Suunnittelutoimisto

Ytimessä talotekniikka, mukana laaja-alaiset erikoispalvelut

Granlund on palveleva suunnittelutoimisto, jonka vahvan suunnitteluosaamisen kulmakiviä ovat saumaton ja luotettava yhteistyö asiakkaiden kanssa, innovatiivisuus sekä nykyaikaisen tietomallinnuksen hyväksikäyttö suunnittelussa. Olemme suunnittelutoimisto, joka pystyy täyttämään kaikkein vaativimmatkin tarpeet oikea-aikaisesti – siitä pitävät huolta laaja kapasiteettimme, kattava asiantuntemuksemme ja monipuoliset työkalumme.

Suunnitteluprosessillemme perustan luovat heti projektin alussa yhdessä asiakkaittemme kanssa sovittavat ja kirjattavat kohteen toiminnalliset tavoitteet. Seuraamme ja raportoimme tilaajalle näiden suunnittelutavoitteiden toteutumista suunnitteluprosessin eri vaiheissa sekä itse rakentamisen yhteydessä.

Tietotaitomme ja osaamisemme kattavat ison kokonaispaletin monta eri osa-aluetta, joten pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua käsittäen kaiken LVI- ja sähkösuunnittelusta rakennusautomaation kautta kulutusmittaroinnin suunnitteluun ja moderniin tietomallinnukseen.

LVI-suunnittelu

Tarjoamamme LVI-suunnittelu käsittää hankkeen kaikki vaiheet tarveselvityksestä valmiin rakennuksen toimivuuden seurantaan. Palvelemme jouhevasti lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja muita tahoja, julkista sektoria tietenkään unohtamatta. Vahvuuksiimme kuuluvat uusien ideoiden esittäminen ja niiden toteutus- ja elinkaarikustannusten arvioiminen päätöksenteon tueksi jo heti hankkeen alkuvaiheessa. Tutustu tarkemmin!

Sähkösuunnittelu

Kokeneena sähkösuunnittelijana toimimme rakennuttajan luotettavana asiantuntijana tavoitteenamme täyttää kohteelle asetetut vaatimukset. Toimintamme kattaa kaikentyyppisten rakennusten sähköistyksen suunnittelun innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti. Tämä takaa asiakkaallemme energiatehokkaat ja ennen kaikkea toimivat sähköjärjestelmät, hyvistä työskentelyolosuhteista puhumattakaan. Tutustu tarkemmin!

Rakennusautomaatio

Suunnittelupalveluihimme kuuluu myös rakennusautomaatio, joka kattaa haastavienkin uudisrakennus- ja saneerauskohteiden suunnittelu-, konsultointi- ja valvontatehtävät. Aiemmin olemme suunnitelleet innovatiivisia ohjaus- ja säätöratkaisuja esimerkiksi kauppakeskuksiin ja oppilaitoksiin, joissa käyttöaste vaihtelee huomattavasti tunneittain ja päivittäin – ja näillä ratkaisuilla on sitten saavutettu merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa ilman, että olisi ollut tarvetta tinkiä sisäilman olosuhteista. Tutustu tarkemmin!

Kulutusmittaroinnin suunnittelu

Kulutusmittaroinnin suunnittelu on keino optimoida energiatehokkuuden seurantaa. Energiatehokkuuden osalta tiukentuneet rakentamismääräykset sekä kiinteistöjen käyttäjien lisääntynyt valistuneisuus energia-asioihin on nostanut kulutusmittaroinnin yhä tärkeämpään rooliin. Me tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman, jotka vastaavat kasvaneisiin vaatimuksiin ja tilaajan tarpeisiin. Tutustu tarkemmin!

Tietomallinnus

Tarjoamme asiakkaillemme tietomallinnusta. Tietomallinnus on yleisesti hyväksytty prosessi rakennushankkeiden suunnitelmien tuottamiseksi. Se ei korvaa mitenkään perinteistä suunnittelua, vaan mallinnuksen tehtävä on osaltaan auttaa faktapohjaista päätöksentekoa ja tuottaa taloteknisiä suunnitelmia, joiden sisältö avautuu muillekin kuin talotekniikan asiantuntijoille. Tutustu tarkemmin!

Monipuolisesti palveleva suunnittelutoimisto

Granlund on monipuolisesti palveleva suunnittelutoimisto, jonka osaaminen kattaa kaikki yllä mainitut osa-alueet luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Pyrimme aina löytämään asiakasta parhaiten palvelevat ratkaisut haastavimpienkin kohteiden kanssa. Ota yhteyttä ja tilaa luotettava suunnittelutoimisto avuksesi.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, Sähkö
Topi Volama
040 547 9199
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Osastonjohtaja, LVI
Jukka Tyni
050 525 0211
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Osastonjohtaja, LVI
Paavo Tikkanen
050 563 8223
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Osastonjohtaja, Sairaalasuunnittelu
Santeri Kondakov
040 556 0555
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Asiakkaat
Asiakastarinoita yhteistyöstä ja projekteista

Referenssit
Tutustu referenssikohteisiimme

Halfdone 1/2015
TAYS valmistautuu 2020-lukuun