Hyppää sisältöön
ReferenssitEuroopan suurimpiin kuuluvissa tenniskeskuksissa luotetaan Granlund Manageriin

Euroopan suurimpiin kuuluvissa tenniskeskuksissa luotetaan Granlund Manageriin

12.9.2019 – Talin ja Taivallahden Tenniskeskuksissa on käytössä Granlund Manager-ohjelmisto. Ylläpitotieto kootaan yhteen paikkaan, mikä tehostaa päivittäistä kiinteistön ylläpitoa ja kiinteistöjohtamista. Hallien käyttäjille siisteys, olosuhteet ja hyväkuntoiset tilat ovat tärkeintä.

Toimialat
Urheilu
Palvelut
Granlund Manager -ohjelmisto
Paikkakunnat
Helsinki, pääkonttori

Talin ja Taivallahden tenniskeskuksissa Helsingissä on käytössä Granlund Manager -ohjelmisto. Suunnitelmallista ylläpitoa kehitetään muun muassa sähköisillä palvelupyynnöillä ja huoltokirjalla, PTS-suunnittelulla ja energiaseurannalla.

Tali on Euroopan suurin sisätennishalli, jossa on 22 sisäkentän ja 11 ulkokentän lisäksi 4 sulkapallokenttää, 2 kuntosalia, kokoustiloja ja ravintola. Hallilla käy päivittäin 700–800 tenniksenpelaajaa.

”Talin Tenniskeskusta käyttää vuosittain lähes 300 000 henkeä, joten olosuhteiden on oltava kunnossa ja ilmanlaadun hyvä”, kertoo kiinteistönpidon asiantuntija Verneri Tuomi Granlundilta.

Talissa ja Taivallahdessa kuluu paljon energiaa myös valaistukseen ja lämmitykseen, joten energiansäästö oli toinen tärkeä tavoite. Granlund Managerin PTS-työkalulla budjetoinnissa huomioidaan yhtä aikaa tulevaisuuden investoinnit ja yllättäen vastaan tulevat huoltotarpeet. Lisäksi ohjelmistoon on liitetty tenniskenttien ylläpitoon kuuluvia erityisominaisuuksia.

Talin Tenniskeskusta käyttää vuosittain lähes 300 000 henkeä, joten olosuhteiden on oltava kunnossa ja ilmanlaadun hyvä

Kiinteistönpidon asiantuntija Verneri Tuomi

Ylläpito-ohjelmiston valinnassa käyttäjänäkökulma ratkaisi

HVS-Tennis ry on Suomen menestynein tennisseura, johon kuuluu yli 2000 aktiivista jäsentä. Seura on sekä Talin että Taivallahden Tenniskeskuksen päätoimija ja enemmistöomistaja.

”Haluamme pitää kiinteistöistämme hyvää huolta, ja vaihdoimme kiinteistönhuollon ja isännöinnin palveluntuottajat omaan kiinteistöpäällikköön. Olemme uudistaneet sähköisiä kirjanpito- ja ajanvarausjärjestelmiämme, jotta ohjelmistot keskustelisivat keskenään ja pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme aikaisempaa paremmin”, kertoo HVS-Tennis ry:n toimitusjohtaja Pekka Mäkelä.

Mäkelä kertoo, että sopivan ylläpidon johtamisjärjestelmän hankintaa pohdittiin pitkään. ”Emme päässeet alkua pidemmälle ennen Granlundin Verneri Tuomen rohkaisua. Hän on itsekin tennisihmisiä, joten hän tuntee Manager-ohjelmiston lisäksi tenniskeskuksiemme käyttäjät. Vernerin innostuksen ansiosta ohjelmiston käyttöönotto eteni nopeasti, ja käyttökin on alkanut jouhevasti.”

Mäkelä uskoo uuden ohjelmiston helpottavan kiinteistöjohtamista.

”Katson tulevaisuuteen turvallisin mielin, koska pystyn seuraamaan Managerilla ylläpidon kustannuksia ja huoltotehtävien toteutusta lähes reaaliajassa. Sekin on tärkeää, että PTS ja investointisuunnitelmat on mahdollista sisällyttää samaan ohjelmistoon. Manager pitää huolen kaikesta ja tallettaa tiedon myös seuraavalle sukupolvelle.”

Hallien käyttäjille siisteys, olosuhteet ja hyväkuntoiset tilat ovat tärkein asia.

Talin ja Taivallahden hallien kiinteistöpäällikkö Jari Ramstedt

Palvelupyyntöjen lähetys on käynnistynyt vilkkaasti

Yksi Granlund Managerin tärkeimmistä ominaisuuksista urheiluhalleissa on palvelupyyntöjen lähetys ja käsittely. Tieto korjaustarpeista kulkee Manageria käyttäviltä kassapisteiltä suoraan kiinteistöpäällikölle.

”Hallien käyttäjille siisteys, olosuhteet ja hyväkuntoiset tilat ovat tärkein asia”, kertoo Talin ja Taivallahden hallien kiinteistöpäällikkö Jari Ramstedt.

”Kassoilla on alettu käyttää ohjelmistoa palvelupyyntöjen lähettämiseen rohkeasti, ja asioista tullaan kertomaan käytävillä selvästi aikaisempaa vähemmän. Korjaustehtävät ovat lisääntyneet, mikä on hieno asia: tieto kulkee huollolle aikaisempaa tehokkaammin.”

Kiinteistöpäällikön arjessa on tärkeää, että ylläpitotieto pysyy ajan tasalla ja tallessa yhdessä paikassa. Ennen samat tiedot saattoivat löytyä useista paikoista hieman eri muodossa.

”Granlund Managerista oikean tiedon löytäminen on nopeaa, samoin kustannusten laskeminen. Dokumentit on helppo tulostaa tarvittaessa esimerkiksi hallituksen kokoukseen. Olenkin siirtämässä ohjelmistoon myös vanhoja asiakirjoja. Ajan kanssa kaikki tarvittava tieto saadaan koottua yhteen paikkaan, jolloin Granlund Manager tulee säästämään paljon ylläpidon aikaa.”

Haluatko kuulla lisää?

Verneri Tuomi

Kiinteistönpidon asiantuntija
Granlund Oy

Talin Tenniskeskus

Tenniskeskuksessa pelataan aamuvarhaisesta iltamyöhään ja sen päivittäinen kävijämäärä on 700-800 pelaajaa.

Tenniskeskus on yksi Euroopan suurimmista ja sieltä löytyy yhteensä 22 sisäkenttää ja 11 ulkokenttää, sekä 4 sulkapallokenttää.

Muu palvelutarjonta on monipuolista, hallista löytyy mm. tennis shop, kahvilaravintola, kerhotiloja, kuntosali, hieroja sekä mailahuolto.

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Euroopan suurimpiin kuuluvissa tenniskeskuksissa luotetaan Granlund Manageriin

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Mitä tietoa etsit?