Hyppää sisältöön
UutinenRakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

Rakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

12.9.2022 – Building 2030 on Aalto-yliopiston ja 21 rakennusalan yrityksen konsortio, jossa Granlund on aktiivisesti mukana. Konsortio visioi ja edistää parempaa rakentamisen tulevaisuutta tutkimuksen ja nopeiden kokeilujen keinoin.

Aihepiiri
Innovaatiot, Tuottavuus
Jaa

Building 2030 -viikolla (12.-16.9.2022) konsortio esittelee toimintaansa ja tuloksiaan suorissa verkkolähetyksissä ja kaksipäiväisessä kutsuseminaarissa. Building 2030 -hankkeen tavoitteena on tehdä Suomen rakennusalasta maailman luotetuinta, ja se on määritellyt alan vision vuodelle 2030. Vision teemat ovat luotettavuus, käyttäjälähtöisyys, kestävä kehitys, tuottavuus ja innostavuus.

Building 2030 -viikolla luvassa livestream-lähetyksiä ja seminaaripäiviä

Tutustu viikon ohjelmaan Building 2030 -sivuilta. Livestream-lähetykset ovat avoimia kaikille. Olemme Granlundilta keskustelemassa talotekniikkaan liittyvistä aiheista maanantaina ja torstaina.

Ohjelma:

  • Maanantaina 12.9. klo 13.00–14.00 livestream-lähetyksen paneelissa keskustellaan, millaista on toteutuskelpoinen talotekniikka. Paneelissa Granlundilta on mukana Pekka Metsi. Pääset seuraamaan keskustelua livenä alla olevasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=rJ2-DqK60Dk
  • Torstaina ja perjantaina 15.9.–16.9. järjestettävien kutsuseminaarien aikataulun, esiintyjät ja puheenaiheet löytyvät Building 2030 -sivuilta. Perjantain seminaaripäivänä Granlundilta on mukana Tapani Idman aiheenaan toteutuskelpoisten talotekniikkasuunnitelmien laadinta.

Konsortio toteuttaa tutkimushankkeita Aalto-yliopiston kanssa ja tekee erityisesti digitalisaatioon ja lean-rakentamiseen liittyviä kokeiluja jäsentensä rakennushankkeissa. Building 2030 myös todentaa toimintansa vaikutusta visioon kytkeytyvillä mittareilla. Lisätietoa konsortiosta löydät sen kotisivuilta https://www.aalto.fi/fi/building-2030.

Haluatko kuulla lisää?

Pekka Metsi

Konsernijohtaja
Granlund Oy

Lisää uutisiamme

”Ilmastonmuutoksen hillitsemiseen vaikutetaan jokaisen LVI-suunnittelijan työpöydällä”

20.09.2022 – Vuoden LVI-suunnittelijaksi valittu Eveliina Vesalainen yhdistää työssään LVI-alan ja energia-alan osaamistaan.

Uutinen

Lakisääteinen suurten yritysten energiakatselmus on tehokas ensimmäinen askel kohti merkittäviä energiasäästöjä

15.09.2022 – Suuren yrityksen energiakatselmus on tehokas tapa selvittää oman yrityksen energiatehokkuuden taso.

Uutinen

Rakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

12.09.2022 – Building 2030 on Aalto-yliopiston ja 21 rakennusalan yrityksen konsortio, jossa Granlund on aktiivisesti mukana. Konsortio visioi ja edistää parempaa rakentamisen…

Uutinen

Heikki Wilen aloittaa Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana

01.09.2022 – Tampereella tullaan rakentamaan kansallisesti merkittäviä kohteita jatkossakin, sanoo Granlund Tampereen varatoimitusjohtajana 1.9. aloittava Heikki Wilen.

Uutinen

Talvi tulee ja sähkön hinta nousee uusiin ulottuvuuksiin – oletko varautunut?

01.09.2022 – Sähkön hintataso on ollut koko vuoden 2022 korkealla, ja säiden kylmetessä varaudutaan koviin hintapiikkeihin – jopa sähkökatkoihin. Mitä kiinteistönomistajan pitäisi…

Uutinen

IHDA-allianssi vie suomalaista sairaalasuunnittelun huippuosaamista Eurooppaan

29.08.2022 – Suomalaisen sairaalarakentamisen asiantuntijayritykset ovat käynnistäneet yhdessä Integrated Hospital Design Alliance (IHDA) -hankkeen, jossa edistetään teknisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen suomalaisen sairaalasuunnitteluosaamisen…

Uutinen

Talotekniikka tarvitsee profiilin noston – yhdessä äänemme kuuluu paremmin

22.08.2022 – Granlundin strategisena tavoitteena on talotekniikka-alan profiilin nosto. Emme kuitenkaan halua tai pysty tekemään sitä yksin. Yhdessä äänemme kuuluu paremmin.

Uutinen

EU-taksonomia helpottaa vastuullisuuden määrittelyä

18.08.2022 – Kiinteistöalan sijoittajat kaipaavat vertailukelpoista tietoa kestävän kehityksen mukaisista sijoituskohteista. EU-taksonomia on askel oikeaan suuntaan, sanoo Granlundin Tytti Bruce-Hyrkäs.

Uutinen

Palkkatasa-arvoa talotekniikka-alalle

10.08.2022 – Naiset tienaavat miehiä vähemmän monilla sektoreilla, myös talotekniikka-alalla. Miten palkkatasa-arvo toteutuu Granlundilla?

Uutinen

Mitä tietoa etsit?