Hyppää sisältöön
UutinenRakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

Rakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

12.9.2022 – Building 2030 on Aalto-yliopiston ja 21 rakennusalan yrityksen konsortio, jossa Granlund on aktiivisesti mukana. Konsortio visioi ja edistää parempaa rakentamisen tulevaisuutta tutkimuksen ja nopeiden kokeilujen keinoin.

Aihepiiri
Innovaatiot, Tuottavuus
Jaa

Building 2030 -viikolla (12.-16.9.2022) konsortio esittelee toimintaansa ja tuloksiaan suorissa verkkolähetyksissä ja kaksipäiväisessä kutsuseminaarissa. Building 2030 -hankkeen tavoitteena on tehdä Suomen rakennusalasta maailman luotetuinta, ja se on määritellyt alan vision vuodelle 2030. Vision teemat ovat luotettavuus, käyttäjälähtöisyys, kestävä kehitys, tuottavuus ja innostavuus.

Building 2030 -viikolla luvassa livestream-lähetyksiä ja seminaaripäiviä

Tutustu viikon ohjelmaan Building 2030 -sivuilta. Livestream-lähetykset ovat avoimia kaikille. Olemme Granlundilta keskustelemassa talotekniikkaan liittyvistä aiheista maanantaina ja torstaina.

Ohjelma:

  • Maanantaina 12.9. klo 13.00–14.00 livestream-lähetyksen paneelissa keskustellaan, millaista on toteutuskelpoinen talotekniikka. Paneelissa Granlundilta on mukana Pekka Metsi. Pääset seuraamaan keskustelua livenä alla olevasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=rJ2-DqK60Dk
  • Torstaina ja perjantaina 15.9.–16.9. järjestettävien kutsuseminaarien aikataulun, esiintyjät ja puheenaiheet löytyvät Building 2030 -sivuilta. Perjantain seminaaripäivänä Granlundilta on mukana Tapani Idman aiheenaan toteutuskelpoisten talotekniikkasuunnitelmien laadinta.

Konsortio toteuttaa tutkimushankkeita Aalto-yliopiston kanssa ja tekee erityisesti digitalisaatioon ja lean-rakentamiseen liittyviä kokeiluja jäsentensä rakennushankkeissa. Building 2030 myös todentaa toimintansa vaikutusta visioon kytkeytyvillä mittareilla. Lisätietoa konsortiosta löydät sen kotisivuilta https://www.aalto.fi/fi/building-2030.

Haluatko kuulla lisää?

Pekka Metsi

Toimitusjohtaja
Granlund Oy

Lisää uutisiamme

Jukka Tyni: “Asiakkaiden luottamus on tämän työn suola”

11.06.2024 – Granlundin varatoimitusjohtaja Jukka Tyni jää eläkkeelle, mutta jatkaa asiakkaiden palvelua Senior Advisorina. Lähes 40 vuodessa LVI-alalla on nähty nousuja ja…

Uutinen

Vahva yrityskulttuuri Granlundin henkilöstötyytyväisyyden perustana

05.06.2024 – Granlundilaisista valtaosa, 94 prosenttia, on tyytyväisiä Granlundiin työpaikkana. Granlundilaiset antavat työpaikalleen arvosanaksi 4,13 asteikolla 1–5. Mikä on korkean henkilöstötyytyväisyyden salaisuus?

Uutinen
Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund jatkaa vahvaa liiketoimintaa

28.05.2024 – Liikevaihto kasvoi alkuvuodesta 12 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan jaksoon. Kaikilla liiketoiminta-alueilla riittää töitä.

Uutinen

Telia kasvattaa datakeskustehoja – tekoäly nostaa datakeskusten kapasiteettitarvetta

20.05.2024 – Tekoälypalvelujen yleistyminen kasvattaa Pohjoismaissa datakeskusten kapasiteettitarvetta noin 30 prosenttia vuosittain. Telia Helsinki Data Centerissä rakennetaan parhaillaan 4 MW lisää kapasiteettia.

Uutinen
Rakennesuunnittelu Granlund

Granlund laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaa

14.05.2024 – Talotekniikan markkinajohtaja laajentaa rakennesuunnittelun liiketoimintaansa. Palveluissa tullaan keskittymään erityisen vaativiin kohteisiin ja vähähiiliseen rakentamiseen.

Uutinen

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Mitä tietoa etsit?