistusmittaukset ja käyttäjäkyselyt
  • Valaistussimulointi, 3D-mallintaminen ja virtuaalimallit
  • Valaisinluettelot selainpohjaisena tietokantana (Granlund Designer
  • Erikoisosaaminen, kuten päivänvalosimuloinnit

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake