Hyppää sisältöön
UutinenRakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

Rakennusalaa uudistava Building 2030 esittäytyy tällä viikolla

12.9.2022 – Building 2030 on Aalto-yliopiston ja 21 rakennusalan yrityksen konsortio, jossa Granlund on aktiivisesti mukana. Konsortio visioi ja edistää parempaa rakentamisen tulevaisuutta tutkimuksen ja nopeiden kokeilujen keinoin.

Aihepiiri
Innovaatiot, Tuottavuus
Jaa

Building 2030 -viikolla (12.-16.9.2022) konsortio esittelee toimintaansa ja tuloksiaan suorissa verkkolähetyksissä ja kaksipäiväisessä kutsuseminaarissa. Building 2030 -hankkeen tavoitteena on tehdä Suomen rakennusalasta maailman luotetuinta, ja se on määritellyt alan vision vuodelle 2030. Vision teemat ovat luotettavuus, käyttäjälähtöisyys, kestävä kehitys, tuottavuus ja innostavuus.

Building 2030 -viikolla luvassa livestream-lähetyksiä ja seminaaripäiviä

Tutustu viikon ohjelmaan Building 2030 -sivuilta. Livestream-lähetykset ovat avoimia kaikille. Olemme Granlundilta keskustelemassa talotekniikkaan liittyvistä aiheista maanantaina ja torstaina.

Ohjelma:

  • Maanantaina 12.9. klo 13.00–14.00 livestream-lähetyksen paneelissa keskustellaan, millaista on toteutuskelpoinen talotekniikka. Paneelissa Granlundilta on mukana Pekka Metsi. Pääset seuraamaan keskustelua livenä alla olevasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=rJ2-DqK60Dk
  • Torstaina ja perjantaina 15.9.–16.9. järjestettävien kutsuseminaarien aikataulun, esiintyjät ja puheenaiheet löytyvät Building 2030 -sivuilta. Perjantain seminaaripäivänä Granlundilta on mukana Tapani Idman aiheenaan toteutuskelpoisten talotekniikkasuunnitelmien laadinta.

Konsortio toteuttaa tutkimushankkeita Aalto-yliopiston kanssa ja tekee erityisesti digitalisaatioon ja lean-rakentamiseen liittyviä kokeiluja jäsentensä rakennushankkeissa. Building 2030 myös todentaa toimintansa vaikutusta visioon kytkeytyvillä mittareilla. Lisätietoa konsortiosta löydät sen kotisivuilta https://www.aalto.fi/fi/building-2030.

Haluatko kuulla lisää?

Pekka Metsi

Konsernijohtaja
Granlund Oy

Lisää uutisiamme

Laboratoriosuunnittelija tuntee tilojen tekniikan ja käyttäjien tarpeet

01.02.2023 – Puhdastila- ja laboratoriosuunnittelija Mari Jäntti tuntee laboratoriot. Suunnittelussa tarvitaan ymmärrystä laboratorioiden erityistekniikasta, kiinteistä kalusteista ja käyttäjien tarpeista.

Uutinen

Osaava asiakkuuspäällikkö ja vahva tiimi tuovat asiantuntemusta kiinteistöjohtamiseen

30.01.2023 – Kiinteistöjohtamisessa kaiken keskiössä on tieto ja sen jalkauttaminen oikeiksi toimenpiteiksi, sanoo asiakkuuspäällikkö Juhana Söder.

Uutinen

”Energia-asioissa on kova veto päällä” – Ville Pajukangas vahvistaa Granlundin energiaosaamista Pohjanmaalla

25.01.2023 – Granlund Pohjanmaan uutta energiaosastoa vetää alan konkari Ville Pajukangas. Hän tuntee perusteellisesti kiinteistönhallintajärjestelmät ja asiakastarpeet.

Uutinen

Talotekniikka-ala uudistuu – tule mukaan yhteiskehittämiseen!

25.01.2023 – Granlundin uusi innovaatiojohtaja Heikki Ihasalo pitää talotekniikka-alan uudistumista väistämättömänä. Toimintatavat muuttuvat vain yhdessä tekemällä.

Uutinen
Heikki Ihasalo

Uusi innovaatiojohtaja Heikki Ihasalo: “Innovaatioita tarvitaan rakennuksen koko elinkaarella”

03.01.2023 – Granlundin innovaatiojohtajana 1.1. aloittanut Heikki Ihasalo korostaa talotekniikka-alan yhteisen tekemisen ja tahtotilan merkitystä. Innovaatioita tarvitaan rakennuksen koko elinkaarella.

Uutinen

Sähkön hinnan nousu kirpaisee myös yrityksiä – ”Yksinkertaisilla toimilla saadaan isoja säästöjä”

30.12.2022 – Yritysten toimitiloissa säästyisi valtava määrä sähköä, jos talotekniikan säädöt olisivat kohdillaan. Suurin energiasyöppö on yleensä ilmanvaihto.

Uutinen

Granlund sitoutuu tieteeseen pohjautuvaan 1,5 asteen päästövähennyspolkuun

20.12.2022 – Granlund on sitoutunut tieteeseen perustuvaan Science Based Targets -aloitteeseen (SBTi), jonka perusteella Granlund asettaa toiminnalleen 1,5 asteen päästövähennystavoitteen.

Uutinen

4 syytä hakea Granlund Saimaalle suunnittelijaksi

14.12.2022 – Granlund Saimaa tarjoaa talotekniikan asiantuntijoille monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallaan. Saimaalla työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja työkavereita auttaen.

Uutinen
Vilma Heljo, Juho Lukkari, Jarna Vesala ja Sami Ventä viihtyvät Granlund Tampereella.

Granlund Tampereella viihdytään yhdessä

02.12.2022 – Granlund Tampereella panostetaan työnteon mielekkyyteen, rentoon ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Uutinen

Mitä tietoa etsit?