Puhdastilat

Puhdastilasuunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella

Granlund on Suomen johtava puhdastilasuunnittelija. Asiantuntijamme tarjoavat tietoa, kokemusta ja uusimmat työkalut puhdastilojen olosuhteiden tarpeenmukaiseen ja energiatehokkaaseen hallintaan.

Puhdastilasuunnittelua vaativiin kohteisiin

Granlundilla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten puhdastilojen suunnittelusta. Suunnittelemme puhdastiloja sairaala-apteekkeihin, lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuteen sekä elektroniikka-, optiikka- ja puolijohdeteollisuuteen. Lisäksi suunnittelemme puhdastilastandardit (GMP ja FDA) täyttäviä tiloja ja tarjoamme asiakkaillemme puhdastilakonsultointia ja -koulutusta.

Parhaat toteutusvaihtoehdot kehitetään yhdessä

Puhdastiloissa ei ole varaa virheille, ja siksi puhdastilasuunnittelu vaatii laajaa asiantuntemusta. Suunnittelijamme ovat tottuneet ratkomaan ristiriitaisia vaatimuksia yli- ja alipaineisten tilojen välillä sekä hallitsemaan olosuhteita oikein mitoitetulla ilmanvaihdolla ja suodatustasoilla. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asiakkaidemme kanssa ja pystymme tarjoamaan esimerkiksi validointeihin useita toteutusmalleja.

Puhdastilaosaamista olosuhdeseurantaan ja standardointiin

Kehitämme puhdastiloihin digitaalisia työkaluja ja suunnittelemme monitorointijärjestelmiä. Ne tehostavat puhdastilojen jatkuvaa olosuhdeseurantaa, toimintavarmuutta ja dokumentointia. Tärkeä osa puhdastilasuunnittelua on myös alan standardien tuntemus. Edustamme Suomea kansainvälisessä puhdastilastandardityöryhmässä, jossa kehitetään muun muassa puhdastilojen energiatehokkuutta.

Granlundin puhdastilasuunnittelun palveluja

  • Puhdastilojen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu
  • Puhdastilakonsultointi
  • Puhdastilojen validointipalvelut
  • Puhdastilakoulutukset
  • Rakennuttamisen ja projektinjohdon palvelut
  • Monitorointi- ja valvontajärjestelmien suunnittelu
  • GMP-tilojen suunnittelu
  • Puhtaudenhallinta rakentamisvaiheen aikana

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake